Lenjeria modelatoare – must have în garderoba femeii

Lenjeria modelatoare – must have în garderoba femeii

Se cunoaște faptul că noi, femeile, avem o garderobă mai bogată și mai variată decât cea a bărbaților. Moda este cumva în natura noastră și urmăm tendințele acesteia aproape instinctiv. Un sfat pe care îl ofer tuturor celor care au nevoie de consultanță pe partea de stil are legătură cu forma corpului. Nu arătăm nicicând mai bine ca atunci când optăm pentru haine care ni se potrivesc din punct de vedere al conformației fizice. Iar îmbrăcămintea care urmează liniile corpului este foarte flatantă și reușește să ne pună silueta în valoare. Însă pentru a obține un look curat și cursiv, trebuie să avem în vedere purtarea unei lenjerii de corp adecvate. Recomandarea mea în acest sens este lenjeria modelatoare, despre care vă voi povesti în cele ce urmează.

Beneficiile lenjeriei modelatoare

Lenjeria modelatoare este special creată pentru a conferi senzația de siluetă fără cusur. Purtând-o, colăceii de pe abomen și de pe șolduri rămân o amintire. Incredibil sau nu, lenjeria modelatoare are capacitatea de a subția corpul cu 5 până la 7 kg. Cu ajutorul acesteia veți putea îmbrăca chiar și ținute care în mod normal nu s-ar potrivi formei corpului dvs.

Însă aceasta nu doar că ne arată mai suple, dar elimină din ecuație și liniile inestetice provocate de lenjeria de corp obișnuită. Lenjeria modelatoare ajută atât la crearea iluziei unui corp suplu, cât și la creșterea stimei de sine prin mascarea imperfecțiunilor acestuia. Astfel, talia de viespe sau fesele ridicate nu mai sunt doar un vis, ci pot fi materializate cu ajutorul unei astfel de lenjerii.

Lenjeria modelatoare de la Carouri.ro

Lenjeria modelatoare are capacitatea de a subția abdomenul, talia, șoldurile și coapsele, în funcție de modelul pe care îl alegem. Eu nu am probleme cu kilogramele, dar hormonal sunt balonată cam două săptămâni pe lună. Și pentru a-mi aplatiza abdomenul atunci când aleg îmbrăcăminte mulată folosesc acest body modelator cu bretele de la Carouri.ro.

Lenjerie modelatoare Carouri.ro

Am ales modelul acesta deoarece mi-a plăcut mult croiala și decupajul acestuia. Căutam de multă vreme un astfel de body care să nu pună presiune pe bust și tare m-am bucurat când l-am găsit. Este disponibil atât pe nude, cât și pe negru, iar eu am ales non-culoarea deoarece port îmbrăcăminte închisă la culoare foarte des.

Despre Carouri.ro

Pe cei de la Carouri.ro i-am descoperit pe când eram în căutarea unui nou body modelator. După ce am văzut diversitatea portofoliului de produse al acestora, mi-am concentrat atenția numai asupra lor. Am fost încântată de cât de bine este structurat site-ul, astfel încât oricine să poată plasa o comandă. Chiar și persoanele mai puțin experimentate în ale online-ului pot naviga cu ușurință printre categoriile de produse și comanda pe cele dorite.

carouri.ro

Acest magazin online dispune de o mare varietate de lenjerie de corp, dresuri și șosete și atrage cu vizualurile sale. Fotografiile de pe site sunt atrăgătoare și îmbie la a plasa o comandă. Cel puțin, în cazul meu așa a funcționat. Odată ajunsă pe site nu m-am putut da plecată fără să cumpăr ce mi-am dorit. În orice caz, raportul calitate-preț al articolelor disponibile este unul foarte bun, deci merită din plin să achiziționați de la aceștia.

În încheiere

Mă bucur tare mult că am descoperit lenjeria modelatoare fără cusături deoarece aspectul meu general este vizibil îmbunătățit. Acum pot purta rochii mulate pe corp fără să mă mai preocupe aspectul neprietenos creat de lenjeria intimă care strânge pielea. Îmi place foarte mult, drept pentru care o port aproape zilnic și astfel zona coapselor, feselor și a abdomenului arată estetic.

De reținut faptul că pentru a nu cădea în derizoriu, se recomandă alegerea lenjeriei modelatoare pe măsura potrivită. Altfel, nu doar că se evită disconfortul fizic, ci și aspectul neplăcut al corpului mult prea strâns. Și încă un aspect, acest tip de lenjerie nu trebuie să înlocuiască alimentația echilibrată și mișcarea fizică.

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă folosiți lenjerie modelatoare și pe care o preferați: body-uri sau piese separate?34 thoughts on “Lenjeria modelatoare – must have în garderoba femeii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.