Bocanci rock style iArena.ro

Bocanci rock style iArena.ro

Deși, de regulă, înclin mai mult spre ținutele feminine și elegante, se pare că bocancii au reușit să mă cucerească. Mi-au atras atenția și-am putut observa cât de fain completează look-ul general. Chiar și în combinație cu o rochie girly bocancii adaugă unui outfit un aer stilat și foarte cool. Din acest motiv am cedat tentației și am achiziționat o pereche de bocanci rock style de la iArena.ro.

Bocanci rock style iArena.ro

De regulă, sunt o persoană care optează pentru încălțăminte confecționată din piele naturală. Dar de data aceasta am trecut cu vederea acest aspect, deoarece mi-a plăcut tare mult design-ul bocancilor. Nu știu de ce, dar decorațiunea aceea sub formă de lanț m-a atras ca un magnet. Mi s-a părut că este de acolo, din peisaj, că este fix ce trebuie.

Bocanci rock style

Sunt comozi, ușori și foarte atrăgători, ori de câte ori îi încalț reușesc să întorc priviri. Sunt foarte calitativi, foarte bine lucrați, se vede că acești bocanci rock style sunt din ”altă ligă”. Pot spune că sunt mult peste așteptările mele, motiv pentru care nu pot decât să îi recomand.

Despre iArena.ro

iArena.ro este un boutique online cu un vast portofoliu de încălțăminte de damă. Echipa acestuia cunoaște cât de mult ne dorim să gasim încălțăminte care să ne reprezinte stilul în totalitate. Motiv pentru care iArena își dorește să fie aliatul nostru, pentru a fi mereu în pas cu moda.

iArena.roȚinutele noastre vor prinde contur cu ajutorul încălțămintei iArena. Vom obține look-uri fresh, cu personalitate, care ne vor scoate din anonimat. Perechea de încălțăminte potrivită poate transforma o ținută banală într-una de poveste. Astfel, iArena oferă cele mai chic soluții în construirea unui outfit perfect.

În încheiere

Nu mai purtasem de mulți ani de zile încălțăminte din piele ecologică. Nici nu aveam amintiri plăcute legate de acest material. Dar am putut observa un real progres în conceperea acestui material, din mai multe puncte de vedere. Chiar nu mă așteptam să fie atât de călduroși și realmente impermeabili.

Calitatea acestor bocanci rock style achiziționați de la iArena mi-au întrecut toate așteptările. Pielea ecologică se comportă foarte bine și arată perfect chiar și după numeroase purtări. Cu toate că nu sunt confecționați din piele naturală, frigul nu pătrunde prin ei. Picioarele mele sunt calde în mod constant, lucru care mă face foarte fericită. Nu de alta, dar cunoașteți problemele mele cu circulația periferică deficitară.

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă voi ați făcut cumpărături de la acest boutique online. Și dacă nu, ce anume v-ar tenta în mod special de la ei, din multitudinea de perechi de încălțăminte?14 thoughts on “Bocanci rock style iArena.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.