Sensibio AR – gama BIODERMA pentru tenul predispus la roșeață

Sensibio AR – gama BIODERMA pentru tenul predispus la roșeață

Probleme cu tenul am avut multe de-a lungul timpului, acneea și melasma au fost la ordinea zilei într-o perioadă. Dar, nu m-aș fi gândit niciodată că la un moment dat mă voi confrunta și cu roșeață. Nici măcar nu-mi era cunoscută această afecțiune a pielii, dar iată că în prezent face parte din viața mea. Și chiar dacă nu îmi place, sunt nevoită să trăiesc cu ea. Noroc că unul dintre brandurile mele preferate de dermato-cosmetice – BIODERMA – a lansat recent gama Sensibio AR! Aceasta a fost special concepută pentru a-mi face conviețuirea cu roșeața mult mai ușoară. Așadar, toate detaliile despre aceasta le puteți afla parcurgând în continuare acest articol.

Sensibio AR Bioderma

Ce este roșeața?

Roșeața este o anomalie a sistemului cardiovascular care se manifestă prin apariția micilor capilare sanguine la nivelul pielii. Această afecțiune a pielii indică faptul că sistemul vascular al feței nu funcționează în parametri normali. Ea poate fi însoțită în unele cazuri și de senzație de căldură și poate să fie temporară sau persistentă. Aceasta se poate agrava sub influența unor factori precum schimbările bruște de temperatură, consumul de alimente fierbinți sau picante, consumul de alcool, etc.

roseata

Gama Sensibio AR Bioderma

În vederea ameliorării roșeții, Laboratoarele NAOS au dezvoltat un tratament dermatocosmetic util pentru toate tipurile de roșeață. Sensibio AR vine în sprijinul pielii predispuse la roșeață, având proprietăți calmante, hidratante, non-ocluzive și vasculoprotectoare. Gama cuprinde trei produse pentru îngrijirea tenului, o apă micelară pentru demachiere și curățare și două creme, cu și fără pigment.

Gama Sensibio AR are la bază brevetul exclusiv ROSACTIV™. Acesta a fost dezvoltat și conceput de Institutul de Cercetare NAOS din Aix-en-Provence și acționează asupra factorului care contribuie la modificările micro-capilarelor. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță al pielii, indiferent de tipul acesteia, pentru a-i consolida rezistența.

Apă micelară Sensibio AR 

Orice rutină de îngrijire a tenului trebuie să înceapă cu un prim pas – curățarea. În cazul unui ten afectat de roșeață, acest lucru se poate face în siguranță cu ajutorul apei micelare Sensibio AR. Aceasta curăță blând pielea și îndepărtează eficient machiajul feței și al ochilor, reducând și prevenind apariția roșeței. Totodată, calmează tenul și decongestionează porii, având o toleranță foarte bună și o eficacitate dovedită prin studii clinice. 90% dintre voluntarii studiilor au spus că nu au resimțit nicio senzație de piele care ”ține”.

Bioderma Sensibio H2O AR

De reținut faptul că Sensibio AR este prima apă micelară care imită compoziția naturală a pielii pentru o îndepărtare perfectă a machiajului și impurităților, respectând total chiar și cea mai sensibilă piele. De asemenea, inhibă roșeața, prin reglarea biologică a factorului responsabil pentru vasodilatație. Este perfect compatibilă cu pielea: esterii de acizi grași – elementele constitutive ale micelelor – sunt similare cu fosfolipidele membranelor celulare ale pielii. Astfel, acestea ajută în mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii, iar extractul de Cucumis sativus calmează instantaneu. Brevetul exclusiv, inovativ ROSACTIV™, acționează direct asupra VEGF, unul dintre principalii factori responsabili pentru dilatarea și slăbirea capilarelor pielii.

Cremă Sensibio AR 

Crema Sensibio AR este creată în vederea îngrijirii anti-roșeață pe termen lung, menită să asigure pieli ultra-confort. Aceasta are capacitatea de a reduce roșeața temporară intensă, roșeața permanentă, precum și capilarele mici, vizibile. Folosită cu regularitate, crema Sensibio AR împiedică roșeața să apară prin acționarea biologică asupra tuturor celulelor pielii implicate în inițierea și agravarea acestei probleme. În primă fază, inhibă producerea de proteine responsabile de vasodilatație și, prin urmare, aspectul și persistența înroșirii. Apoi, limitează eliberarea unei molecule care declanșează reacții alergice, menținând și agravând vasodilatația.

