Parfimo.ro – părerea mea despre acest site

Parfimo.ro – părerea mea despre acest site

Îmi dau seama că deși achiziționez produse de pe site-ul Parfimo.ro de ceva vreme, nu v-am povestit niciodată despre acesta. Obișnuiesc să scriu în social media despre tot ce cumpăr de la ei, în postări, dar și pe stories. Și mereu primesc în privat întrebări privind originalitatea produselor. Așa că pentru a răspunde tuturor la acest gen de întrebări, voi dedica articolul de față acestui magazin online.

Câteva cuvinte despre Parfimo.ro 

Deși în țara noastră era până de curând prea puțin cunoscut, Parfimo.ro este un magazin online prezent în 13 țări. În portofoliul acestora se regăsește o mare varietate de produse de îngrijire corporală, machiaj și parfumerie. Acesta se diferențiază de alte magazine online de tipul acesta prin prețurile decente pe care le practică. Astfel, echipa oferă ocazia folosirii unor produse de calitate tuturor, inclusiv acelora cu un buget redus.

Parfimo.ro LOGO

În ciuda marii diversități de branduri și de produse din acest magazin online, navigarea este foarte ușoară. Totul este foarte bine împărțit pe categorii și pe branduri, fiind astfel posibilă o filtrare foarte avansată a produselor. Acest lucru vă economisește timpul pe care nu mai trebuie să-l petreceți stând în fața computerului. Interfața simplificată a acestui magazin online ajută la accelerarea procesului de cumpărare de pe Parfimo.ro. Indiferent că navigați de pe laptop sau de pe mobil, site-ul ține pasul cu trendurile și vă aduce mai aproape de produsele mult dorite.

Certificate Parfimo.ro

Nu trebuie să va îndoiți de calitatea și originalitatea produselor oferite. Parfimo.ro garantează că veți primi doar 100%  produse originale achiziționate direct de la producători sau distribuitori exclusivi. Satisfacția clienților și achiziționarea fără probleme de pe Parfimo.ro este dovedită de 16 ani de existență pe piață, de multe premii și certificate.

Parfimo.ro a obținut până în prezent 3 certificate, Trusted.ro, Safe.Shop și Magazin de încredere:

  • Trusted.ro este un program naţional de certificare a magazinelor online fiind partener de încredere al mărcii Safe.Shop. Acesta este un logo distinctiv acordat magazinelor online sau site-urilor profesionale care îndeplinesc standardele de calitate impuse de către proiectul TRUSTED.ro.
  • Safe.shop este singura marcă de încredere care funcţionează la nivel global. Prin afişarea siglei Safe.shop pe site, consumatorii din întreaga lume sunt asigurați de fiabilitatea magazinului online. Safe.Shop verifică dacă magazinele online înscrise sunt fiabile, permiţându-le utilizatorilor să cumpere online cu încredere.
  •  Programul Magazin de încredere funcţionează în beneficiul clienţilor, încurajând magazinele online să ofere servicii mai bune. Scopul acestui program este de a transmite experienţa celor care nu ştiu mai exact de unde să facă cumpărături. Precum și experienţele acelora care au achiziţionat deja produse de pe acest site.

Experiența mea cu site-ul Parfimo.ro

Am descoperit magazinul online Parfimo.ro absolut întâmplător, în social media. Am intrat să navighez puțin pe el și mare mi-a fost mirarea când am văzut atâtea prețuri mici! Evident că în fața unor prețuri incredibil de accesibile prima reacție e aceea de a fi sceptic. Dar mai apoi am aflat de pe diverse grupuri că multe persoane achiziționează deja de acolo, în special parfumuri. Acest lucru mi-a dat și mie curaj să pun o primă comandă și-mi amintesc că am ”prins” o perioadă cu super-reduceri!

Țin minte că atunci am comandat multe sticle de gel dezinfectant. Traversam o perioadă în care cu greu se mai găsea pe undeva. Le luasem chiar și colegelor de la birou și toate au fost încântate de captură. Apoi, a mai urmat încă o comandă, și încă una… Cumva nu a mai fost campanie de reduceri de care să nu profit. Și este și cazul comenzii despre care vă voi povesti astăzi. Iată ce produse am adăugat în coș de data aceasta.

Apă de parfum Balmain Extatic

Despre apa de parfum Balmain Extatic v-am povestit și în acest articol. Vă spuneam că am comandat o miniatură a acestuia într-una dintre comenzile anterioare și că m-a impresionat. Încă de la primul ”nas” am simțit că mă reprezintă și mi-am spus că trebuie să o am în colecția mea. Îmi place foarte mult, este aparte, are performanțe excelente și – nu în ultimul rând – este originală! Dacă vă tentează descrierea pe care i-am făcut-o în articolul dedicat, vă recomand să o comandați și voi. Mai ales că în această perioadă este la reducere, super-preț pentru cantitatea sa de 90 ml!

Balmain Extatic EDP

Deodorant cremă Eau de Lancaster

Nu demult vă povesteam în social media că m-am schimbat foarte mult din punct de vedere hormonal. Se pare că dată cu vârsta, glandele mele sudoripare din zona axilei au început să fie din ce în ce mai active. Nu am avut niciodată probleme cu transpirația, dar de câteva luni niciun deodorant nu mi-a satisfăcut nevoile. Așa că am luat decizia de a reveni la deodorantul de tip cremă – una dintre marile mele iubiri. I-am dat o șansă celui de la Lancaster și bine am făcut, pentru că este tot ce mi-aș putea dori de la un astfel de produs! Îl aplic dimineața pe pielea curată și mă protejează împotriva transpirației pe tot parcursul zilei. Pielea axilei rămâne uscată, este hidratată și are un miros plăcut, ușor fresh-masculin. Este un deodorant unisex, astfel că poate fi folosit cu succes și de către bărbați.

