Apele florale Inaessentials

Apele florale Inaessentials

Îngrijirea tenului mă preocupă de multă vreme, încă de pe la debutul preadolescenței. Atunci tenul meu a început să sufere schimbări și m-am focusat pe studierea nevoilor tenului meu. Și după nenumărate produse de skincare folosite, la un moment dat am descoperit apele florale. Acestea m-au ajutat mai mult decât mi-aș fi putut imagina, drept pentru care am continuat să le folosesc peste ani. Nici în prezent nu lipsesc din rutina de îngrijire a tenului meu, iar în momentele care urmează vă voi povesti despre cea mai recentă descoperire a mea. Este vorba despre apele florale Inaessentials pe care le recomand cu dragă inimă, veți descoperi mai jos de ce.

Ce sunt apele florale și cum ajută ele?

Apele florale sunt licori care se obțin în urma procesului de extracție a uleiurilor esențiale, printr-un procedeu numit distilare. După separarea uleiurilor esențiale din petalele florilor rămân în urmă aceste hidrolate extrem de bogate în nutrienți. Practic, apele florale sunt alcătuite din  micromolecule de ulei esențial și apă microbiologic pură, pastrând întocmai proprietățile plantelor din care provin. Acestea au capacitatea de a fi foarte versatile, putând fi folosite în multiple moduri, îndeosebi în industria cosmetică.

distilare
Obținerea apelor florale | Sursă foto: www.everestherbs.com.np

Pot fi introduse în rutina de îngrijire a tenului fie ca atare, fie adăugate în crema ori în serurile de față. Spre norocul nostru, există ape florale care să deservească nevoilor fiecărui tip de ten în parte. Probleme precum uscăciunea tenului, secreția de sebum în exces sau chiar lipsa fermității pielii pot fi ameliorate cu ajutorul apelor florale potrivite. De un vast portofoliu de ape florale dispun cei de la Inaessentials, care de un an de zile au grijă de bunăstarea tenului nostru cu produsele acestora.

Despre Inaessentials

Inaessentials este o afacere de familie care a luat ființă din dragoste față de natură. Aceasta se ocupă de mai bine de 10 ani cu agricultura organică și cu prelucrarea culturilor de uleiuri esențiale pe teritoriul Bulgariei. Compania dispune de vaste plantații cu lavandă organică, trandafiri, scumpie, roiniță, mușețel și salvie, care se transformă în uleiuri esențiale și în ape florale, organice.

Apele florale Inaessentials

În țara noastră Inaessentials a poposit acum 1 an și de atunci are grijă de tenurile noastre prin intermediul apelor florale. Brandul oferă posibilitatea rambursării integrale a sumei produselor cumpărate, fără returnarea produselor, ceea ce spune multe despre el. Aceasta denotă atât siguranța și încrederea pe care echipa Inaessentials o are în produsele sale, cât și respectul față de clienți.

Apele florale Inaessentials

Două lucruri pe care eu le apreciez la apele florale Inaessentials sunt următoarele: acela că vin în recipiente mari (de 200ml) și acela că nu oxidează. Deseori mi s-a întâmplat să achiziționez ape florale și să li se degradeze compoziția după 1-2 săptămâni. Era frustrant să descopăr că miros ”a stricat” și că nu le mai pot folosi, dar acest lucru nu s-a întâmplat cu cele despre care vă voi povesti în continuare.

Apa florală de trandafiri Inaessentials

Apa florală organică de trandafiri de la Inaessentials este unică prin compoziția sa de 0.1% ulei esențial de trandafiri. Acest lucru se datorează tocmai faptului că este obținută în urma distilării cu abur a uleiului organic de trandafiri. Nu este o apă de trandafiri parfumată, deci nu miroase a trandafiri domestici. Cea mai valoroasă proprietate a apei florale de trandafiri este capacitatea de regenerare celulelară, fiind perfectă pentru pielea uscată, sensibilă și deteriorată.

Ape florale de trandafir Inaessentials

Oferă pielii importante substanțe nutritive și, dacă este folosită zilnic, îmbunătățește semnificativ aspectul general al pielii. Are un efect revigorant, și acțiune antiinflamatoare, curățând și hidratând toate tipurile de piele. Luptă împotriva apariției acneei și a semnelor îmbătrînirii pielii, stimulând regenerarea celulelor epidermice. Se poate folosi zilnic pe post de toner, prin îmbibarea dischetei demachiante în aceasta și aplicarea cu mișcări circulare pe față și pe gât.

Apa florală de mușețel Inaessentials

Apa florală organică de mușețel Inaessentials se diferențiază de celelalte prin faptul că nu este produsul ”rezidual” obținut după extragerea uleiului esențial. Aceasta este un distilat primar, cu un conținut ridicat de ulei esențial. Datorită acestuia, apa florală de mușețel este deseori utilizată în crearea produselor cosmetice și a preparatelor terapeutice.

