Voyage en Orient Ambre Musc Santal EDP

Voyage en Orient Ambre Musc Santal EDP

Mă simt atrasă atât de tare de Orient, încât am impresia că în altă viață m-am născut acolo. De la vestimentație și bijuterii, până la miresmele specific orientale, toate mă atrag în egală măsură. Simt că fac cumva parte din mine, motiv pentru care am făcut un obicei din a hrăni această latură a mea. Și dacă la capitolul vestimentație îmi e ceva mai greu, adesea îmi învălui trupul în miresme orientale. Îmi place să mă răsfăț cu uleiuri și loțiuni de corp parfumate și chiar cu ape de parfum desprinse parcă din Orient. Voyage en Orient Ambre Musc Santal aparținând brandului La Sultane de Saba este cea mai recentă componentă a colecției mele. Este o apă de parfum pe care mă bucur că am descoperit-o, deoarece întruchipează cel mai bine ceea ce înseamnă Orientul pentru mine.

Voyage en Orient Ambre Musc Santal La Sultane de Saba

Brandul La Sultane de Saba nu îmi este deloc străin, ba chiar i-am dedicat acest articol. În cazul în care nu vă este cunoscut, vă invit să îl accesați pentru a vă pune la curent cu tot ce trebuie să știți despre acesta. Iar ca să nu vă mai țin prea mult pe jar, în cele ce urmează vă voi povesti în amănunt despre parfumul care face subiectul acestui articol.

Percepția mea despre apa de parfum Voyage en Orient Ambre Musc Santal este că reprezintă definiția conceptului de Orient. Aceasta cuprinde în sine miresme specifice, ce mă fac să mă transpun instantaneu pe acele meleaguri, ori de câte ori o port. Iată ce note se împletesc în piramida olfactivă a apei de parfum Voyage en Orient Ambre Musc Santal:

  • note de vârf – lămâie, trandafir de stâncă, flori de portocal și nucșoară;
  • note de mijloc – iris, lăcrămioare, santal, cedru și vetiver;
  • note de bază – mosc, ambră, tămâie și vanilie.

Voyage en Orient Ambre Musc Santal

Eu recunosc că nu prea rezonez cu notele de vârf, care duc parfumul într-o zonă cumva vintage, nu prea pe gustul meu. De regulă, evit lămâia și nucșoara, dar dacă sunt la vârf, nu mă deranjează așa de tare. După ce notele de vârf se evaporă, rămâne o mireasmă gingașă, feminină și elegantă, specifică femeilor meleagurilor orientale.

Identific în această apă de parfum o foarte bună blenduire a notelor acestuia. Spun asta deoarece cu greu reușesc să o descopun pe note. Simt destul de razant irisul împletit cu santalul și vetiverul, totul așezat pe un pat cremos de vanilie ușor ”afumată”. În ciuda notei discrete de fum pe care eu o percep, apa de parfum rămâne una cumva dulce și jucăușă.

Performanțe

Experimentez pentru prima dată cu un parfum al brandului La Sultane de Saba, dar cumva eram convinsă că este de calitate superioară. Nu de alta, dar folosisem în trecut câteva produse de îngrijire corporală și am văzut cât de mult rămân pe piele. După cum mă așteptam, apa de parfum Voyage en Orient Ambre Musc Santal are performanțe excelente:

  • persistență – aș îndrăzni să spun că această apă de parfum persistă pe pielea mea chiar până la 24h; aceasta deoarece o simt pe piele până a doua zi, chiar dacă fac duș;
  • proiecție – are o proiecție foarte bună, se simte lejer de la aproximativ 4-5m distanță;
  • siaj – la fel ca și în cazul proiecției, siajul acestei ape de parfum este de aproximativ 5m.

Ce mi-ar plăcea să rețineți este faptul că deși Voyage en Orient Ambre Musc Santal este o apă de parfum orientală, poate fi folosită și în anotimpurile calde. De fapt, ea în sine emană căldură și gingășie, pretându-se excelent pe primăvară-vară. Asprimea anotimpurilor reci o poate scoate și mai mult în evidență, dar menirea ei este să fie folosită atunci când este cald.

Unde se găsește?

La Sultane de Saba este un brand franțuzesc ce se găsește în țara noastră datorită fetelor de la Paris Chats Beauty Shop. Îndrăgostite de Orient, acestea s-au gândit să ne ofere posibilitatea de a ne delecta cu miresmele lor deosebite.

Acestea au selectat ”pe sprânceană” produse de parfumerie și de îngrijire corporală din portofoliul La Sultane de Saba. Așadar, noi avem la doar un click distanță și ne putem bucura de tot ce e mai fain în materie de parfumerie și cosmetică.

În încheiere

Cu fiecare pulverizare îmi dau seama că Voyage en Orient Ambre Musc Santal este o poțiune magică. Este o apă de parfum misterioasă și atrăgătoare, încărcată de senzualitate, care emană fiorul feminității absolute! Este cald, suav și seducător, fiind perfect îndeosebi pentru femeile pasionale. De fiecare dată când îl folosesc mă simt îmbrățișată de toată feminitatea mea încorporată într-un parfum! Este aparte, unic și cu siguranță un must have noi, femeile.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă voi cunoșteați parfumurile La Sultane de Saba. Aveți un preferat?21 thoughts on “Voyage en Orient Ambre Musc Santal EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.