Cum ardem caloriile după sărbători?

Cum ardem caloriile după sărbători?

Ianuarie – prima lună din an – este și cel mai bun moment pentru a ne seta rezoluțiile pentru tot restul anului. Acestea pot fi multiple și variate, însă una dintre ele se regăsește pe lista celor mai multe dintre noi. Este atât de comună încât nu aș fi surprinsă să fi ghicit deja despre care anume este vorba. Însă o voi menționa, mă refer la pierderea în greutate. Cu toții avem obiceiul de a ne bucura în perioada sărbătorilor de toate deliciile culinare. Iar la începutul anului, majoritatea ne propunem să slăbim. Dar oare cum ardem caloriile după sărbători?

Cum ardem caloriile după sărbători?

Pierderea în greutate presupune adoptarea unui nou stil de viață, care presupune alimentație sănătoasă și mișcare fizică. Numai împreună acest duo poate duce la rezultatele dorite, motiv pentru care este bine să îl respectăm. Despre partea cu alimentația sănătoasă am mai povestit și cu alte ocazii, găsiți material pe blogul meu. Astăzi vreau să detaliem puțin mai mult partea de mișcare fizică. Mai exact, vreau să vă povestesc despre cele cinci articole esențiale pentru practicarea mișcării fizice. Cu ele putem să ardem caloriile, dacă le folosim cu regularitate.

Când vine vorba despre sport, primul magazin la care îmi ”fuge” gândul este Decathlon. Aceasta deoarece la ei am găsit întotdeauna articole de calitate superioară, durabile și la prețuri fără concurență. În fond, cu toții ne dorim să ne protejăm bugetul, nu-i așa? Tocmai de aceea eu vă îndemn să vă îndreptați atenția către ei și mai cu seamă către următoarele articole.

1. Saltea pentru fitness

Multe persoane fac greșeala de a începe practicarea exercițiilor fizice direct pe covor sau pe o pătură. Nimic mai greșit, acestea nu vă vor ajuta, niciuna dintre cele două nu conferă confortul unei saltele pentru fitness. Iată recomandarea mea din portofoliul Decathlon:

saltea fitness Decathlon

2. Set 3 mini benzi elastice din cauciuc

Deși nu v-ar inspira mare lucru la prima vedere, acest set de benzi de cauciuc vă va deveni indispensabil. Cu ajutorul acestora vă veți putea lucra acasă diferite grupe musculare precum fesieri, coapse, brațe, abdomen, etc. Partea și mai faină este că puteți face antrenamente full body, cu acest set de 3 benzi elastice, cu 3 niveluri de rezistență.

set 3 mini benzi elastice din cauciuc

3. Bandă elastică Cross-Training

Dacă doriți rezultate eficiente în transformarea voastră fizică, atunci achiziționați o bandă elastică cross-training. Este un produs conceput pentru bodybuilding, cross-training sau pregătire fizică. Aceasta permite exerciții de întindere, dar și de întărire a musculaturii, fiind un accesoriu polivalent, cel mai bun aliat în ședințele de sport.

arde caloriile

4. Minge de fitness

Este un produs multifuncțional care vă va ajuta în multiple tipuri de antrenamente. Mingea de fitness te ajută în tonifierea musculaturii întregului corp în timpul sesiunilor de fitness și pilates. Și totodată are capacitatea de a face abdomenele să pară mai ușor de executat.

arde caloriile

5. Ganteră 5 kg

Un alt articol important, care nu ar trebui să vă lipsească este gantera de 5 kg. Aceasta îvă va fi partener de nădejde în multiple antrenamente de tip cross-body. Nu doar că va fi utilă în exercițiile funcționale (flotări), ci vă va ajuta să vă dezvoltați musculatura.

ganteră 5 kg

În încheiere

Știu că, de regulă, rezoluțiile pe noul an nu durează foarte mult și că sunt deseori abandonate. Însă cea legată de sănătatea fizică ar trebui să reprezinte un angajament, o promisiune față de noi înșine.

Rețineți faptul că rezultatele exercițiilor fizice nu se observă peste noapte. Însă rămânând consecvente și lucrând de mai multe ori pe săptămână, veți dobândi silueta dorită.

Și mă bucur că v-am putut fi alături în acest demers, ușurându-vă măcar puțin munca. Consider că este foarte utilă o astfel de listă de articole de care aveți nevoie pentru a face exerciții fizice. Nu mai rămâne decât să le achiziționați și să le transformați în aliații voștri în acest demers.

Pe final, mi-aș dori să aflu dacă aveți deja unul dintre articolele enumerate mai sus. De asemenea, ce alte articole ați recomanda unei persoane aflate la început de drum în ale sportului?



8 thoughts on “Cum ardem caloriile după sărbători?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.