Cadouri sportive – câteva sugestii marca Decathlon

Cadouri sportive – câteva sugestii marca Decathlon

Sărbătoarea de Moș Nicolae se apropie cu pași repezi și sunt demult apuse vremurile în care dăruiam doar dulciuri. Cel puțin în ceea ce mă privește, încerc să dăruiesc lucruri utile, care să dăinuie în timp. Anul acesta m-am gândit să mă orientez către cadouri sportive, marcă proprie #DecathlonRomânia, utile la săniuș. Nu de alta, dar au anunțat la meteo că va ninge în București pe 6 decembrie. Așadar, zăpada trebuie să ne găsească pregătiți, pentru a ne putea bucura din plin de ea.

#OferăUnCadouSportiv

Sunt convinsă că oricine s-ar bucura să primească în dar niște articole care să-l protejeze de frig. Pentru că ce poate fi mai frumos decât să te joci în zăpadă fără să simți frigul? 🙂 Iată ce m-am gândit să ofer în dar anul acesta.

Cizme pentru drumeții pe zăpadă

Cizmele despre care vă vorbesc sunt special concepute pentru drumețiile din timpul iernii. Sunt minunate în special pe zăpada bătătorită, fiind antiderapante și impermeabile. Iar blănița din interior încălzește foarte bine picioarele. Se reglează cu ajutorul adezivului și susțin bine gleznele.

Decathlon

Polar pentru drumeție

Nimic nu ne ține mai bine de cald iarna decât un polar precum acesta. Pe testate! Este un articol vestimentar eco, respirant și călduros, pe care oricine ar trebui să-l aibă. De asemenea, este conceput din poliester reciclat, ideal pentru a asigura confort termic.

Decathlon

Guler ski

Gulerele pentru ski nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră, a tuturor. Este un accesoriu indispensabil pe timpul iernii, deoarece ne asigură confort termic în zona gâtului. Este un polar foarte moale și călduros, practic și ușor de întreținut.

cadouri sportive

Căciulă ski

De departe, cea mai comodă și călduroasă căciulă pe care am avut-o vreodată este aceasta. Obișnuiam să optez pentru căciuli tricotate, groase, voluminoase și grele. Îmi imaginam eu că genul acesta de căciuli îmi vor ține de cald. Nimic mai neadevărat. Cel mai bine mi-a fost cu această căciulă creată pentru a conferi confort termic iarna. Se mulează pe cap și efectiv nu se mișcă de la locul ei. Trebuie să o încercați și voi!

cadouri sportive

Colanți ski

Nu știu despre voi, dar mie îmi place să mă simt lejer și să am flexibilitate când merg la săniuș sau la ski. De aceea, nu îmbrac multe pe sub pantalonii impermeabili. Iau numai acești colanți de ski ce asigură confort termic și respirabilitate. Sunt călduroși și confortabili, grație materialului pieptănat, cusăturilor plate și materialului extensibil. Și nici nu sunt scumpi!

cadouri sportive Decathlon

Mănuși ski

Și ultimele, dar nu cele din urmă – mănușile – care trebuie să fie neapărat impermeabile. Eu le am deja pe cele din imaginea de mai jos. Și pentru că știu cât de comode și de călduroase sunt, voi cumpăra și pentru cadou. Sunt prevăzute cu polar pe interior și cu vatelină ușoară între straturi. Ceea ce înseamnă că vor oferi tot confortul termic de care aveți nevoie.

cadouri sportive Decathlon

În încheiere

Profit de această ocazie pentru a-i transmite soțului meu un mesaj: #ȘtiuCeVreiDeCrăciun! Nu am uitat și îți promit că vei găsi sub brad! 🙂 Decathlon mă va ajuta, ca de fiecare dată, să ofer cele mai utile și mai faine cadouri! Îmi place să-i văd pe apropiații mei cu zâmbetul pe buze când despachetează cadourile. Fie că sunt puse în ghetuțe sau sub brad, toți ai mei vor primi articole utile, care-i va proteja de frig. Ce noroc că există Decathlon cu atâtea opțiuni și cu livrare promptă!

Vouă cum vi se pare ideea de a dărui cadouri sportive? Ați făcut cadouri de genul acesta până acum?



16 thoughts on “Cadouri sportive – câteva sugestii marca Decathlon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.