MANU Cosmetics – produse de machiaj calitative și accesibile

MANU Cosmetics – produse de machiaj calitative și accesibile

Machiajul este acel lucru care le ajută pe femei să-și îmbunătățească aspectul fizic și să-și recapete încrederea în sine. Creat inițial strict cu scop de înfrumusețare și de evidențiere a atuurilor, evoluția acestuia a permis reprezentantelor sexului frumos camuflarea anumite defecte. Astfel, contouringul poate micșora vizual fruntea lată sau subția nasul, spre exemplu. Așadar, am putea spune că machiajul a devenit indispensabil în zilele noastre, luând în calcul cât de multe femei apelează la el. Eu recunosc că nu sunt consecventă în ceea ce privește brandurile de produse de machiaj. Asta se întâmplă deoarece îmi place să experimentez și să descopăr noutățile de pe piața de profil. Astfel i-am descoperit pe cei de la MANU Cosmetics din portofoliul cărora folosesc în prezent câteva produse. Și pentru că m-am convins că întrunesc cel mai bun raport calitate-preț, mi-am propus să vă povestesc și vouă despre ele.

Despre MANU Cosmetics

MANU Cosmetics este un magazin online de produse de machiaj și de îngrijire corporală. Acesta reunește în portofoliul său numeroase branduri, atât celebre (precum Elizabeth Arden), cât și mai puțin cunoscute în țara noastră. Majoritatea produselor care se regăsesc în shop aparțin unor branduri poloneze despre care se cunoaște că livrează calitate superioară la prețuri decente. Așadar, iată un bun motiv pentru a vă îndrepta atenția către acestea.

MANU Cosmetics

Paletă pentru contouring Elizabeth Arden Forever Bronze

Îmi doream de ceva vreme un produs de genul acesta cu ajutorul căruia să obțin o nuanță frumoasă prin amestecarea celor patru. Iată că această paletă de contouring de la Elizabeth Arden mi-a îndeplinit dorința și arată mirific. Este exact așa cum mi-am dorit, conferind pomeților mei acea nuanță de ”obrăjori” naturali și discreți.

Blush Elizabeth Arden

Îmi place enorm textura fină și ușor creamy a acestei palete, la fel cum ador cât de ușor se aplică și cum rămâne pe ten. Se vede că este un produs de înaltă calitate, care își merită fiecare bănuț. Este tot ceea ce mi-am dorit în materie de blush-uri, pentru că da, eu pe post de fard de obraz îl folosesc.

Blush Elizabeth Arden

Fond de ten IDUN Minerals

Date fiind cicatricile post acneice cu care am rămas în urma episoadelor de acnee suferite, sunt nevoită să folosesc fond de ten. Aș putea trăi și fără el, însă ador să-mi văd tenul uniform, fără nicio imperfecțiune. Așadar, este lesne de înțeles care a fost primul produs de machiaj pe care l-am pus în coș, nu-i așa? Am fost foarte curioasă să descopăr cum este fondul de ten de la IDUN Minerals despre care citisem numai de bine. La fel ca și voi, m-am educat în a căuta review-uri pe internet înainte de a achiziționa. Și-am găsit numai păreri pozitive.

Fond de ten IDUN Minerals

Fondul de ten IDUN Minerals are o consistență cremoasă, se așterne foarte frumos pe ten și are putere de acoperire medie. Camuflează destul de bine imperfecțiunile, însă fără să confere tenului un efect de mască. Un alt aspect pe care l-am apreciat la acest produs a fost finish-ul acestuia ușor dewy. Mie nu îmi plac fondurile de ten matifiante, dimpotrivă, le prefer pe cele care arată natural pe ten. Și da, este adevărat că am cam greșit nuanța în sensul că am ales-o cam închisă, dar nu este nicio problemă. Se poate ajusta cu ușurință cu ajutorul picăturilor pentru deschiderea nuanței cu fond de ten.

Burete de machiaj IDUN Minerals

Tocmai mi se deteriorase burețelul de machiaj, așa că atunci când l-am văzut pe acesta, mi-am spus să-i dau o șansă. Nu știu de ce am cam fugit de bureții negri, probabil mi se păreau puțin sumbri. Dar acesta este foarte drăgălaș și se simte foarte bine pe piele, plus că are brandul ștanțat.

Burete machiaj IDUN Minerals

Aveam emoții din acest punct de vedere, dar confirm faptul că la contactul cu apa își dublează volumul. Este confecționat dintr-un material foarte bun, dar este cumva mai dens decât ce mai folosisem. Nu reține produs în el, dar este cumva puțin mai rigid decât celelalte, astfel că trebuie să insist ceva mai mult cu el. Per total, este ok, i-aș da nota 9 din 10.

Burete machiaj IDUN Minerals

Bronzer ELLIS FAAS

Am fost atrasă vizual de bronzerul ELLIS FAAS deoarece este foarte luxuriant. Alt aspect care mi-a plăcut a fost acela că vine dezasamblat, urmând ca fiecare să-și lipească rezerva de bronzer în recipientul său. Dispune și de un aplicator foarte calitativ, ceea ce este un bonus.

ellis faas BRONZER

Bronzerul are o textură ușor prăfoasă, însă cumva – în ciuda acestui aspect – nu are fall-out. Se distribuie bine pe ten, nuanța acestuia nu este foarte intensă, fiind necesară aplicarea sa în mai multe straturi. Mie îmi place acest lucru, deoarece astfel pot doza foarte bine produsul și obține rezultatul dorit.

cutie pudra ellis faas

Corector ELLIS FAAS

Mi se consumase corectorul și îmi doream un altul pentru a-l aplica îndeosebi în zona cearcănelor. Și, ca și în cazul bronzerului, m-am simțit atrasă de design-ul recipientului acestuia. Este foarte tricky, arată ca un pix de lux, când – de fapt – este un corector.

ellis Faas corector

Acest corector are o textură foarte densă, nu știu de ce mă așteptam să fie cumva mai lichid. Se distribuie pe zonele dorite cu aplicatorul din dotare și se estompează prin tapotare cu burețelul de machiaj. Face treabă bună, sunt mulțumită de el.

ellis Faas corector

În încheiere

Mă declar foarte satisfăcută de achizițiile mele de pe site-ul MANU Cosmetics. Sunt foarte încântată de brandurile descoperite pe site-ul acestora. Și tare mi-ar plăcea să mai încerc și alte produse din portofoliul acestora. Încă o dată mi s-a demonstrat că produsele de machiaj de calitate nu trebuie să fie neapărat scumpe. Doar că trebuie să căutăm foarte bine și să le dăm o șansă celor pe care le descoperim. Eu am tot oscilat între cele ceva mai costisitoare și cele de genul acesta. Însă văzând că nu este mare diferență între calitatea acestora, le-am ales pe cele al căror raport calitate-preț este cel mai bun.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă voi cunoșteați site-ul MANU Cosmetics. Și, de asemenea dacă aveți comenzi la activ. Ce anume v-ar plăcea să testați mai întâi?



25 thoughts on “MANU Cosmetics – produse de machiaj calitative și accesibile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.