GIULIO – încălțăminte confortabilă autohtonă

GIULIO – încălțăminte confortabilă autohtonă

Vara este departe de a se fi sfârșit. Dimpotrivă, aceste temperaturi ridicate ne vor mai însoți cel puțin până la finele lunii septembrie. Așadar, garderoba noastră va fi în continuare una sumară, iar încălțămintea una deschisă și respirabilă. Iar dacă și voi sunteți adeptele sandalelor, dar încă nu ați găsit perechea potrivită, am o sugestie. Eu îmi răsfăț picioarele cu două modele de sandale din piele naturală ale unui brand autohton numit GIULIO. Și pentru că m-am convins de calitatea și de comoditatea acestora, îmi doresc să vă povestesc mai multe despre ele. Nu de alta, dar acesta este momentul ideal pentru a adăuga garderobei voastre noi perechi de sandale confortabile.

Despre brandul GIULIO

GIULIO este un brand autohton de încălțăminte din piele naturală ce a luat ființă ca o afacere de familie în anul 1992. Atunci, un tânăr pe nume Petre Giuliano și-a folosit toate economiile pentru a da naștere casei GIULIO. Pasionat de manufactură, acesta a creat astfel primele sale perechi de încălțăminte de damă. Era vorba despre zece perechi de cizme albe din piele naturală, modele mai atipice. Nu mică i-a fost mirarea când cele zece perechi s-au vândut în nici două ore într-un magazin din zona Pieței Romane din București! Și de atunci, Petre Giuliano își dedică talentul și priceperea creării încălțămintei de calitate, din piele naturală.

GIULIO incaltaminte

De-a lungul timpului, portofoliul de încălțăminte al brandului GIULIO s-a dezvoltat constant. În prezent acesta acoperă toate tipurile de încălțăminte de damă, pentru toate sezoanele. Modelele sunt dintre cele mai variate, fiind disponibile design-uri pentru toate gusturile. Se poate observa o evidentă evoluție, modelele create de la un sezon la altul ținând pasul cu tendințele din modă. Așadar, indiferent că preferați încălțămintea cu sau fără toc, GIULIO are cu siguranță modele conform preferințelor voastre. Și încă un detaliu foarte important de reținut, brandul produce și mărimi extreme! Găsiți la ei încălțăminte de la mărimea 33 la 42.

Experiența mea cu sandalele acestui brand

Eu am descoperit acest brand românesc de încălțăminte din piele naturală pe la începutul acestei veri. Nu știu cum se face că nu am aflat despre el mai devreme și chiar regret acest lucru. Asta pentru că am în colecția mea de încălțăminte două perechi de sandale minunate. Și pentru că sunt extrem de confortabile, îmi pare rău că nu am știut despre existența acestora.

Mi-am propus ca în anotimpurile calde să folosesc preponderent încălțăminte deschisă la culoare. Astfel că mi-am ales două perechi de sandale apropiate de nuanța pielii, un bej deschis. Și deoarece latura mea feminină își dorește să iasă la iveală, am optat pentru modele cu toc.

GIULIO incaltaminte

Prima pereche aleasă are un toc de 7 cm, și contrar așteptărilor este foarte comod. Pot merge pe jos distanțe lungi fără să mă plâng de durere de picioare, cum mi se întâmpla odinioară. Sunt ușoare ca un fulg și de câte ori le port simt cum îmi crește sex-appeal-ul! Mă fac să mă simt foarte feminină, lucru care îmi place foarte tare.

GIULIO incaltaminte

A doua pereche are tocul ceva mai mic, dar sunt extrem de comode, după cum probabil vă așteptați. Este genul de pereche de sandale ce poate fi încălțată oriunde, completând perfect orice ținută. Simplitatea acestora le face să fie foarte versatile, putând fi purtate într-o mulțime de combinații vestimentare. Sunt tare finuțe și ușoare și-au intrat repede între preferatele mele.

În încheiere

După cum v-am povestit mai sus, am făcut o alegere excelentă achiziționând aceste sandale. Ambele perechi sunt ireal de ușoare și de comode, fiind o binecuvântare pentru picioare. Îndeosebi pentru ale mele care sunt foarte sensibile și ușor deranjabile… Eram obișnuită să am bășici și răni de la orice pereche de sandale, dar nu a fost cazul acestor două perechi.

Eu m-am convins că GIULIO face încălțăminte de calitate superioară. Din acest motiv vă recomand și vouă să aruncați o privire în portofoliul acestora. Au numeroase modele de sandale și poate vreți să aruncați o privire și în categoria lichidărilor de stoc unde sunt reduceri.

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă voi știați despre GIULIO și dacă veți încălțăminte de la ei.11 thoughts on “GIULIO – încălțăminte confortabilă autohtonă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.