Brățări din piele pentru bărbați

Brățări din piele pentru bărbați

Nu cred că v-am povestit vreodată despre acest aspect, însă soțul meu este foarte pasionat de modă. Uneori îmi lasă impresia că este chiar mai pasionat decât mine, aspect care nu știu dacă ar trebui să mă bucure sau să mă întristeze. Cert este că este pe aceeași lungime de undă cu mine chiar și la capitolul accesorizare. Are o colecție măricică de brățări (majoritatea dăruite de mine) pe care le schimbă și le asortează cu ținutele sale. Este de apreciat că are simț estetic și se pricepe de minune, fără să solicite ajutor. Drept să spun, mereu am apreciat bărbații care poartă accesorii, drept pentru care sunt mândră de al meu! Și pentru că nu l-am mai cadorisit de ceva vreme, am în plan să-i comand câteva brățări din piele pentru bărbați. Dar nu de oriunde, ci de la Onixbox.ro, la care am văzut câteva modele tare interesante. Iată care mi-au atras atenția în mod deosebit.

Brățări din piele naturală cu margele și plăcuță argintie inox

În trecut i-am dăruit o brățară similară, dar confecționată din materiale comune, nu din piele naturală. Și pentru că a fost foarte ieftină, nici calitatea ei nu a fost excepțională și s-a rupt. Astfel, pentru că am văzut regretul din ochii lui în momentul în care s-a ”dezmembrat”, m-am hotărât să-i achiziționez una din piele naturală. Și nu orice brățară, ci una realizată cu simț de răspundere, de care să se bucure mulți ani de zile. Mai mult decât atât, intenționez ca pe acea plăcuță să-i gravez ceva drăguț. Rămâne doar să decid ce anume. Voi ce îmi sugerați în acest sens? De aici se poate comanda în caz că vă tentează și pe voi.

Brățări din piele naturală pentru bărbați Onixbox.ro

Brățară din piele naturală împletită cu închidere magnetică

Un alt model de brățară care lui îi place foarte mult este cel împletit. Are deja câteva, însă cu un sistem de închidere care îi pune ceva probleme atunci când vrea să le închidă singur. Drept pentru care m-am gândit să îi ușurez puțin ”munca” și să-i comand una cu închidere magnetică. Astfel, în doi timpi și trei mișcări va reuși să și-o pună la mână și se va bucura de ea întreaga zi. Mie genul acesta de încuietoare mi se pare genială, așa că cinste celui care a inventat-o! Aici o găsiți dacă aveți intenția de a o comanda.

bratara-piele-barbati-piele-naturala-impletita-neagra-inchizatoare-magnetica-inox

Ambalare premium gratuită

Și dacă odinioară m-aș fi stresat cu modalitatea de ambalare a brățărilor comandate din mediul online, acum nu mai am această problemă. De ce? Pentru că cei de la Onixbox.ro se ocupă de acest lucru, în mod gratuit. Fiecare bijuterie comandată din portofoliul acestora vine cu propria sa cutie, cu propriul spu săculeț de păstrare, în pungă și cu o felicitare. Mesajul de pe felicitare poate fi ales înainte de plasarea comenzii, iar acesta va fi scris de mână de unul dintre membrii echipei. Așadar, Onixbox.ro pune la dispoziție toate premisele unei experiențe complete de shopping. Nu mai aveți niciun motiv pentru care să nu plasați comenzi pe site-ul acestora.

onixboxÎn încheiere

Eu sunt foarte încântată de profesionalismul celor de la Onixbox.ro, de aceea comand cu mare încredere. Atenția pe care o acordă clienților este vizibilă, iar acest customer service îi evidențiază între celelalte magazine online de acest tip. Aceștia nu ne pun la dispoziție doar niște servicii de gravură, ci o experiență completă de shopping.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți vouă care dintre cele două brățări vă place mai mult. Pe care dintre ele să o comand prima dată?



26 thoughts on “Brățări din piele pentru bărbați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.