Costume de baie bonprix

Costume de baie bonprix

Una dintre principalele activități estivale este, de departe, mersul la plajă. Fie că alegem să ne bronzăm la mare, la o piscină luxuriantă sau la un ștrand oarecare, articolul vestimentar esențial este costumul de baie. Am întâlnit de-a lungul timpului numeroase persoane care folosesc același costum de baie an după an. Dar, la fel de bine, am întâlnit și persoane care își achiziționează mai multe costume de baie pe sezon. Ei bine, eu mă regăsesc în cea de-a doua categorie, rareori port costumele de baie de la o vară la alta. Acest lucru se întâmplă în mare parte deoarece gusturile mele vestimentare suferă modificări. Mai mult decât atât, în timp am studiat amănunțit problema și-am început să achiziționez costume de baie în acord cu silueta mea. Cele mai recente astfel de achiziții le-am făcut de la bonprix și vă voi povesti mai multe despre ele în cele ce urmează.

Alegerea costumului de baie în funcție de forma corpului

Alegerea costumului de baie în funcție de conformația fizică este foarte importantă pentru a avea un aspect decent. Indiferent de forma corpului cu care am fost înzestrate, costumul de baie potrivit ne poate eleva lookul. Pentru a exemplifica într-o manieră cât mai lesne de înțeles, mă voi folosi de această ilustrație de mai jos. O puteți salva în telefon pentru a o avea la îndemână atunci când mergeți la cumpărături.

costume de baie

Majoritatea avem tendința de a ne achiziționa costume de baie compuse din două piese. Însă, după cum bine puteți observa, nu orice siluetă este avantajată de acest tip de costum de baie. Astfel, pentru a nu cădea în derizoriu, alegeți-vă modelele potrivite. De asemenea, un alt aspect important în achiziționarea costumului de baie este măsura acestuia. Optând pentru unul în măsura pe care o purtați (nu mai mic, nu mai mare), veți arăta perfect.

Costume de baie bonprix

Am ales să încep să port costume de baie întregi deoarece nu mai simt nevoia să mă expun. Și la cât de tare s-a subțiat stratul de sezon, nu prea mă mai simt în siguranță sub soare. Plus că, în orice caz, din punctul meu de vedere costumele de baie one piece dau celor care le poartă un aer cumva mai classy. Nu mai este la modă să arăți aproape tot ce ai pe sub haine (aviz topless girls 😀 ), iar puțină decență nu strică. Așadar, pe mine – cel mai probabil – mă veți vedea în costume de baie întregi începând de anul acesta. Personal, mi se par mult mai de bun gust și – una peste alta – se pare că acestea mă și avantajează.

Dar în ceea ce mă privește, lucrurile s-au petrecut cumva invers. Mai întâi am plasat o comandă de costume de baie one piece, după care am descoperit imaginea de mai sus. Eu am o siluetă de tip măr, sunt subțire în partea de sus și am o tendință de ”lățire” în partea de jos. Când acumulez kilograme extra, se văd imediat în cona abdomenului, a coapselor și a feselor. Așadar, potrivit siluetei de tip măr este costumul de baie întregi, cu bretele subțiri, eventual modelator. Ce credeți că am comandat eu de pe bonprix? Două modele de costume de baie întregi, dintre care unul modelator.

Costum de baie modelator

costum de baie bonprix

Acest costum de baie modelator comandat de la bonprix este confecționat dintr-un material foarte calitativ. Este elastic, confortabil, are o lucrătură ”parte peste parte” care camuflează foarte bine un abdomen imperfect. Cupele prezintă burete și au o susținere foarte bună. La fel și bretelele acestuia, au capacitatea de a susține chiar și un bust ceva mai generos, fără să arate ridicol. La spate chilotul este normal și îmbracă frumos posteriorul, iar spatele este decupat. Eu l-am achiziționat în măsura 36 și îmi vine foarte bine, sunt foarte încântată de el.

costum de baie bonprix

Costum de baie cu decupaje

costum de baie bonprix

Din portofoliul de costume de baie al acestora mi-am mai ales unul one piece, dar de data aceasta cu decupaje. Mi-a plăcut foarte mult designul acestuia, precum și imprimeul estival cu frunze de Monstera. Materialul este, de asemenea, unul extrem de calitatic și are cupe în zona bustului.  Acesta nu pot spune că mi se potrivește 100%, deoarece pentru a arăta decent, ar fi trebuit să am bustul mai mare. Apoi, mi-e puțin mic în lungime, dar mă gândesc să îl modific la o croitorie. Poate ar merge să-i pun un adaos de material între picioare, cumva, pentru că îmi place și-aș vrea totuși să-l port. Per total, este absolut superb și-mi place mult de tot!

costum de baie bonprix

În încheiere

Am numeroase comenzi bonprix la activ. Dar costume de baie chiar nu achiziționasem de pe bonprix și avusesem ceva emoții până am primit comanda. Dar de cum le-am despachetat, mi-am dat seama că sunt de calitate superioară și că își merită fiecare bănuț. Mi-au atras atenția numeroase alte costume de baie de la ei, așa că aș mai pune o comandă. Acum am încredere în calitatea costumelor de baie ale acestora și comand fără nicio grijă.

Voi ați cumpărat costume de baie de la ei? Ați fost mulțumite de calitatea acestora? În cazul în care nu ați făcut-o, să știți că în portofoliul acestora găsiți costume de baie pentru orice tip de siluetă.10 thoughts on “Costume de baie bonprix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.