Aranjamente din flori criogenate sau de săpun

Aranjamente din flori criogenate sau de săpun

Unul dintre cele mai simple moduri de a surprinde o femeie este dăruindu-i flori. Însă acest gest a suferit unele modificări de-a lungul timpului, schimbarea fiind la capitolul alegeri. Am putut remarca o tendință în a alege aranjamente din flori criogenate sau de săpun. Nici nu este de mirare, dată fiind durabilitatea acestora. Mai multe despre aceste tipuri de flori, precum și recomandarea mea la capitolul achiziții aflați în cele ce urmează.

Aranjamente din flori criogenate sau de săpun – perspectiva eco-friendly

Nu cred că am întâlnit femeie căreia să nu-i placă florile. Însă cu timpul, majoritatea au început să prefere fie flori în ghiveci, fie aranjamente din flori criogenate sau de săpun. Principalul motiv este legat de caracterul eco-friendly al acestora.

Florile au un rol foarte important în ecosistemul Terrei. Ele sunt organisme vii care îşi extrag hrana din substanţe minerale, apă şi dioxid de carbon în timpul fotosintezei. Acestea nu ne încântă doar vizual, ci sunt parte integrantă a purificării aerului prin producția de oxigen.

Așadar, tocmai pentru se a evita tăierea florilor naturale au fost inventate două metode prin care să ne bucurăm, totuși, de ele. Este vorba despre criogenarea florilor care au fost deja tăiate și despre confecționarea celor din săpun.

artezania.ro

Specialiștii în domeniul floristicii au găsit o metodă de conservare de lungă durată a florilor naturale. Procedeul poartă numele de criogenare și presupune ”înghețarea” florii la -25 grade Celsius, în anumite condiții. O floare criogenată poate rezista până la 25 de ani și mulțumită acestui lucru se poate evita tăierea altora.

De partea cealaltă, s-a căutat o metodă de reciclare a resturilor de săpun solid și astfel au apărut florile din săpun. Printr-un procedeu migălos, resturile de săpun sunt topite, rezultatul este uscat și apoi tras în foi subțiri. Acestea din urmă se modelează în formă de petale de flori, care mai apoi compun floarea de săpun în sine.

Artezania – casa cu decorațiuni

Artezania a luat naștere din dorința de a transpune emoții și sentimente în obiecte de decor confecționate din flori din săpun. Această casă cu decorațiuni pune la dispoziția clienților săi adevărate spectacole vizuale care dăinuie în timp.

Fie că este vorba despre un eveniment deosebit sau despre un dar fără nicio ocazie specială, Artezania are aranjamentele florale potrivite. Acestea reunesc frumusețea și sensibilitatea florilor, fiind perfecte pentru exprimarea unei declarații de dragoste, spre exemplu.

aranjamente din flori criogenate sau de săpun

Artezania pune la dispoziția clienților săi aranjamente florale selecte, atent create, ce au un impact vizual ridicat. Totodată, pentru ca aceștia să fie pe deplini mulțumiți, casa cu decorațiuni oferă clienților și serviciul de personalizare.

Fiecare aranjament floral creat de Artezania este la superlativ, fiind – de departe – cea mai bună alegere. Așadar, la ei găsiți darurile perfecte cu care veți reuși să le impresionați pe femeile dragi din viața voastră.

Când putem dărui aranjamente din flori criogenate sau de săpun?

Astfel de aranjamente din flori criogenate sau de săpun pot fi dăruite cu orice ocazie, în orice moment al anului. Indiferent că este vorba despre o zi de naștere, o aniversare sau sărbătorirea unei reușite, florile criogenate sau de săpun sunt perfecte pentru acestea. Ele pot fi dăruite atât de sine stătătoare, cât și în completarea unui cadou.

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an și ce putem dărui mai frumos dacă nu un aranjament floral? Putem dărui flori de extrasezon celor care își serbează ziua onomastică (Sf. Andrei, Sf. Nicolae) sau chiar de Crăciun. La cât de superbe sunt aranjamentele din portofoliul celor de la Artezania, cu siguranță nu vom da greș.

artezania.ro

Ba mai mult, ne putem gândi la aceste aranjamente florale și ca la niște cadouri corporate. Din cauza pandemiei nu ne mai putem reuni echipa la o petrecere de Crăciun sau de Revelion. Însă angajatorii cu siguranță și-ar bucura staff-ul feminin dacă le-ar livra la domiciliu un aranjament floral deosebit.

Ca să nu mai vorbim despre zâmbetul larg pe care l-ați pune pe fața iubitei sau soției dacă i-ați dărui flori fără nicio ocazie. Tuturor femeilor le place ca, din când în când, să fie surprinse de partenerul lor. Este un gest aparent minor, dar care cântărește mult în ochii femeii iubite. Și dăruind un aranjament floral Artezania, aceasta se va simți iubită și apreciată.

artezania.ro

În încheiere

Florile criogenate sau de săpun reușesc să fie la fel de vibrante și de frumoase precum cele naturale. Avantajul major al acestora este durabilitatea ridicată, motiv pentru care sunt alese în defavoarea celorlalte. Mai mult decât atât, avem posibilitatea de a oferi anumite flori chiar și în extra-sezonul acestora. Așadar, nu mai trebuie să așteptăm primăvara pentru a dărui zambile sau lalele, spre exemplu. Varietatea de aranjamente din flori criogenate sau de săpun este atât de mare, încât oricine poate găsi mixul potrivit. Și sunt accesibile și din punct de vedere al prețului. Se pliază perfect pe orice buget, acestea variind în funcție de complexitatea aranjamentelor florale.

artezania.ro

Mai mult decât atât, alegând flori criogenate sau de săpun, nu mai debalansăm ecosistemul. Și ne bucurăm și mult mai mult timp de ele, nefiind perisabile precum cele naturale. Un alt avantaj major al florilor de săpun este că pot fi folosite și pentru spălarea mâinilor sau a corpului. Deci, dacă prin absurd v-ați plictisit de un astfel de aranjament floral, îl puteți folosi pe post de săpun. Pentru o baie cu spumă și petale de trandafiri nu mai este nevoie să îi sacrificăm pe cei naturali. Putem folosi petale de trandafiri din săpun fără nicio remușcare. Și ne vom bucura și de parfumul deosebit al acestora, pentru că da, trandafirii (și florile de săpun, în general) miros deosebit.

artezania.ro

În speranța că, dacă nu erați fanele florilor criogenate sau a celor de săpun, veți deveni, vă las să vă delectați privirea pe Artezania. Este momentul ideal pentru a vă face wishlist-ul pentru ziua onomastică sau pentru sărbătorile de iarnă! Nu uitați că dorințele se îndeplinesc dacă ajung la urechile cui trebuie. 😊

Iar în încheiere mi-ar plăcea să îmi spuneți dacă vouă vă plac florile de genul acesta. Aveți aranjamente florale din flori criogenate sau de săpun? Iar dacă nu, v-ar plăcea să primiți în dar?



13 thoughts on “Aranjamente din flori criogenate sau de săpun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.