Aqua Jet Razor revoluționează depilarea și bărbieritul

Aqua Jet Razor revoluționează depilarea și bărbieritul

Îndepărtarea părului nedorit de pe corp este o activitate cotidiană de care sunt preocupate deopotrivă ambele sexe. Depilarea cu ajutorul unor metode cât mai facile reprezintă punctul de interes al tuturor celor care practică acest lucru. Numai că atunci când intră în discuție o piele sensibilă, lucrurile iau o cu totul altă turnură. Aceasta pentru că fiecare procedură de genul acesta sfârșește prin a fi dureroasă și adesea inestetică. Eu mă număr printre persoanele care aveau o reală problemă în acest sens. Efectiv, fiecare depilare, fie ea cu lama sau cu ceară se finaliza prin sângerări și iritații port-depilatorii. De ce vorbesc la trecut? Deoarece am descoperit recent un dispozitiv revoluționar cu ajutorul căruia am scăpat de toate aceste griji. Poartă numele de Aqua Jet Razor și este un aparat de ras care depilează doar cu apă. Sună bine? Atunci rămâneți cu mine până la final pentru a afla mai multe.

Ce este Aqua Jet Razor?

Aqua Jet Razor este primul și singurul aparat de ras căruia nu îi sunt necesare geluri sau spume de ras pentru a îndepărta părul. Acesta dispune de o tehnologie revoluționară cu ajutorul căreia depilează folosind doar apă.

Aqua Jet Razor

Aqua Jet Razor se folosește prin conectarea la sursa de apă a băii, fiind compatibil cu 99,9% dintre sistemele acestora. Instalarea sa este foarte ușoară, în mai puțin de un minut fiind perfect pentru a fi utilizat. Kitul conține atât un suport pentru aparatul de ras, cât și o oglindă adresată bărbaților.

Aqua Jet Razor

De reținut faptul că atât dușul, cât și dispozitivul se pot folosi alternativ, prin simpla rotire a butonului. Așadar, Aqua Jet Razor nu trebuie deconectat atunci când doriți să folosiți dușul, ci doar comutată direcția de alimentare cu apă.

Cum se folosește?

Aqua Jet Razor se folosește ca orice aparat de ras obișnuit, cu diferența că printre lamele acestuia va curge apă continuu. Înainte de depilare se recomandă hidratarea pielii cu apă caldă timp de jumătate de minut. De asemenea, în timpul folosirii nu trebuie aplicată prea multă presiune pe aparat, ci doar simpla direcționare a acestuia. Procesul de depilare cu acest dispozitiv revoluționar este foarte rapid și deloc dureros. În final, nu mai este necesar nimic altceva, decât închiderea porilor prin clătirea pielii cu apă rece.

Tehnologie revoluționară

Acest aparat de ras cu 5 lame din cel mai calitativ oțel suedez a fost premiată la Saloanele Internaționale de Inventică. Tehnologia revoluționară a acestuia, precum și ușurința cu care se utilizează i-au adus multe premii și recunoaștere peste hotare. Unul dintre ele este acesta:

Aqua Jet Razor premiu

Costuri

Este disponibil în două nuanțe – mov, roșu și albastru – pentru femei, respectiv pentru bărbați. Dispozitivul poate fi comandat de sine stătător sau ca pachet, moment în care vine însoțit de rezerve de lame. De fapt, din punctul meu de vedere acesta este cel mai avantajos dintre toate.

În încheiere

Acest aparat de ras cu apă reprezintă poate cea mai simplă și mai sustenabilă metodă de depilare la momentul actual. Este perfectă pentru aceia dintre voi care sunt în curs de dobândire a unui stil de viață eco-friendly. Astfel, se elimină din discuție poluarea cu plastic datorată aparatelor de ras de unică folosință. El însuși este confecționat din 97% materiale reciclabile. Și este și foarte prietenos cu bugetul personal, presupunând economii considerabile anual.

Eu o consider una dintre cele mai bune investiții pe care am făcut-o vreodată, din toate punctele de vedere. Nu numai că neplăcerile cauzate de depilatul tradițional au devenit o amintire, dar am și economisit. Investiția în Aqua Jet Razor s-a amortizat destul de repede, motiv pentru care îl recomand cu toată încrederea! Unde să mai pun și faptul că este foarte igienic, curățându-se constant în timpul folosirii?

De curiozitate, mai sunt printre voi persoane care folosesc acest dispozitiv magnific? Iar dacă nu l-ați încercat, v-ar tenta?15 thoughts on “Aqua Jet Razor revoluționează depilarea și bărbieritul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.