Compleu elegant din catifea Kaya.ro

Compleu elegant din catifea Kaya.ro

Deși până în preadolescență nu am fost deloc feminină, din momentul în care am intrat la liceu ceva s-a întâmplat. Acela a fost momentul în care m-am schimbat radical, mi-am intrat în rolul de femeie și m-am comportat ca atare. Garderoba mea s-a transformat complet și am trecut de la ținute sport și baggy la outfituri elegante. Teneșii au fost înlocuiți cu tocurile, iar de atunci și până în prezent nu s-au schimbat prea multe. Dimpotrivă, îmi manifest latura feminină în fiecare moment, inclusiv în intimitatea casei. Spre exemplu, cel mai adesea îmi place să port un compleu elegant din catifea, precum cele de la Kaya.ro.

Despre Kaya.ro

Kaya.ro este atelierul de creație vestimentară în spatele căruia se află Cosmina Kovacs. Așadar, vorbim despre un atelier autohton care lucrează cu cei mai buni designeri români, pentru ca fiecare articol vestimentar să fie la cele mai înalte standarde. La Kaya.ro nu se face niciodată rabat de la calitate, astfel, toate cusăturile articolelor vestimentare sunt verificate cu atenție.

kaya.ro

Atelierul Kaya.ro se diferențiază prin diversitatea portofoliului de articole vestimentare. Orice reprezentantă a sexului frumos poate găsi ceva în conformitate cu preferințele sale. De asemenea, un alt avantaj al achiziționării de îmbrăcăminte Kaya.ro este acela că sunt disponibile măsuri de la 34 la 60. Kaya.ro ține cont că fiecare zi este despre noi și despre felul în care ne simțim, de aceea lucrează pentru confortul și încrederea noastră.

Compleu elegant din catifea Kaya.ro

Deși am o întreagă colecție de articole vestimentare pentru casă, din când în când simt nevoia unei noi achiziții. Și deși de cele mai multe ori optez pentru mătase naturală, recent mi-am dorit ceva din catifea. Zis și făcut, am început căutările online și astfel am descoperit atelierul de creație vestimentară Kaya.ro by Cosmina Kovacs. Numeroasele kimonouri și halate mi-au luat ochii, însă compleul din imaginea de mai jos mi-a furat inima.

Compleu elegant din catifea Kaya.ro

Combinația de catifea albastră cu dantela neagră fac din compleul din imagine unul perfect pentru mine. Îmi place faptul că pantalonul este superskinny, are talie înaltă și prezintă buzunare, ceea ce îl face foarte comod. Bluza are un design pe care eu îl prefer în detrimentul celorlalte, respectiv parte-peste-parte. Îmi pare că mă avantajează și cumva reușește să creeze iluzia optică de bust puțin mai generos.

Compleu elegant din catifea Kaya.ro

Un astfel de compleu elegant din catifea nu doar completează latura feminină a oricărei femei, ci întreține și pasiunea din cuplu. De-a lungul timpului am putut observa cum sunt privită și apreciată de către partenerul de viață. Sunt convinsă că ceea ce aleg să port în intimitatea casei are o mare influență asupra climatului relației de cuplu.

Istoria catifelei

Catifeaua – unele dintre cele mai luxuriante materiale textile – a fost creată cu ajutorul unei tehnologii manuale în urmă cu mai bine de 2000 de ani î. Hr. Este un material cu greutate ce alunecă pe curbele corpului, fiind din acest motiv foarte apreciat. Jocul de lumini și umbre pe care reușește să îl facă acest material îi conferă o eleganță și o senzualitate aparte.

catifea
Sursă foto: https://fashionhistory.fitnyc.edu/1550-1559/

În Orientul Mijlociu catifeaua era folosită pentru confecționarea articolelor vestimentare pentru aristocrația lumii. În Europa acest material a ajuns în jurul anilor 1500, devenind simbolul nobilimii. Rochiile reginelor și trenele regilor aveau catifeaua ca stofă de bază. Inițial, aceasta a fost fabricată din mătase naturală, din Evul Mediu până în Renaștere. Dar mai apoi, în vederea reducerii costurilor de fabricație, au fost încorporate în aceasta și alte tipuri de fire precum cânepa sau bumbacul.

În încheiere

Pentru a vă evidenția latura feminină, și voi puteți opta pentru un compleu elegant din catifea. Acest material prețios care ia forma corpului conferă farmec și putere de seducție ca niciun altul. Articolele vestimentare confecționate din catifea aduc cu sine eleganță și senzualitate celor care le poartă. Așadar, acesta este un bun prilej pentru a vă scoate la iveală feminitatea cu ajutorul unui compleu elegant lucrat de Kaya.ro.

Voi aveți astfel de compleuri pentru casă? Vă plac? Vă vedeți purtându-le?



40 thoughts on “Compleu elegant din catifea Kaya.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.