Brățări din pietre semiprețioase Onixbox.ro

Brățări din pietre semiprețioase Onixbox.ro

Poate că unora li se poate părea o dulcegărie, însă dintotdeauna mi-am dorit ca eu și cu partenerul de viață să purtăm îmbrăcăminte și accesorii asemănătoare. Este drept că nu toți reprezentanții sexului tare acceptă astfel de lucruri, dar întâmplarea a făcut ca soțului meu să îi placă ideea. Avem numeroase articole vestimentare și de încălțăminte similare pe care le purtăm în același timp. Ce ne lipseau erau accesoriile, dar am găsit recent seturi de brățări din pietre semiprețioase la cei de la Onixbox.ro. Dacă sunteți curioase să le descoperiți, parcurgeți acest articol în continuare.

Brățări din pietre semiprețioase Onixbox.ro

Mie mi-au plăcut brățările din pietre semiprețioase dintotdeauna, ca drept dovadă că am câteva în colecția mea. Ba chiar am una din howlit chiar de la cei de la Onixbox. De fapt, așa i-am și descoperit, pe când eram în căutarea unei brățări mai altfel. Și iată că ceva mai târziu regăsesc în portofoliul acestora și seturi de brățări din pietre semiprețioase realizate pentru cupluri. Nu știu despre voi, dar mie îmi pare că purtarea unor astfel de accesorii sudează și mai mult relația dintre parteneri. Este ca și cum ar întări și mai mult conexiunea dintre ei sau cel puțin așa simt eu că se întâmplă. Iată ce seturi de brățări semiprețioase ne-au atras atenția.

Set brățări cuplu pietre semiprețioase onix și howlit

Cele două brățări ale acestui set sunt realizate din pietre semiprețioase ce nu au doar scop decorativ. Atât onixul cât și howlitul au proprietăți fizice și terapeutice. Onixul este este o piatră protectoare care asigură siguranță și securitate, protejează împotriva bolilor și sporește succesul în afaceri. Howlitul este o piatră a calmului, a răbdării și a stării de pace. Este piatra celor buni la suflet, purtarea acesteia aducând frumusețe, bucurie și dragoste. Pietrele semiprețioase au diametrul de 8mm și sunt dispuse pe un elastic rezistent la rupere. De asemenea, ambele brățări sunt decorate cu coronițe metalice cu zirconii.

Brățări din pietre semiprețioase

Set brățări cuplu pietre semiprețioase onix și rocă vulcanică

Desigur că este disponibilă și varianta de seturi cu brățări de aceeași culoare în eventualitatea în care le doriți astfel. Un astfel de exemplu este setul de brățări cu pietre semiprețioase de onix și rocă vulcanică, în care ambele sunt negre. După cum menționam anterior, onixul asigură siguranță și securitate, protejează împotriva bolilor și sporește succesul în afaceri. Roca vulcanică este recunoscută pentru proprietățile sale de calmare și temperare. Aceasta are efecte de echilibrare emoțională a celui care o poartă. La fel ca și în cazul celorlalte, și aceste pietre au diametrul de 8mm și sunt dispuse pe un elastic rezistent la rupere.

Brățări din pietre semiprețioase

 

De reținut

Indiferent de tipul de piatră semiprețioasă ales, acesta se va curăța foarte ușor cu ajutorul unei lavete moi. Iar pentru a-i păstra aspectul impecabil, ideal ar fi să fie păstrate în săculeți separați pentru a evita zgârierea. Fiecare brățară achiziționată vine însoțită atât de un ambalaj premium personalizat, cât și de un săculeț de protecție.

Brățări din pietre semiprețioaseSeturile de brățări pentru cuplu sunt pe mărimi și se aleg în funcție de circumferința încheieturii mâinii.  Totuși, în eventualitatea în care nu regăsiți măsurile potrivite între cele disponibile, brățările pot fi realizate la comandă. Trebuie doar să scrieți dimensiunea dorită în secțiunea ”mărime brățări personalizate” din pagina produsului.

În încheiere

Nu este pentru prima dată când comand de la cei de la Onixbox.ro. Și pentru că sunt foarte mulțumită de cum am fost tratată și de ceea ce am primit, îi recomand cu toată încrederea. Ei reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni pentru achiziționarea accesoriilor personalizate sau a cadourilor pentru cei dragi.

În final mi-ar plăcea să aflu părerea voastră despre ceea ce întreprind cei de la Onixbox.ro. Și, desigur, sunt curioasă dacă voi și partenerii voștri de viață obișnuiți să purtați accesorii de genul celor de mai sus.20 thoughts on “Brățări din pietre semiprețioase Onixbox.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.