Articole vestimentare custom made – avantajul de a fi tu însăți

Articole vestimentare custom made – avantajul de a fi tu însăți

Îmi amintesc faptul că adolescența mea a fost ”bântuită” de tiparul corporal ideal 90-60-90. Oriunde mergeam și cu oricine socializam, toți aveau setate aceste proporții în minte, ca fiind perfecțiunea. Promovarea tiparului respectiv nu a făcut decât să le frustreze pe cele cu care mama natură nu a fost prea darnică. Sau să scadă stima de sine a acelora supraponderale, care nu-și doreau altceva decât să piardă în greutate. De aceea, tare mult m-a bucurat inițiativa de promovare a frumuseții naturale, fără filtre și tipare, din ultimii ani. În fond, fiecare femeie este frumoasă în felul său și nu ar trebui să se raporteze decât la sine însăși. Cu articolele vestimentare potrivite, fiecare femeie poate fi răvășitoare, indiferent de greutate sau de forma corpului. Vorbesc despte articole vestimentare custom made, care să flateze corpul femeii. Detaliez acest subiect în momentele care urmează.

Ce înseamnă custom made?

Originea expresiei custom made vine din limba engleză și înseamnă făcut la comandă, pe măsurile clientului. Cu alte cuvinte, creația vestimentară este realizată special pentru conformația și personalitatea acestuia. Principalul avantaj al acestor articole vestimentare custom made este capacitatea de a evidenția plusurile și de a camufla minusurile. Astfel, oricine poate străluci într-o ținută creată la comandă, pe măsurile sale. Și, totodată, nimeni nu se mai frustrează pentru că nu încape în măsurile standard care se găsesc în magazine.

Atelierele de creație vestimentară custom made au investit mult atât în mașinării performante, cât și în personal de calitate. Se dorește ca produsul rezultat să îmbrace perfect corpul clientului, pentru ca el să plece din atelier mulțumit. Iar un articol vestimentar creat pe măsurile acestuia va reuși să îi crească acestuia stima de sine. Dar cui nu i-ar crește încrederea în sine când îmbracă un articol vestimentar creat în funcție de conformația sa corporală? Este foarte flatant și complimentează trăsăturile fizice ale persoanei care îl poartă.

Atelier Innes – recomandarea mea în materie de articole vestimentare custom made

Când vine vorba despre atelierele de creație vestimentară custom made, puține sunt cele care croiesc îmbrăcăminte modernă. Majoritatea preferă să meargă safe, creând articole vestimentare clasice. Este adevărat că îmbrăcămintea de genul acesta este timeless, însă persoanele tinere își doresc creații în pas cu moda. Ei bine, pentru a vă scuti de numeroase căutări, aduc în atenția voastră Atelierul Innes, recent descoperit de mine.

Atelier Innes

Creat inițial ca un atelier de rochii de mireasă și couture, acesta și-a îmbogățit portofoliul, creând și alte tipuri de articole vestimentare. Portofoliul lor de rochii de mireasă este unul foarte amplu, au modele pentru toate gusturile, așa că merită să aruncați o privire. Se lucrează numai cu materiale de calitate superioară, prietenoase cu pielea, motiv pentru care au încă o bilă albă de la mine. Eu am rămas impresionată de multitudinea de articole vestimentare custom made pe care atelierul le creează.

Articole vestimentare custom made

De asemenea, datorită Atelierului Innes nu mai este nevoie să colindați magazinele în căutarea ținutelor de zi cu zi. Fie că vă doriți o fustă, o rochie sau un palton, găsiți la ei articole vestimentare care să vă completeze stilul și personalitatea. De reținut faptul că atelierul croiește și în regim de urgență, astfel că în 2-3 zile lucrătoare articolul dorit este gata. Mai mult decât atât, acesta oferă garanția că articolele comandate ies așa cum vă doriți. Iar dacă nu sunteți mulțumite de rezultatul final, atelierul va găsi soluția potrivită pentru voi.

Articole vestimentare custom made

În încheiere

După cum spuneam mai sus, sunt foarte încântată de conceptul de creații vestimentare custom made. Asta mai ales pentru că rezolvă multe dintre problemele femeilor, în mod special. Și tare mă bucur că am descoperit Atelierul Innes, cu a sa deschidere de a crea articole vestimentare în trend. Astfel, orice femeie poate purta ce este la modă, având totodată și garanția că i se și potrivește.

Atelier Innes

Așadar, indiferent de evenimentul la care participați, Atelierul Innes vă poate croi rochia potrivită evenimentului. Rezultatul final vă va depăși toate așteptările și se va ridica la nivelul importanței evenimentului. Este valabil și pentru ținutele de zi cu zi, alegând articole vestimentare ale Atelierului Innes veți adăuga look-ului vostru un plus de stil și de rafinament.

Acum spuneți-mi, voi aveți articole vestimentare custom made? Rezonați cu acest concept?16 thoughts on “Articole vestimentare custom made – avantajul de a fi tu însăți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.