Lănțișoare personalizate Onixbox.ro

Lănțișoare personalizate Onixbox.ro

Fiind un domeniu de mare interes pentru mine, vorbesc deseori despre bijuterii aici pe blog. Ador îndeosebi cerceii, iar pe locul doi în topul preferințelor mele sunt bijuteriile personalizate. Cele din urmă mi-au intrat repede în grații și în scurt timp am dobândit o frumoasă colecție. Motivul pentru care le iubesc și le port este legat de nota lor personală, dar și de unicitatea acestora. Cel mai adesea port brățări personalizate, dar de ceva timp am făcut o slăbiciune pentru lănțișoare. În prezent am în colecție câteva lănțișoare personalizate, dar îmi doresc două modele pe care le-am descoperit la cei de la Onixbox.ro.

Lănțișoare personalizate Onixbox.ro

Portofoliul celor de la Onixbox.ro cuprinde o gamă variată de lănțișoare personalizate. Foarte populare sunt cele cu bănuț de 19mm, care se pot personaliza prin gravură, atât cu imagini, cât și cu text. Practic, echipa de creație poate materializa pe acestea orice vă trece prin minte. Fie că este vorba despre imaginea unei persoane dragi, un moment important din viața voastră, o dată sau un nume, orice se poate realiza. Iată un exemplu de astfel de lănțișor personalizat.

lantisoare personalizate onixbox.ro

Am remarcat la cei de la Onixbox.ro un model de lănțișor pe care nu l-am mai văzut altundeva. Este vorba despre cel cu medalion pătrat de 16mm care pare să confere mai mult spațiu pentru gravură. Pe astfel de medalioane se poate grava chiar și o fotografie cu două persoane. Și nu este doar o idee de-a mea, chiar am văzut o astfel de lucrare pe site.

lantisoare personalizate Onixbox.ro

Un model care m-a transpus direct în adolescență atunci când l-am văzut este cel similar rapperilor din SUA. Vă mai amintiți acele lănțișoare lungi cu plăcuță dreptunghiulară pe care obișnuiau să le poarte aceștia? Ei bine, la Onixbox.ro găsiți și acel model și ce credeți? Puteți personaliza acea plăcuță cu orice doriți voi.

lanțișoare personalizate onixbox.ro

Wishlist de lănțișoare personalizate

Vă spuneam la începutul articolului că mi-au plăcut două lănțișoare personalizate descoperite pe site. Sunt două modele pe care nu le-am mai văzut până acum și care mi-au picat cu tronc de la prima vedere. Îmi plac foarte mult medalioanele acestora sub formă de bară ce se poate personaliza pe toate laturile. Și sinceră să fiu, nu mă pot decide care dintre cele două modele îmi place mai mult.

Unul dintre ele este acesta cu pandantiv orizontal:

lanțișoare personalizate onixbox.ro

Iar celălalt este cu pandantiv vertical:

lanțișoare personalizate onixbox.ro

Ambele au un aspect minimalist, foarte stilish și incredibil de versatil. Îmi plac atât de mult deoarece pot accesoriza cu succes orice ținută, inclusiv pe cele elegante. Cu ajutorul acestora nu doar că pot purta oricând un moment important pentru mine, ci adaug și un plus de stil outfiturilor mele. Este genul de lănțișor pe care l-aș purta în fiecare zi, fără nicio ezitare. Partea și mai bună este aceea că acest tip de accesorii personalizate sunt unisex. Astfel, puteți avea același model de lănțișor ca partenerul de viață, dacă vă place să purtați bijuterii de cuplu.

Ghid pentru alegerea lungimii lănțișoarelor personalizate

Cei de la Onixbox.ro ne pun la dispoziție și un ghid pentru alegerea lănțișoarelor. Acesta constă într-o imagine în care sunt exemplificate foarte clar și pe înțelesul tuturor toate lungimile disponibile. Astfel, fiecare dintre noi poate identifica cu maximă ușurință care este cea potrivită pentru el. În ceea ce mă privește, eu cel mai adesea achiziționez variante de 40 cm deoarece le prefer la baza gâtului.

De reținut

Vă povesteam și cu altă ocazie că echipa Onixbox.ro livrează gratuit prin curier orice comandă, indiferent de valoarea acesteia. În plus, fiecare accesoriu comandat vine însoțit de un ambalaj premium constând în pungă, cutie și săculeț branduite. Bonus, la fiecare comandă primiți cadou o brățară pe șnur cu simbol din argint 925. Iată cum acest magazin online devine locul perfect pentru achiziționarea accesoriilor personalizate!

onixboxÎn încheiere

După părerea mea, Onixbox.ro reprezintă cea mai sigură opțiune la capitolul bijuterii personalizate. Totul este la superlativ, de la grija cu care sunt executate bijuteriile, până la atenția la detalii privind ambalarea acestora.

De reținut faptul că toate aceste lănțișoare personalizate sunt disponibile atât pe argint și argint aurit, cât și pe inox. Așadar, indiferent de metalul din care preferați să vă fie confecționate bijuteriile, aici găsiți modele ce corespund preferințelor voastre.

Vă mulțumesc pentru că ați parcurs acest articol până la final și vă îndemn să aruncați o privire pe site-ul Onixbox.ro. Iar până data viitoare, spuneți-mi în comentarii dacă voi aveți astfel de accesorii personalizate.36 thoughts on “Lănțișoare personalizate Onixbox.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.