DiscovHair – produse pentru un păr de revistă

DiscovHair – produse pentru un păr de revistă

Unul dintre domeniile mele de interes a fost dintotdeauna îngrijirea părului. Acest lucru se datorează în principal faptului că mai bine de jumătate din viață am avut părul foarte lung. Și pentru a-i menține aspectul sănătos, am avut mereu o rutină de îngrijire a acestuia alcătuită din produse de calitate. Multă vreme am râvnit la niște șuvițe blonde, însă mereu eram descurajată de cei din jur. Mi se spunea cp după decolorare părul mi se va degrada foarte tare și că ar fi păcat. Însă, pe principiul că părul crește, în vara anului trecut am îndrăznit să o fac și nu regret această alegere nicio secundă. Asta pentru că folosind produse de calitate, părul meu arată excepțional, poate chiar mai bine decât înainte. Recent am descoperit două produse marca DiscovHair în portofoliul celor de la BeautyFree.ro. Și pentru că am fost încântată de ele încă de la prima folosire, am considerat că este cazul să vă povestesc și vouă despre ele.

DiscovHair Beauty Free

Șampon DiscovHair

Șamponul DiscovHair a fost conceput spre a putea fi folosit pentru toate tipurile de păr. Astfel, grație formulei sale speciale, el reușește să pregătească părul pentru tratamente complexe de netezire sau de încrețire. Acționează în interiorul podoabei capilare, deschizând cuticulele firelor de păr și acționând în interiorul acestora.

DiscovHair Beauty Free

La contactul cu părul bine umezit, șamponul face o spumă densă care învăluie scalpul și îl curăță foarte bine. Absoarbe, efectiv, sebumul și particulele ”culese” din aer de pe suprafața acestuia și îl lasă perfect curat. Așadar, nu numai că îmbunătățește starea scalpului, dar și revitalizează părul în egală măsură.

Balsam DiscovHair

Balsamul DiscovHair a fost special creat pentru părul uscat, deteriorat și totodată pentru a veni de hac tendințelor frizzy. Astfel, folosindu-l cu regularitate, părul nedisciplinat devine neted și vizibil reparat, ca după un tratament la salon. Pe lângă toate acestea, el redă volumul și strălucirea părului, efecte de durată, care se mențin în timp.

DiscovHair Beauty Free

Produsul se distribuie cu ușurință pe lungimea părului, conferindu-i suplețe aproape instantaneu. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită unei combinații de ingrediente naturale precum nutrienți, keratină capsule și aminoacizi. Mai mult, proteinele prezente în balsam sporesc vitalitatea părului și îi întrețin strălucirea.

Despre BeautyFree.ro

BeautyFree.ro este mai mult decât un magazin online de produse de îngrijire. Este mai cu seamă importator și distribuitor de produse profesionale premium pentru îngrijirea părului de peste 10 ani. În portofoliul acestora se regăsesc numai produse care folosesc o tehnologie avansată și care conțin ingrediente speciale. Exemple de astfel de ingrediente exotice sunt keravi, keramimic, extractul de baobab, esența de kava kava, ș.a. De asemenea, nu lipsesc elementele organice, proteinele și multe alte elemente destul de rare.

Pentru acelea dintre voi care se simt ușor derutate de varietatea de produse, BeautyFree.ro are un serviciu special. Puteți beneficia de Serviciul de consultanță prin care specialiștii acestora vă pot recomanda soluții personalizate. Acesta este disponibil chiar și prin intermediul WhatsApp. Însă înainte de contactarea echipei de specialiști este necesară cunoașterea tipului vostru de păr. Și, desigur, dacă experimentați ceva probleme la nivelul scalpului. Astfel veți descoperi ce anume aveți nevoie și cum să folosiți corect produsele profesionale pentru îngrijirea părului.

În încheiere

Eu m-am îndrăgostit de acest produs încă de la prima spălare și l-am folosit în mod constant de atunci. Obișnuiam să mai alternez șampoanele, dar acesta îmi place prea mult ca să-l las din mână. Iar în combinație cu balsamul obțin rezultatele pe care le puteți observa și voi în imagini.

Rareori un păr decolorat și vopsit lucește… De regulă, arată tern, lipsit de vlagă. Dar folosind produse profesionale acesta poate să arate chiar mai bine decât înainte de  aceste proceduri. Eu m-am convins de acest lucru, iar acum chiar nu mai am nicio temere legată de păr.

Vă recomand cu toată încrederea să folosiți și voi produsele din gama DiscovHair. Sunt convinsă că și voi veți fi la fel de mulțumite de ele ca și mine. De curiozitate, este cineva care cunoștea deja aceste produse? Le-ați folosit? Cum vi s-au părut?



28 thoughts on “DiscovHair – produse pentru un păr de revistă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.