OnixBox – bijuterii personalizate

OnixBox – bijuterii personalizate

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale mele și afirm acest lucru cu toată convingerea. Nimic nu reușește să-mi aducă zâmbetul pe buze mai repede decât o bijuterie nouă. Îmi pare că niciodată nu am destule și că simt nevoia de a avea o bijuterie nouă destul de des. Iar în ultima perioadă am început să prefer bijuteriile care să marcheze un moment cheie din viața mea. Îmi place să port amintirea anumitor momente într-o brățară sau într-un lănțișor, motiv pentru care apelez la bijuteriile personalizate. Sunt unice și reprezentative pentru mine, iar dacă sunt lucrate perfect, sunt de două ori mai fericită! Recent am descoperit că cei de la OnixBox s-au reinventat și că se ocupă exact cu acest lucru – cu personalizarea bijuteriilor. Dacă mă urmăriți de câțiva ani, sigur vă amintiți că de la ei am achiziționat prima mea brățară cu howlit. Și nu mică mi-a fost mirarea să constat că au făcut această schimbare, dar mă bucură foarte tare.

Despre OnixBox

OnixBox este un atelier de creație transpus într-un magazin online de bijuterii personalizate. Acesta ne pune la dispoziție o gamă variată de brățări și lănțișoare ce pot fi personalizate prin gravare atât cu text, cât și cu imagine. Astfel putem însufleți și păstra vii prețioasele povești, amintiri și sentimente. Mai mult decât atât, OnixBox nu este numai despre oferirea unor bijuterii personalizate, ci despre experimentarea unui serviciu de calitate. Fiecare bijuterie comandată este atent lucrată și vine împachetată în ambalaj premium, perfectă pentru a fi dăruită.

onixboxLa OnixBox nu există comandă minimă, ceea ce este mai mult decât avantajos din punctul meu de vedere. Mai mult decât atât, la orice model de bijuterie comandat beneficiați de livrare gratuită prin curier, în 24-48h, oriunde în țară. Achizițiile beneficiază de garanție extinsă, de 90 de zile, iar dacă nu sunteți mulțumiți de rezultat, puteți returna produsul în 30 de zile, fără costuri. De reținut faptul că toate bijuteriile confecționate din metale prețioase vin însoțite și de certificatul de conformitate. Așadar, OnixBox oferă toate premisele achiziționării bijuteriilor personalizate în siguranță, totul pentru o experiență de shopping minunată.

Brățări personalizate

Eu sunt o mare amatoare de brățări personalizate și am deja o colecție în continuă dezvoltare. Am ajuns la nivelul la care port mai multe brățări personalizate în același timp, chiar dacă nu au legătură una cu cealaltă. Îmi plac foarte mult cele pe șnur, reglabile, deoarece mi se par versatile și printre cele mai comode dintre toate câte există. Preferatele mele sunt cele cu bănuț și cele cu plăcuță, deoarece pot cuprinde mai mult text sau chiar o imagine. Iată un exemplu pe care îl lucrează atelierul OnixBox:

onixboxAm ales acest model reglabil cu șnur negru (sau roșu) deoarece este cel pe care îl port eu frecvent. Îmi plac acești bănuți de 16mm deoarece pe ei gravura este lizibilă, indiferent că este vorba despre o imagine sau despre un text. Și pot fi din argint 925 sau din argint placat cu aur de 24k. Consider că acest tip de brățară personalizată este foarte versatil, stilish și poate fi purtat la orice tip de ținută. Este un accesoriu minimalist care adaugă un plus de bun gust oricărui outfit, de aceea eu le recomand cu toată încrederea.

În încheiere

OnixBox vine și în întâmpinarea acelora dintre voi care doresc să dăruiască un accesoriu personalizat cuiva drag aflat peste hotare. Astfel, în doar câteva zile bijuteria va ajunge la destinația persoanei respective, peste mări și țări. În colet aceasta o va regăsi într-un ambalaj premium constând pungă, cutie și săculet cu LOGO-ul acestora. În plus, aveți posibilitatea de a alege gratuit design-ul punguței și de a opta și pentru o felicitare cu mesaj. Trebuie doar să bifați căsuța ”SCRIE MESAJUL TAU PE FELICITARE” și echipa va scrie de mână mesajul de suflet.

onixbox

De asemenea, fiecare comandă beneficiază de un cadou surpriză constând într-o brățară pe șnur cu simbol din argint 925. Așadar, iată câte motive avem pentru a apela la atelierul de creație OnixBox atunci când ne dorim bijuterii personalizate! Eu am în plan personalizarea unui set de brățări pe șnur și cu plăcuță din argint pentru mine și soțul meu. Ne dorim de ceva vreme brățări cu ”The Calm” și ”The Chaos”, așa că acesta este momentul oportun pentru a le comanda.

Vouă vă plac bijuteriile personalizate? Aveți comenzi la activ pe site-ul acestora?



40 thoughts on “OnixBox – bijuterii personalizate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.