Cum economisesc cu ajutorul lui GLAMI

Cum economisesc cu ajutorul lui GLAMI

Încă de când am început serviciul de la birou, mi-am dat seama cât de prețios este timpul. În prezent eu o consider cea mai importantă și cea mai prețioasă resursă a noastră. Cu atât mai mult cu cât am sesizat cât de tare a început să se comprime, anii trecând mult mai repede decât odinioară. În acest sens, am realizat că am nevoie de anumite metode cu ajutorul cărora să câștig timp. Puținul timp liber pe care îl am, prefer să-l petrec alături de partenerul de viață, nu la shopping, spre exemplu. Pentru că da, cumpărăturile obișnuiau să-mi ocupe cea mai mare parte din viață. Și pentru că am găsit o soluție acestei probleme, m-am gândit să o împărtășesc și cu voi. Când vine vorba despre achiziționarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, eu vă recomand GLAMI.

Motorul de căutare de fashion GLAMI

Despre motorul de căutare de fashion GLAMI v-am mai povestit și cu altă ocazie. Atunci am abordat generalități, am scris despre cum a luat ființă și ce anume presupune. Dar pentru că este fascinant cât de mult poate să ajute, îmi doresc să vă aduc la cunoștință două importante funcționalități ale sale. Nu de alta, dar îmi doresc să îl exploatați la maximum și să profitați de toate beneficiile sale. Iată cum economisesc cu ajutorul lui GLAMI.

Funcția de căutare prin imagini

Deși am un simț estetic înnăscut, deseori mă regăsesc luându-mi inspirația de pe Pinterest. Navighez acolo printre ținute și se întâmplă să găsesc articole vestimentare pe gustul meu. O lungă perioadă de timp obișnuiam doar să visez la ele. Asta până să descopăr GLAMI, unde am oportunitatea de a profita de funcția de căutare prin imagini. Cum o folosesc? Nimic mai simplu! Salvez imaginea cu articolul care îmi place de pe Pinterest și o încarc în acest motor de căutare. Ce se întâmplă în continuare? GLAMI îmi afișează dintre zecile de mii de articole pe acelea care corespund cel mai bine căutării mele. Iată, deci, cum am scutit foarte mult timp, evitând căutările tradiționale, online și offline.

Funcția de notificare reduceri

O altă funcție absolut genială a acestui motor de căutare este cea de notificare reduceri. Obișnuiesc ca de câte ori găsesc pe GLAMI un articol vestimentar sau de încălțăminte care-mi place, să-l pun în wishlist. Nimic deosebit până aici, nu-i așa? Dar special la GLAMI este că wishlist-ul său te întreabă dacă dorești să primești notificări via e-mail atunci când acele produse intră la reducere! How cool is that? Deci, nu doar că îți găsește în câteva secunde mii de produse, dar te și anunță când le scade prețul! Iată o altă metodă de economisire, de data aceasta una foarte prietenoasă cu bugetul!

Wishlist-ul meu GLAMI

Probabil că dacă mă urmăriți deja de ceva vreme, știți faptul că două dintre slăbiciunile mele sunt rochiile și gențile. Cam la acestea râvnește latura mea feminină și se cere satisfăcută aproape în fiecare lună. Ei bine, ”răsfoind” printre rochii, am găsit pe GLAMI un model foarte fain, care se pliază perfect pe preferințele mele. Gulerul tip Peter Pan decorat cu un buchețel cu flori și volanul din partea de jos mă reprezintă 100%. Iată despre ce model este vorba.

GLAMI

La capitolul genți, am senzația că niciodată nu voi avea suficiente! Gusturile mi se schimbă constant și le tot rulez. Cel puțin în ultima perioadă, din toată colecția mea, abia dacă am mai purtat pe 2-3 dintre ele. Și, bineînțeles, că uitându-mă printre aceste genți afișate de motorul de căutare, am descoperit un model pe care nu l-am mai avut. Am observat că au fost create multe replici ale acestuia, dar eu prefer întotdeauna originalul. Sunt curioasă dacă și vouă vă place.

Cum economisesc cu ajutorul lui GLAMI

 

În încheiere

Așadar, iată cum economisesc cu ajutorul lui GLAMI. Pe de o parte, mă ajută la economisirea timpului pe care în mod normal l-aș fi pierdut la cumpărături. Pe de altă parte, mă ajută la economisirea unor sume de bani care pot fi cheltuite în alte scopuri. Iată, deci, câte motive există pentru a mă folosi de funcționalitățile motorul de căutare de fashion GLAMI! Eu îl consider unul dintre cele mai bune lucruri care au putut fi inventate în secolul vitezei. Și pe această care adresez laude și mulțumiri celor care l-au creat! Pe mine mă ajută enorm!

Voi știați despre el? L-ați încercat?



27 thoughts on “Cum economisesc cu ajutorul lui GLAMI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.