Acuarello.ro – picturi pe numere relaxante și motivante

Acuarello.ro – picturi pe numere relaxante și motivante

Deși sunt de fel o fire creativă, niciodată nu am excelat la desen și la pictură. Dintotdeauna mi s-a părut un domeniu cu care nu am absolut nicio tangență. Și am considerat că eu și cu pictura suntem exact două drepte paralele. Pentru mine era un efort să finalizez lucrările de la disciplina Educație plastică din școala generală și din liceu. Recunosc, nu era tocmai printre materiile mele preferate, deși paradoxal am fost înzestrată cu simț estetic. Multă vreme am considerat despre mine că am două mâini stângi, până de curând. Recent mi-am luat inima în dinți și am început să lucrez la o pictură pe numere de la Acuarello.ro și ce credeți? Îmi place la nebunie și regret că nu am luat această inițiativă mai devreme!

Ce este Acuarello.ro?

Acuarello.ro este mai mult decât un magazin online, este locul de unde ne putem procura viitoarele noastre opere de artă în stare brută. Este locul în care descoperim că oricare dintre noi poate deveni artist plastic. Desigur, cu un minim de efort și cu puțină îndemânare. În portofoliul acestuia se regăsește o mare varietate de kit-uri de pictură pe numere, atât pe pânză, cât și pe lemn. De asemenea, picturile pe numere dispun de diferite grade de dificultate. Astfel, se poate începe progresiv, pictând un tablou mai ușor și continuând cu unul mai dificil.

Acuarello.ro

Pictura pe numere are multiple avantaje precum dezvoltarea capacității de concentrare, îndemânarea și îmbunătățirea motricității fine. Ajută la eliberarea minții de stresul cotidian prin direcționarea atenției strict asupra porțiunilor numerotate ale picturii. Astfel, pictura pe numere reprezintă o modalitate de relaxare inedită și productivă, la finalul căreia se află rezultatul final. În plus, lucrează și la stima de sine, deoarece atunci când pictura este finalizată, se experimentează un sentiment unic de împlinire sufletească.

Experiența mea cu pictura pe numere

Dacă mă urmăriți deja de ceva timp, atunci cu siguranță știți că nu este pentru prima dată când vă povestesc despre pictura pe numere. În acest articol am povestit pe larg despre geneza acesteia și mi-am exprimat dorința de a o încerca. Două luni mai târziu iată-mă pictând la un tablou deosebit din portofoliul celor de la Acuarello.ro, făcând progrese în fiecare zi. Și deși am amânat acest moment mulți ani de zile, acum că am intrat în această lume, tot ce pot să spun este că mă regăsesc în ea.

Acuarello.ro

Pictura pe numere este – de departe – unul dintre cele mai relaxante lucruri pe care le-am încercat. Are capacitatea de a mă destresa după fiecare zi de lucru, mă prinde în mrejele ei și îmi distrage complet atenția de la orice altceva. Totodată, mă ajută să îmi exersez atât capacitatea de concentrare, cât și motricitatea fină. Faptul că tabloul meu are destul de multe zone mici mă obligă să fiu întru-totul atentă la ceea ce întreprind. Iar pictura mea începe să prindă contur puțin câte puțin.

În încheiere

După cum mă pronunțam anterior, îmi pare tare rău că nu am început să pictez pe numere mai devreme. Dacă știam că este atât de relaxant și că mă simt atât de bine și de satisfăcută după aceea, mă apucam mai devreme de pictură. Când îmi vizualizez progresul inima îmi tresaltă de bucurie și mă face să fiu mândră că mi-am făcut curaj să încep o pictură pe numere. Poate că pentru unele persoane nu înseamnă mare lucru, dar pentru mine este foarte important, mai ales că mă catalogam ca fiind antitalent.

Eu nu pot decât să vă recomand și vouă să încercați pictura pe numere. Este – după părerea mea – una dintre cele mai bune și mai productive metode de a vă petrece timpul liber.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă voi ați pictat pe numere și cum ați perceput această experiență.

 26 thoughts on “Acuarello.ro – picturi pe numere relaxante și motivante”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.