Blugi ZARA de la București Mall – Vitan

Blugi ZARA de la București Mall – Vitan

Sunt pasionată de modă dintotdeauna și mă pot lăuda cu un simț estetic înnăscut. Asortarea articolelor vestimentare îmi vine complet natural, fără să fi studiat vreodată compatibilitățile cromatice. Din câte am putut observa de-a lungul timpului, aceasta este un talent cu care se nasc foarte puțini oameni și tare mă bucur că mă număr printre ei. În fiecare ținută de-a mea am grijă să includ maxim 3 culori, însă în 90% dintre cazuri mă rezum la doar două. Și pentru a atinge performanța aceasta mă folosesc ne non-culori, în special în partea inferioară a corpului. Astfel, în cele mai multe dintre cazuri optez pentru pantaloni albi sau negri deoarece aceștia pot fi combinați în multe moduri în partea superioară. Că tot veni vorba despre pantaloni, recent mi-am dat seama că nu mai am nicio pereche albi, așa că am pornit în căutarea acestora. Și tot vizitând mall-urile din capitală am găsit o pereche de blugi ZARA albi la București Mall – Vitan, primul mall din România.

De ce am achiziționat blugi albi

Deși majoritatea persoanelor pe care le-am întâlnit fug de această non-culoare, eu pur și simplu iubesc albul. Pe când eram copil, mama obișnuia să mă priveze de alb din motive evidente, astfel că dragostea mea față de el a crescut și mai mult. Adult fiind, am adăugat garderobei mele multe articole vestimentare albe, inclusiv o pereche de bluzi ZARA. Și nu am nicio problemă cu faptul că necesită spălare după fiecare purtare, dimpotrivă! Sunt foarte bucuroasă că mă număr printre acele persoane care reușesc să depășească acest aspect și să se bucure de alb. Evident că pentru a le păstra integritatea pentru cât mai mult timp am grijă să îi port doar atunci când este vreme frumoasă afară. Este firesc să ne dorim să prelungim durata de viață a articolelor vestimentare pe care le îndrăgim, mai ales după ce le-am căutat foarte mult. Pentru că da, eu rareori am găsit măsura potrivită la blugii albi, se pare că cele mai mici mărimi se vând primele.

Blugi ZARA

Blugi ZARA albi

Brandul dispune de un portofoliu impresionant de blugi și chiar achiziționez deseori de la ei. De la albi la negri, la gri sau la albastru pictat… cred că am avut din fiecare pereche câte una. Blugii acestui brand mi se par de o comoditate extremă în sensul bun, drept pentru care nu găsesc niciun motiv să îi ocolesc. Sunt confecționați din denim de calitate și sunt foarte bine croiți, astfel că se așează foarte frumos pe corp. Aș putea spune chiar că majoritatea modelelor acestora sunt și modelatoare, așa de bine arată îmbrăcați. Eu sunt foarte încântată de comoditatea pe care o experimentez ori de câte ori port blugi ZARA. Și vorbesc inclusiv despre aceștia albi. Îmi place că nu cad de pe mine în timpul purtării, nu alunecă și nu necesită curea. Eu m-am convins că sunt de calitate superioară și că își merită fiecare bănuț. Așa că voi continua să achiziționez blugi de la ei.

Despre București Mall – Vitan

Locuiesc în capitală de un an și opt luni deja. Și în toată această perioadă am avut suficient timp pentru a colinda mall-urile din București. Și trebuie să recunosc că București Mall – Vitan este în top 3 mall-uri preferate dintre toate. Auzind că este primul mall din țara noastră mi-am imaginat că va fi cumva sub celelalte dpdv al aspectului. Însă m-am înșelat, demonstrându-mi-se exact contrariul.

București Mall Vitan

București Mall – Vitan este foarte pe gustul meu, spațios, aerisit, frumos luminat, elegant și cu multe dintre magazinele mele preferate. Cumva, ori de câte ori îl vizitez, îmi lasă impresia că mă aflu într-un mall din afara țării. Îmi place foarte mult atmosfera din acesta, ambientul este foarte plăcut și îmbie la shopping. Și nu ajung eu la București Mall – Vitan atât de des pe cât mi-ar plăcea. Dar niciodată nu plec de acolo cu mâna goală.

În încheiere

Mă declar mulțumită de cea mai recentă captură a mea în materie de îmbrăcăminte. Această pereche de bluzi ZARA albi sunt exact așa cum mi-am dorit, sunt foarte încântată de ei. Cu siguranță nu va fi ultima vizită pe care o voi face acestui magazin. Mai ales că este unul dintre brandurile de la care achiziționez frecvent. De asemenea, este o reală plăcere să petrec timpul în București Mall – Vitan, mă simt foarte bine acolo.

Voi ce v-ați mai achiziționat în ultima perioadă? Ați mai trecut pe la Zara? Despre București Mall – Vitan ce părere aveți? Vă place să mergeți acolo?



28 thoughts on “Blugi ZARA de la București Mall – Vitan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.