Cremă Bioderma Sensibio AR

Crema Sensibio AR ameliorează, de asemenea, senzațiile de disconfort și supraîncălzire. Acest lucru este posibil datorită unei combinații de ingrediente active selectate pentru proprietățile lor calmante și de ameliorare: enoxolona, alantoina și canola, o combinație de agenți calmanți intenși, instantaneu reduc senzațiile de încălzire. Glicerina și canola hidratează, întăresc funcția de barieră și oferă un confort real pielii.

BB Cream Sensibio AR SPF30

Primul instinct al persoanelor care se confruntă cu roșeață este să o acopere. Din fericire, BIODERMA are acum în portofoliul său și un BB Cream care să ne ajute să ne simțim mai confortabil cu noi înșine. BB Cream-ul Sensibio AR pe lângă îngrijirea anti-roșeață, protejează și uniformizează aspectul pielii. După fiecare aplicare a acestuia, tenul este 100% uniformizat și îi este stimulată strălucirea sa naturală. Mai mult decât atât, mulțumită factorului de protecție solară 30, produsul conferă și protecție împotriva razelor UV.

BB Cream Bioderma

BB cream-ul Sensibio AR este primul tratament anti-roșeață pentru ten cu zero imperfecțiuni, care reduce roșeața reglând factorul biologic responsabil de vasodilatație, protejează împotriva razelor UV – factori care agravează eritroza, uniformizează tenul și îmbunătățește strălucirea pentru o piele fără cusur. Dezvoltat de cercetarea avansată a BIODERMA, complexul brevetat ROSACTIV™ funcționează pe factorul care determină modificarea micro-motorului. Enoxolona, alantoina și canola sunt o combinație de agenți calmanți intensi, reduc instantaneu senzațiile de încălzire. Complexul natural brevetat D.A.F. ™ (Dermatologic Advanced Formulation) crește pragul de toleranță al pielii. Glicerina și canola hidratează, întăresc funcția de barieră și asigură un confort real pielii. Pudrele și pigmenții iluminatori ascund roşeaţa, lăsând tenul catifelat și mat, sporind luminozitatea pielii.

Experiența mea cu gama Sensibio AR

În cazul meu, problema nu este una majoră, adică mă aflu într-un stadiu incipient de pre-roșeață. Am tenul ușor mai roșu în centrul pomeților, fapt care nu doar că-mi displace, dar îmi și dă bătăi de cap. Am constatat în timp că din cauza acesteia nu pot folosi acid glicolic deoarece experimentez o senzație neplăcută. Este firesc să se resimtă ușoare ciupituri la nivelul tenului pe parcursul acțiunii acidului, însă la mine senzațiile erau ceva mai neplăcute.

Niciodată nu cred că am suportat acidul glicolic mai mult de 10 minute pe față, când el ar trebui să rămână 30 de minute. Și investigând care ar putea fi problema mea, a ieșit la iveală această pre-roșeață. Am început să o tratez cu această nouă gamă BIODERMA și rezultatele nu au întârziat să apară. Curios lucru este faptul că rezultatele sunt vizibile aproape instantaneu. Asta în sensul în care se poate observa o reducere a roșeții la numai câteva minute după aplicarea cremei de față. Mi se pare WOW, drept pentru care continui să o folosesc.

De reținut faptul că deocamdată BB Cream-ul este disponibil într-o singură nuanță. Aceasta poate fi cam închisă pentru persoanele cu fototip deschis, dar se potrivește pielii ușor bronzate. Vara este minunat, înlocuiește cu succes fondul de ten și protejează și împotriva radiațiilor UV nocive. Per total, eu mă declar foarte încântată de această nouă gamă, motiv pentru care o recomand cu toată încrederea! Dacă și voi aveți tenul cu predispoziție la roșeață, dați-i o șansă!

În încheiere

Eu folosesc produse BIODERMA deja de mulți ani și pentru că întotdeauna am rezonat cu ele, n-am avut nicio emoție în a încerca noua gamă. Eram convinsă că îmi va plăcea la fel de mult și că mi se va potrivi de minune, ceea ce s-a și întâmplat.

Mi-ar plăcea să aflu dacă voi vă confruntați cu roșeață și dacă da, de care tip este. Cum ați fost diagnosticate? Folosiți ceva produse în sensul ameliorării acesteia sau așteptați să treacă de la sine? Despre gama BIODERMA Sensibio AR știați? Ați folosit-o?

 8 thoughts on “Sensibio AR – gama BIODERMA pentru tenul predispus la roșeață”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.