Ape florale de mușețel Inaessentials

Această apă florală este, de departe, cel mai bun produs natural pentru eczeme, erupții cutanate, dermatite sau răni. Nu doar curăță zona afectată, ci o și protejează de microorganismele responsabile de apariția afecțiunilor respective. Se recomandă aplicarea acesteia de 2-3 ori pe zi sau măcar dimineața și seara.

Apa florală de lavandă Inaessentials

Apa florală organică de lavandă Inaessetials este obținută prin distilarea cu aburi și extracția din florile de lavandă. Unicitatea acesteia constă în faptul că are în compoziție un conținut mai mare de ulei de lavandă decât alte ape de lavandă. Este vorba despre 0.06%, grație faptului că este obținută din distilarea uleiului de lavandă 100% organic.

Ape florale de lavandă Inaessentials

Datorită acţiunii sale antibacteriene, apa de lavandă ajută şi la combaterea acneei şi la prevenirea apariţiei sale ulterioare. Curăță în profunzime porii,prevenind astfel apariţia repetată a acneei şi a punctelor negre. Se poate aplica de două ori pe zi, atât înaintea rutinei de dimineață, cât și în timpul celei de seară. Și ca un bonus, se poate folosi cu succes și în procesul de demachiere, pe post de apă micelară.

Apa florală de roiniță Inaessentials

Această apă florală organică de roiniță Inaessentials se obține prin distilarea cu abur a frunzelor de roiniță. Așadar, este realizată în condiții de maximă siguranță și printr-un procedeu complet natural. Ea a  fost creată cu scopul de a trata în principal dermatita, fie ea a tenului, corpului sau a scalpului. Este totodată un apreciat antiinflamator, antibacterian, antiviral și antioxidant și ajută în patologii precum pitiriazisul rozat sau roșeață.

Ape florale de roiniță trandafir Inaessentials

Are efect tonifiant, calmant, relaxant și este benefică pielii uscate, având proprietăți de hidratare. Acționează pe două fronturi, atât fizic, cât și psihic, având capacitatea de a relaxa corpul și mintea. Remediază problemele survenite din cauza anxietății și oboselii și îmbunătățește aspectul pielii inflamate, predispusă la alergii.

Apa florală de salvie Inaessentials

Apa florală organică de salvie Inaessentials a reprezentat o noutate absolută pentru mine. Nu știam despre existența acesteia, dar tare mă bucur că am aflat. Se pare că ape florale de salvie sunt numeroase în țara noastră, însă numai aceasta este certificată organic. Acest aspect este important deoarece fiind produsă în mod organic, își păstrează proprietățile pentru mult mai mult timp. Astfel, ne putem bucura de proprietățile sale terapeutice pentru o perioadă mai îndelungată.

Ape florale de salvie Inaessentials

Apa florală de salvie are beneficii dovedite împotriva mătreții și a seboreei scalpului. Aceasta are capacitatea de a elimina definitiv mătreața atunci când este folosită consecutiv timp de 14 zile. Pentru rezultate optime, se recomandă pulverizarea acesteia pe scalp dimineața și seara, urmată de un masaj ușor al scalpului. În caz că vă întrebați, nu îngrașă părul, deci o puteți folosi liniștiți.

Experiența mea cu apele florale Inaessentials

Apele florale Inaessentials m-au cucerit de la prima vedere, deoarece – după cum ați putut remarca – dispun de ambalaje deosebite, viu colorate! Apoi încă de la primul contact cu pielea am putut remarca faptul că sunt de calitate superioară. Tenul meu mixt, cu tendință acneică se simte excelent după fiecare utilizare a acestora. Pentru că da, eu le folosesc pe toate pe post de toner. Le alternez în funcție de problemele cu care mă confrunt la nivelul tenului. Și-mi fac foarte bine, motiv pentru care le voi păstra în rutina de îngrijire a tenului meu.

Soțul meu folosește apa de salvie de câteva luni de zile și trebuie să vă spun că dermatita seboreică a scalpului i s-a calmat simțitor. De unde se confrunta cu numeroase coji mari și inestetice, acum nu mai are absolut niciuna! Pentru el este wow și eu mă bucur că am avut ocazia de a vedea cu ochii mei această schimbare radicală! Așadar, dacă și voi cunoașteți pe cineva care se confruntă cu această problemă, recomandați-i de urgență apa florală de salvie!

În încheiere

Inessentials s-a adaptat rapid la cerințele clienților locali. Și au continuat să-și urmeze filosofia de a oferi produse ecologice de înaltă calitate care să facă diferența. Această strategie s-a dovedit a fi corectă, întrucât apele florale Inaessentials și-au câștigat repede popularitatea pe teritoriul țării noastre.

Inaessentials

Eu mă număr printre fericitele posesoare ale apelor lor florale și cu siguranță le voi rămâne client fidel! Nu de alta, dar nu aș avea niciun motiv să renunț la produse care aduc numai beneficii tenului meu și părului soțului! Drept pentru care, în cazul în care nu le-ați încercat, vi le recomand și vouă cu toată încrederea!

Mâna sus cine le folosește deja! Cât de mult le îndrăgiți, pe o scară de la 1 la 10?26 thoughts on “Apele florale Inaessentials”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.