Programul de afiliere okTSHIRT

Programul de afiliere okTSHIRT

Știu deja că îți plac produsele create de către okTSHIRT. Dovadă a acestui lucru este numărul mare de comenzi de tricouri personalizate pe care făbricuța le primește. Au personalizat cu plăcere peste 20.000 de tricouri, pentru peste 5.000 de clienți. Și ștu că îi recomanzi celor dragi, fiind mulțumit de calitatea tricourilor acestora. Dar ce ai spune dacă ai câștiga bani din aceste recomandări, prin programul de afiliere okTSHIRT?

okTSHIRT îți oferă o modalitate foarte la îndemână de venituri suplimentare. Acestea pot crește în funcție de implicarea ta și de cât timp dedici programului lor de afiliere pe care l-au creat special pentru tine.

Nu îți voi promite că te vei îmbogăți din asta, dar cu certitudine îți vei putea suplimenta bugetul. Și astfel îți vei putea îndeplini micile dorințe cu toate acele comisioane pe care le vei câștiga din această afiliere.

Programul de afiliere okTSHIRT

Înrolându-te în programul de afiliere okTSHIRT îți va fi generat un link unic de afiliat. Prin promovarea link-ului poți câștiga comisioane din vânzările generate de acesta. Valoarea comisioanelor acumulate va fi transferată direct în contul tău bancar sau prin PayPal, la alegere. Pentru această ultimă metodă de plată, va trebui să completezi în contul de pe site adresa de e-mail atașată contului tău de PayPal. Doar așa vei putea fi plătit prin această metodă. Dacă nu ai un cont de PayPal, poți introduce adresa de e-mail cu care te conectezi în contul tău de pe site.

Programul de afiliere okTSHIRT

Am reușit să îți stârnesc curiozitatea? Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în programul de afiliere okTSHIRT și pentru a începe să câștigi bani.

Procedura este foarte simplă, intră pe site-ul okTSHIRT și accesează secțiunea „EARN MONEY”. Dând click pe ”Affiliate Registration”, se va deschide un formular prin care trebuie să îți creezi cont.

Programul de afiliere okTSHIRT

În acest formular va trebui să completezi datele tale personale (nickname, prenume și prenume, adresă de e-mail). Apoi, trebuie să alegi o parolă cu care să te poți conecta în contul tău de pe site.

program afiliere okTSHIRT

Mai există încă un câmp de completat, unde trebuie să introduci site-ul/blogul, unde vei promova linkul de afiliat. Dacă nu ai unul, poți scrie site-ul acestora, exact în acest format – https://oktshirt.co.uk.

Ultima întrebare din formular este despre cum îi vei promova. Acolo va trebui să menționezi toate modalitățile prin care vei răspândi linkul de afiliat. Câteva exemple ar fi postările pe rețelele sociale, articole pe blog, grupuri de Facebook, etc.

afiliere okTSHIRT

În cele din urmă, trebuie să bifezi caseta de acceptare a termenilor și condițiilor site-ului și apoi să dai clic pe butonul roz REGISTER. După ce apeși acest buton vei fi dus automat în contul tău de pe site și poți începe afilierea.

Odată ce accesezi tabloul de bord din contul tău de afiliat, vei putea vedea toate detaliile generale care te-ar putea interesa. Acestea includ:

  • valoarea comisionului pe care îl primești la fiecare comandă (10% fiecare);
  • valabilitatea link-ului de afiliat (180 cookie days);
  • valoarea comisioanelor plătite, neplătite și totală.

afiliere okTSHIRT

Poți crea link-uri de afiliere foarte ușor. Primul pas este să alegi de pe site-ul nostru ce model de tricou dorești să promovezi. Apoi, copiezi linkul și îl introduci în secțiunea „Generate affiliate link” și faceți click pe butonul roz GENERATE. Astfel, link-ul generat va fi cel ce va trebui promovat în vederea acumulării comisioanelor.

afiliere okTSHIRT

De asemenea, pe platformă ai acces la comisioanele tale în timp real. Și chiar poți vedea cu exactitate data și ora la care linkul tău afiliat a fost accesat de către potențialii clienți.

Dacă ai un blog și dorești să inserezi bannerele noastre pe el, o poți face. okTSHIRT oferă două opțiuni de bannere, atât vizuale, cât și coduri html.

Și, bineînțeles, în secțiunea de plăți vei putea vedea suma de bani pe care făbricuța a trimis-o în contul tău.

În încheiere

Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a câștiga venituri suplimentar. Se pretează chiar și pentru mămicile care sunt ocupate cu creșterea și îngrijirea copiilor. Cu toții petrecem timp pe rețelele de socializare, așa că de ce să nu facem și bani, postând linkul de afiliat și câștigând comisioane?

Site-ul poate fi accesat intuitiv chiar și de către persoane care nu cunosc perfect limba engleză. Prin urmare, acesta nu ar putea fi un impediment în utilizarea programului de afiliere.

Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri legate de acest program de afiliere, okTSHIRT vă stă la dispoziție în orice moment.



11 thoughts on “Programul de afiliere okTSHIRT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.