Bocanci din piele ecologică MoXo.ro

Bocanci din piele ecologică MoXo.ro

Vă povesteam că încă de la începutul pandemiei pe care o traversăm cu toții am conștientizat un lucru, Acela că dacă nu voi face câteva schimbări importante în viața mea, voi contribui în continuare la epuizarea resurselor planetei. Astfel, mi-am propus să dobândesc un comportament eco-friendly și în mare parte am reușit. Am înlocuit multe produse care obișnuiau să polueze grav mediul înconjurător cu unele zero waste. Însă am tot omis un capitol foarte important, de altfel. Acela că lanțul trofic are și el rolul lui, având propriul său echilibru pe care trebuie să-l respectăm. Și că eu, o mare amatoare de piele naturală, ar trebui să optez pentru încălțăminte și genți cruelty-free. Așa am introdus în garderoba mea bocanci din piele ecologică de la MoXo.ro despre care vă povestesc în cele ce urmează.

Despre MoXo.ro

În încercarea mea de reacomodare cu pielea ecologică am descoperit un magazin online cu o mare varietate de încălțăminte. Este vorba despre MoXo.ro, un magazin online de încălțăminte de damă și de bărbați, care a cunoscut o creștere fulminantă! Ba mai mult decât atât, de ceva timp portofoliul acestuia de produse s-a îmbogățit și cu accesorii și îmbrăcăminte de damă.

MOXO.ro

Am ales să comand de la ei deoarece am fost încântată de varietatea de modele de încălțăminte disponibile. Și mi-a plăcut mult și cum au fost puse în valoare prin intermediul fotografiilor, motiv care m-a determinat să cumpăr. Ședințele foto prezintă situații firești de purtare a acestora, lucru care m-a ajutat să-mi pot crea o părere pertinentă despre ele.

Bocanci din piele ecologică bej

Îmi doream de ceva vreme o pereche de bocanci într-o nuanță deschisă pentru a-i purta la ținute asemenea. Și am tot oscilat între crem și gri deschis până ce i-am văzut pe aceștia pe site-ul MoXo.ro. Mi-a plăcut foarte mult combinația de piele ecologică întoarsă + elastic. Și mai ales faptul că mi-am imaginat că se vor mula pe gleznă, ceea ce s-a și întâmplat.

bocanci din piele ecologica MOXO.ro

Bocancii sunt foarte bine lucrați, sunt comozi și se așază foarte bine pe picior. Unde să mai pun și faptul că sunt foarte versatili și că pot fi purtați într-o mulțime de combinații vestimentare? Și încă un amănunt important, mă temeam că în ei se va crea un efect de seră și că vor mirosi urât. Nu a fost deloc așa, se comportă foarte bine și nu mi-au provocat niciun fel de neplăcere, nici măcar olfactivă.

bocanci din piele ecologica MOXO.ro

Bocanci din piele ecologică argintii

A doua pereche de bocanci pe care mi-am ales-o are – mai cu seamă – un aspect de sneakers. Trebuie să recunosc faptul că nu mă reprezintă genul acesta de încălțăminte, dar o admir la alte persoane. Drept pentru care mi-am spus că poate ar trebui să le dau și eu o șansă, ca să fiu în trend.

bocanci din piele ecologica MOXO.ro

Surprinzător este că după ce i-am încălțat chiar au început să-mi placă. Și am constatat că nu sunt deloc incomozi, cum îmi imaginam. Pielea ecologică din care sunt confecționați este de calitate superioară și se comportă foarte bine. La fel și blănița cu care sunt decorați în zona gleznei.

bocanzi din piele ecologica MOXO.ro

În încheiere

Achiziționând aceste două perechi de bocanci pot spune că am făcut una dintre cele mai bune afaceri în materie de încălțăminte. Cu nici 200 de lei am adăugat garderobei mele două perechi de încălțăminte moderne, versatile și care nu se vor demoda curând. Vă îndemn și pe voi să aruncați o privire în portofoliul acestora, mai ales că în această perioadă se desfășoară reduceri de extra-sezon. Este un bun prilej pentru a vă pregăti garderoba de toamnă-iarnă, cu cheltuieli minime. Că doar, oamenii gospodari își fac vara sanie și iarna car, nu-i așa? 🙂

Mi-ar plăcea să-mi spuneți în comentarii care dintre cele două perechi de bocanci din piele ecologică vă place mai mult. Care este pe gustul vostru?



24 thoughts on “Bocanci din piele ecologică MoXo.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.