Odorizant de cameră AMBAR

Odorizant de cameră AMBAR

Despre pasiunea mea față de parfumuri am povestit deseori aici, pe blog. Însă ce mi-ar plăcea să știți este că aceasta nu se rezumă numai la parfumurile corporale. Cele special create pentru odorizarea camerelor mă atrag în egală măsură și îmi place mult să experimentez cu ele. Îmi dau seama că am vorbit prea puțin despre acest aspect, drept pentru care îmi doresc să recuperez. Așadar, iată-mă aducând în atenția voastră un odorizant de cameră AMBAR cu care îmi răsfăț simțul olfactiv în prezent.

Odorizant de cameră AMBAR

Afinitatea mea față de parfumurile orientale nu se reflectă doar în apele de parfum din colecția mea. Merge mult mai departe, regăsindu-se și în odorizantele de cameră pe care le folosesc. Este și cazul celui de față – AMBAR – care este o împletire deosebită de note olfactive fabuloase. Acesta face parte din Private Edition, dispunând nu numai de o mireasmă deosebite, ci și de un ambalaj luxuriant.

Odorizant camera Triodeluxe

Pentru a vă putea face o idee despre cum miroase acest odorizant de cameră AMBAR, detaliez mai jos piramida olfactivă a acestuia:

  • note de vârf – acorduri proaspete, iarba verde;
  • note de mijloc – oriental cu nuanta dulce;
  • note de bază – aromă lemnoasă cu citrice.

Despre performanțe

Este o aromă lemnoasă cu accente citrice, deosebite, nu degeaba mireasma aceasta poartă numele de Pădure magică. Eu percep acest odorizant de cameră AMBAR ca pe unul foarte elegant și rafinat. Este unul dintre cele mai calitative odorizante de cameră dintre câte am folosit. Pe o scară de la 1 la 5, intensitatea acestuia este demnă de un 3. Astfel, reușește să asigure o bună odorizare a camerei fără ca mirosul să fie unul prea puternic, deranjant. Desigur, pentru aceia dintre voi care doresc o mai mare intensitate a parfumului, se pot utiliza toate bețișoarele cu care acesta vine în pachet. Eu folosesc doar trei dintre ele și le întorc din când în când.

În încheiere

AMBAR este printre odorizantele mele preferate dintre toate câte am încercat și tare mă bucur că l-am descoperit. Sunt cu atât mai încântată de el cu cât nici prețul acestuia nu este unul foarte mare. Pentru cât de mult ”ține” acest odorizant, prețul de 24 de lei este mai mult decât decent. Este cu mult peste altele mai scumpe, de care am fost dezamăgită de-a lungul timpului. Dacă am reușit să vă tentez și doriți să-l achiziționați, de la cei de la Triodeluxe.ro puteți să-l comandați.

Sunt curioasă dacă printre voi se numără persoane care deja au folosit acest odorizant de cameră AMBAR. Vouă cum vi s-a părut? Ați fost la fel de încântată de el ca și mine?



8 thoughts on “Odorizant de cameră AMBAR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.