Deodorand Lancaster

Măști pentru păr Ziaja

Mereu primesc complimente pentru părul meu, mi se spune des că are un aspect sănătos chiar dacă este vopsit. Vă mărturisesc că nu îi fac mare lucru, dar că din rutina de îngrijire a acestuia nu lipsește masca. Îmi place cum hidratează și cum sigilează firele de păr pe toată lungimea lor, așa că este de nelipsit. Recent mi-am propus să acord un vot de încredere măștilor pentru păr de la Ziaja și bine am făcut! Când am remarcat cât de eficiente sunt, tare rău mi-a părut că nu le-am descoperit mai devreme! Unde să mai pun și faptul că sunt mai mult decât accesibile, costând cam 9-10 lei fiecare?!

Ziaja masca par

Produse de machiaj Gabriella Salvete

Vă povesteam că eu nu sunt foarte consecventă atunci când vine vorba despre produsele de machiaj. Îmi place să încerc noutăți mai mereu și să le dau o șansă brandurilor noi apărute pe piață. A fost și cazul produselor Gabriella Salvete descoperite în portofoliul celor de la Parfimo, care m-au impresionat. Acesta este un brand ceh de produse cosmetice și de machiaj, fondat în 1990. După părerea mea și conform calității superioare ale produselor, ar trebui promovat mai mult. Are unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț dintre toate câte am folosit eu până acum.

Gabriela Salvette makeup

Fardurile nu au fall-out și sunt foarte pigmentate, se pot aplica și fără bază de machiaj. Oja e super-rezistentă, nu se ciobește a doua zi cum am mai pățit cu alte branduri. Rujul are o textură foarte interesantă și plăcută, se simte foarte bine pe buze. Iar gelul pentru stilizarea sprâncenelor își face foarte bine treaba. Per total sunt foarte mulțumită de toate aceste produse și priviți cât de bine arată ”la purtător”.

Gabriela Salvette makeup

Produse de machiaj Elizabeth Arden

Brandul Elizabeth Arden nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate că s-ar putea să-l știți mai mult din zona parfumurilor. Ei bine, în portofoliul acestuia se regăsesc și destul de multe produse de machiaj, iar eu folosesc câteva dintre ele. Este vorba, mai exact, despre trei produse care fac subiectul unui kit de produse bestseller. Pentru că da – îmi place să fac cumpărături inteligente.

Elizabeth Arden makeup

Folosesc un quad de bronzere (well, eu văd două bronzere, un blush și un iluminator), o mascara și un ruj. Paleta de bronzere mi se pare absolut genială! Ador să îmi aplic pe pomeți toate cele patru nuanțe combinate. Mascara este super, îmi face genele de revistă, iar rujul are un recipient de-a dreptul revoluționar! Sunt tare încântată de calitatea acestor produse, motiv pentru care vi le recomand și vouă! Și este de menționat faptul că acest kit are un preț incredibil de accesibil! A costat în jur de 60 lei, iar, în mod normal, atât costă numai paleta de bronzere.

Elizabeth Arden makeup

Produse de machiaj Kat Von D

Același lucru se întâmplă și cu brand-ul Kat Von D – nu mai are nevoie de vreo prezentare. Pasionatele de make-up cu siguranță cunosc mai bine decât mine produsele acestuia. Eu folosisem de la acest brand numai tușul și testasem un ruj. Dar iată că a venit momentul să mă bucur de o altă achiziție inteligentă – kitul de Vegan Bestsellers! Acesta conține două produse full size – rujul și creionul negru, și două mini – tușul și mascara. Ca și în cazul kitului anterior, acesta costă cât prețul unui ruj Kat Von D!

Kat Von D makeup

Nuanța rujului îmi place tare mult și consider că mi se potrivește mănușă. Se aplică foarte ușor, în doi timpi și trei mișcări, se simte confortabil pe buze și este rezistent. Mascara face niște gene impresionante dintr-un singur strat, drept pentru care mă bucur că am descoperit-o. Creion negru pe linia apei nu mai folosisem de câțiva ani și cumva îmi era și dor, e de asemenea rezistent. Iar despre tuș v-am mai povestit și cu altă ocazie – știți deja că e preferatul meu din toate timpurile! Știți cât timp îmi ia să-mi trasez ambele linii de tuș cu acesta? Sub 1 minut! Și eu chiar mi-am pierdut îndemânarea, deci cam atât de tare merită să-l achiziționați și voi!

Kat Von D makeup

În încheiere

Propun să revin puțin asupra subiectului de la începutul acestui articol. Ei bine, DA, produsele vândute de Parfimo.ro sunt originale. Puteți achiziționa fără nicio grijă produse din protofoliul acestora. Ba chiar, ar fi păcat să nu profitați de reducerile de până la 70% care se desfășoară în această perioadă!

Eu cu siguranță voi mai plasa și alte comenzi, deoarece la ei găsesc frecvent deal-uri bune, ce nu trebuie ratate. Ori de câte ori am nevoie de ceva, arunc mai întâi o privire la ei. Îmi convine mult să comand de pe Parfimo.ro, mai ales că transportul prin curier costă foarte puțin, 9.9 lei!

Voi aveți comenzi la activ pe acest site? Din ce mi-am achiziționat eu în cea mai recentă comandă ce produse vă fac cu ochiul? Ce îmi mai puteți recomanda să încerc de la ei?



12 thoughts on “Parfimo.ro – părerea mea despre acest site”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.