Produse de machiaj organice Fleurance Nature

Produse de machiaj organice Fleurance Nature
Dintotdeauna am fost atrasă de machiaj, de această modalitate de a-mi înfrumuseța timpul. Am început să mă machiez în jurul vârstei de 15 ani și îmi amintesc faptul că atunci nu aveam prea multe opțiuni. Cu timpul, însă, această piață a produselor de machiaj a luat amploare. A devenit din ce în ce mai amplă și din ce în ce mai prietenoasă cu tenul. Așa au apărut și produse de machiaj organice, spre care eu tind în ultima vreme. Îmi doresc tot ce e mai bun pentru tenul meu, motiv pentru care sunt foarte atentă la ce pun pe față.

De unde cumpărăm produse de machiaj organic?

Probabil că dacă v-am stârnit curiozitateam acum ați dori să știți și de unde puteți achiziționa astfel de produse. Așadar, vă voi spune ViaNaturalia este alegerea mea numărul 1 în materie de produse organice și BIO.
Acest magazin online are câteva vești bune, firește tot BIO. Aceștia au adaugat în sortimentul de cosmetice BIO și machiaj organic brandul Fleurance Nature.
Probabil că dacă mă urmăriți deja de ceva timp, știți că nu este prima dată când vă povestesc despre acest brand. Am mai povestit în cadrul acestui articol despre câteva produse de îngrijire corporală.
Fleurance Nature este un brand franțuzesc ce produce cosmetice și suplimente alimentare certificate BIO. Acesta a fost lansat în 1972 de catre Michel Descamp, fabrica și sediul Fleurance Nature avându-și locul într-o zonă privilegiată. Sunt înconjurate de o grădină cu peste 200 de specii de plante unde, de asemenea, sunt privilegiate insectele, în special albinele și păsările, într-o armonie perfectă.

Produse de machiaj organice Fleurance Nature

Brandul a dezvoltat un parteneriat cu Les Jardins de Coursiana, complex de grădini extraordinare, ce adăpostesc plante și vegetație de excepție, sursă de inspirație și producție pentru Fleurance Nature.
Produse de machiaj organic Fleurance NatureÎmbinarea ingredientelor de natură vegetală, precum și a celor de origine apicolă, reprezintă și astazi cheia eficienței acestor produse. Produsele de make-up organic sunt dedicate iubitoarelor de make-up ce apreciază calitățile produselor cu certificare organică.

Produse de machiaj organic Fleurance Nature

Gama actuală de produse machiaj organice Fleurance Nature de pe Vianaturalia include:
– rujuri;
– creioane pentru buze;
– creioane pentru ochi;
– creioane pentru sprâncene;
– farduri pentru pleoape;
– farduri de obraz;
– pudra bronzantă;
– mascara;
– pensule.
Produse de machiaj organic Fleurance Nature
Top produse
1. Ruj bio cu ulei de argan organic din comerțul echitabil. disponibil în 8 nuanțe;
2. Fard de ochi cu ulei de argan organic din comerțul echitabil și pigmenți minerali, disponibil în 10 nuante;
3. Creion pentru machiajul ochilor, formulă naturală pe bază de ulei de cocos și ceară de carnauba. Prodsul este testat sub control oftalmologic.

Atribute importante de reținut

Toate produsele de machiaj organice sunt create și testate în Franța. Au certificare ecologică Cosmos Organic, certificat de ECOCERT GREENLIFE conform standardului ECOCERT disponibil pe acest portal.

Produse de machiaj organic Fleurance Nature

Eu am folosit de la acest brand câteva dintre cremele lor de mâini și am fost foarte mulțumită. Acestea mi-au dat încredere să încerc și alte produse de la ei. Noile produse de machiaj sunt foarte tentante și îmi doresc să le încerc, să vă povestesc și din experiență.

Vouă ce v-ar plăcea să folosiți, mai întâi, dintre produsele de mai sus?13 thoughts on “Produse de machiaj organice Fleurance Nature”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.