Serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin

Serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin

Îngrijirea tenului m-a preocupat dintotdeauna, dar mai cu seamă după vârsta de 26 de ani. Cam de atunci am putut observa o încetinire a metabolismului meu.  Iar primele semne de îmbătrânire ale pielii nu au întârziat să apară, liniile fine și-au făcut apariția. La fel și petele cauzate de soare, motiv pentru care introduc în rutina mea de îngrijire a tenului produse potrivite. Este și cazul noului serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin, care mă ajută să-i redau frumusețea. Cum acționează și ce efecte propriu-zise are asupra tenului meu, veți afla în cele ce urmează.

Rolul Vitaminei C pure în îngrijirea tenului

Vitamina C pură este un ingredient rar și unic, cu un puternic efect antioxidant. Cu ajutorul formulei sale unice, acesta are capacitatea de a lupta activ împotriva îmbătrânirii pielii. Mai mult decât atât, neutralizează radicalii liberi (rezultat al poluării) și protejează împotriva razelor UV nocive.

Vitamina-C-Pură

Folosirea cu regularitate a unui produs pe bază de Vitamina C pură ajută la recăpătarea supleții pielii. Aceasta deoarece reușește să anihileze toți factorii externi care ar putea dăuna tenului. Astfel, Vitamina C pură este ideală atât pentru prevenirea unor neplăceri ale pielii, cât și pentru tratarea acestora.

Cine ar fi crezut că Vitamina C pură ar putea ajuta tenul în așa de multe privințe?

Serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, probabil știți deja că brandul Keida Skin nu îmi este străin. L-am descoperit în primăvara anului trecut, când mi-am bucurat tenul prin folosirea cremei cu retinol și acid hialuronic. Și pentru că am fost foarte mulțumită de ea, nu am stat nicio secundă pe gânduri când s-a lansat acest serum cu Vitamina C pură. Cumva, eram convinsă că voi fi cel puțin la fel de mulțumită de el, cum am fost de cremă. Dar, sincer, nu mă gândeam că îmi va depăși toate așteptările.

Keida-Skin-Serum-cu-Vitamina-C-pura

Acest serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin are o textură exact cum îmi place mie. Este fluid, are absorbție rapidă, aproape instantanee și nu rămâne lipicios. Efectul acestui serum este vizibil imediat, este ca și cum i-ar conferi tenului un boost de sănătate. După fiecare aplicare arată mai luminos și are un aspect general vizibil îmbunătățit. Acționează ca un scut împotriva a tot ceea ce este nociv pentru ten, fiind în același timp blând cu pielea.

Ingrediente active

Aș putea spune despre acest serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin că este o licoare prețioasă. Asta pentru că are în compoziția sa 6 ingrediente cu importante beneficii pentru piele:

  • Vitamina C – în stare pură, un antioxidant excelent, recunoscut pentru proprietățile sale antirid. Conferă tenului o protecție suplimentară, împotriva radicalilor liberi;
  • Extract de cătină – bogat în vitaminele B1, B2, K, C, A, E, contribuie la regenerarea țesuturilor prin stimularea producției de colagen. Totodată, asigură elasticitatea pielii și o protejează împotriva razelor UV;
  • Extract de ceai verde – este un ingredient care aplicat extern este benefic în ameliorarea inflamațiilor și a leziunilor. În același timp, reduce excesul de sebum, calmează și protejează pielea;
  • Centella Asiatica – este denumită de către specialiști planta minune pentru toate tipurile de ten, principala calitate a sa fiind cea de calmare;
  • Acid ferulic – unul dintre cei mai buni antioxidanți naturali pentru piele, are efect regenerant. Ajută tenul să își recapete suplețea și luminozitatea;
  • Acid hialuronic – menține pielea hidratată și o protejează de riduri. Atrage și reține apa în țesuturi, în proporție de aproximativ 70% din greutatea sa.

Vitamina-C-Pură

Garanția returnării banilor fără riscuri

Produsele Keida Skin sunt fabricate la standarde internaționale, în Koreea de Sud. Laboratoarele în care iau naștere aceste produse sunt avizate de Ministerul Sănătății, deținând toate certificările. Însă, dincolo de calitatea superioară a produselor Keida Skin, un alt lucru pe care îl apreciez la ei este garanția returnării banilor, fără riscuri. Practic, puteți încerca oricare produs ale ac estui brand timp de 100 de zile. Și dacă nu v-au convins, vă veți primi banii înapoi, fără discuții. Iată cum nu riscați absolut nimic încercând produsele acestora.

În încheiere

Mă bucur tare mult că am introdus în rutina mea serumul cu Vitamina C pură de la Keida Skin. A adus numeroase beneficii tenului meu, care este mult mai luminos, mai radiant. Petele solare s-au depigmentat vizibil, iar liniile fine au început să se estompeze. Motiv pentru care voi continua să folosesc acest produs, până când tenul meu va fi unul fără cusur.

Vă recomand și vouă cu toată încrederea să îl încercați. Este una dintre cele mai bune investiții pe care o puteți face pentru tenul vostru. Își merită fiecare bănuț. Iar faptul că nu conține alcool, parfum sau parabeni, îl face să fie potrivit pentru orice tip de ten. Deci, îl puteți încerca liniștite, mai ales că beneficiați și de garanția returnării banilor, fără riscuri.6 thoughts on “Serum cu Vitamina C pură de la Keida Skin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.