KEIDA SKIN – cea mai recentă inovație în skincare

KEIDA SKIN – cea mai recentă inovație în skincare

Acest vast domeniu numit skincare mă pasionează, drept pentru care îl aprofundez în mod constant. Sunt interesată de tot ce apare nou în materie de îngrijirea pielii, mai cu seamă a tenului. Cu atât mai mult cu cât nici nu am fost înzestrată de Mama Natură cu un ten fără cusur. Așadar, fiind mereu dornică de a testa tot ce apare nou în industria de profil, iată-mă povestindu-vă despre cea mai recentă inovație în skincare. Este vorba despre KEIDA SKIN – o cremă foarte eficientă, cu 6 ingrediente active despre care vă voi povesti în cele ce urmează.

Despre KEIDA SKIN

KEIDA SKIN este un brand care a luat ființă din dorința de a oferi pasionaților de skincare un produs revoluționar. Astfel, după cinci ani petrecuți în cercetarea formulei perfecte, acesta lansează un produs cu o rețetă unică. Pe acest drum în căutarea excelenței, se remarcă reorientarea reprezentantelor sexului frumos către produsele realizate din mai puține ingrediente, dar mai eficiente. Așadar, țelul KEIDA SKIN a fost acela de a crea produsul care să confere îngrijirea supremă, folosind ingrediente cheie.

KEIDA SKIN

Crema cu Retinol și Acid Hialuronic are la bază o rețetă unică, obținută într-o fabrică acreditată din Coreea. În crearea acesteia au fost avute în vedere cele mai înalte standarde de calitate, precum și cele mai înalte exigențe. De asemenea, crema se adresează fiecărui tip de ten și poate fi folosită atât în rutina de zi, cât și în cea de seară. Dar haideți să descoperim împreună care sunt beneficiile acesteia și cum acționează fiecare dintre cele șase ingrediente principale.

6 ingrediente active 

După cum menționam anterior, în crearea cremei KEIDA SKIN s-a folosit un număr de 6 ingrediente. Acestea luptă împotriva îmbătrânirii pielii, iar combinația dintre ele reprezintă aliatul perfect în acest demers. Iată despre ce ingrediente este vorba:

  • Retinolul – cunoscută și sub numele de Vitamina A, este recunoscută pentru stimularea producției de colagen. Astfel, el îmbunătățește elasticitatea pielii, contribuind totodată și la reducerea acneei și la estomparea petelor;
  • Acidul hialuronic – menține hidratarea optimă a pielii și protejează fibrele de colagen și elastină, responsabile de redarea elasticității pielii;
  • Niaciamidele – sau Vitamina B3, ajută la micșorarea porilor dilatați, la reducerea petelor post-acneice, precum și la diminuarea ridurilor;
  • Peptidele – au efect antirid, estompând liniile fine, ameliorând astfel semnele de îmbătrânire ale pielii;
  • Tocopherolul – adică Vitamina E, are un puternic efect de hidratare, având un puternic efect antioxidant;
  • Extractul de Melc – ajută la refacerea pielii, hidratează și conferă elasticitate țesuturilor, încetinind procesul de îmbătrânire al pielii.

Garanția calității

KEIDA SKIN oferă o garanție de returnare a banilor de 100 de zile. Astfel, dacă după 100 de zile de utilizare nu v-ați convins de calitatea produsului, primiți banii înapoi. Iată că puteți încerca această cremă revoluționară fără niciun risc!

Experiența mea cu crema KEIDA SKIN

Fiind curioasă din fire și aflând despre această nouă cremă cu ingrediente atât de importante, mi-am dorit să o încerc. M-a atras în primul rând cu ambalajul luxuriant al acesteia, negru, mat și cu detaliile esențiale inscripționate cu auriu pe acesta. De asemenea, chiar și cutia în care vine ambalată este deosebită, de înaltă calitate. Așadar, sunt vizibile investiția în aspectul general al cremei, cât și atenția la detalii a brandului. Aceste două aspecte reflectă faptul că atenția este îndreptată 100% către client, mizându-se pe o experiență premium.

KEIDA SKIN

Crema în sine este foarte pe gustul meu în primul rând datorită texturii acesteia. Este o cremă-gel foarte lejeră și emolientă, care se distribuie cu ușurință pe ten și se absoarbe instantaneu. Nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă pe ten, dimpotrivă, se simte foarte naturală. Conferă imediat un boost de hidratare și o senzație de piele mai plină și radiantă din interior. Eu o folosesc deja de trei săptămâni și pot spune că îmi place mult. De remarcat faptul că îmi este necesară o cantitate mică pentru întreaga față, ceea ce înseamnă că se consumă greu. Presimt că voi mai avea din recipient pentru cel puțin încă o lună de zile!

KEIDA SKIN

În încheiere

Acțiunea cremei KEIDA SKIN asupra tenului meu este una remarcabilă. Începe să fie din ce în ce mai uniform, drept pentru care sunt foarte mulțumită de aceasta. O ador și pentru că este foarte blândă cu pielea: nu conține parfum, alcool sau parabeni. Puțin câte puțin încep să se vadă rezultate și la nivelul ridurilor, motiv pentru care voi reveni cu un later edit. Însă până atunci aveți garanția mea că este un must și că trebuie să o încercați și voi. Doar știți că mie nu mi se potrivește orice și că nu ridic în slăvi produse în care nu cred.

Așadar, eu voi continua să mă bucur de toate beneficiile acestei creme de față în timp ce aștept să-mi spuneți dacă voi ați încercat-o. Cum vi se pare?



13 thoughts on “KEIDA SKIN – cea mai recentă inovație în skincare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.