Sandale confortabile din piele naturală

Sandale confortabile din piele naturală

Cred că deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mama Natură m-a ”înzestrat” cu o piele sensibilă. De-a lungul timpului m-am confruntat cu numeroase imperfecțiuni la nivelul tenului și-am tot povestit despre ele. Ce nu v-am spus însă, este faptul că eu am o mare problemă cu picioarele. Nu am auzit prea multe persoane plângându-se de probleme cu picioarele similare cu ale mele. Pare-se că pielea de pe laba piciorului este mai subțire și mai sensibilă decât mă așteptam. Asta deoarece aproape orice pereche de încălțăminte am purtat mi-a cauzat diverse răni. Nu cred că a existat sezon estival în care să nu mă fi ”ros” sandalele sau să nu fi făcut bășici cu lichid pe tălpi. Așa am concluzionat că am nevoie de o pereche de sandale confortabile și cu perniță pe talpă pe cât posibil. Bucurie mare, am găsit perechea ideală pentru mine și despre asta vă voi povesti în cele ce urmează.

Sandale confortabile din piele naturală Taby.ro

Tot din cauza disconfortului pe care tocurile obișnuiau să mi-l creeze, multe veri am purtat numai sandale cu talpă joasă. Însă latura mea feminină a început să tânjească tot mai mult după tocuri, așa că pe asta s-au axat căutările mele. Și-am găsit perechea de sandale ideală pentru mine în portofoliul celor de la Taby.ro.

Despre Taby.ro nu este pentru prima dată când vă povestesc, i-am mai adus în discuție prin toamnă. Atunci descoperisem la ei niște modele de papuci de casă geniali și-am spus că-mi voi achiziționa. Dar iată că i-am lăsat în stand-by momentan și m-am reorientat către încălțămintea de sezon. Mai ales deoarece am găsit la ei un model pe care mi-l doream de multă vreme.

Sandale confortabile Taby.ro

Obișnuiam să cred că modelele de încălțăminte pe care mi le doresc eu nu există. Se pare, însă, că m-am înșelat, sandalele la care visam eu de ceva timp erau chiar în portofoliul lor. Negre, cu un design minimalist și toc gros de tip bloc, cu perniță moale pe toată talpa, dintr-o piele moale gen mănușă. Ce să mai zic în afară de faptul că sunt perfecte?

Mă încântă foarte tare versatilitatea acestora, deoarece pot fi purtate de minune atât cu fuste și rochii, cât și cu pantaloni. Vor completa perfect ținutele mele de vară și abia aștept să mă bucur de ele cât mai mult! Sunt foarte fericită că temperaturile din termometre au crescut din ce în ce mai mult! Și că vara, în sfârșit, își intră în drepturi și că putem purta sandale și outfit-uri lejere.

Sandale confortabile Taby.ro

În încheiere

Așa de încântată sunt de sandalele mele de la Taby.ro, încât îi recomand în stânga și în dreapta. Ori de câte ori aud o persoană dornică de sandale, îi povestesc de Taby.ro. Și în majoritatea cazurilor discuția se finalizează cu o comandă plasată de aceasta.

Asta pentru că, după părerea mea, ar fi păcat ca să nu afle despre ei cât mai multă lume. Nu de alta, dar au efectiv CEA MAI COMODĂ încălțăminte pe care am întâlnit-o vreodată! Eu le voi rămâne fidelă, deoarece m-au convins cu aceste sandale.

Pot spune cu mâna pe inimă că am o pereche de sandale confortabile, de fapt, cea mai confortabilă ever. Sunt singurele care nu mi-au creat niciun disconfort la nivelul labei piciorului. Încălțate se simt de parcă ar face parte din mine. Sunt pur șu simplu perfecte!

Și pentru că sunt atât de încântată de ele, tare mi-aș achiziționa și varianta pe crem. Nu de alta, dar eu sunt genul de persoană care poartă sandale negre la ținute închise la culoare și viceversa. Mi se pare un balans perfect din punct de vedere estetic și vizual.

În final, aș fi curioasă să aflu dacă voi cunoșteați acest magazin online. Aveți vreo comandă la activ?29 thoughts on “Sandale confortabile din piele naturală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.