Epilarea cu ceară elastică

Epilarea cu ceară elastică
Pandemia pe care o traversăm nu numai că ne-a învățat să fim mai recunoscători pentru ceea ce avem. Dar ne-a ajutat totodată să descoperim în noi aptitudini nebănuite. Una dintre ele este cea de a ne ocupa singure de tot ceea ce ține de cosmetică, la noi acasă. Închiderea saloanelor de înfrumusețare din cauza codurilor roșii pe care le-am tot traversat în ultimul an, ne-a schimbat comportamentul. Cumva ne-a forțat să învățăm să ne epilăm singure, la noi acasă, spre exemplu. Și poate părea dificil, însă totul devine mult mai ușor când apelăm de prima dată la profesioniștii din domeniu. Epilarea cu ceară elastică este mult mai simplă decât v-ați putea imagina, dacă este realizată cu produsele EpilatPRO. Eu am folosit kitul lor cu ceară elastică și trebuie să vă spun că m-am descurcat de minune. Asta deși mă catalogasem ca fiind o persoană cu două mâini stângi.

Ce este ceara elastică?

Ceara elastică este realizată dintr-un amestec de materii prime cu temperatură de topire scăzută. Conținutul său de polimeri permite aplicarea acesteia în strat subțire, care nu se rupe în timpul epilării. Are o elasticitate excelentă, însă în ciuda flexibilității sale ridicate în timpul epilării, are un timp de uscare mai scurt.

Epilare ceară elastică
Sursă foto: healthinsider.com

Acest tip de ceară este recomandat deoarece este liposolubilă și foarte ușor de manevrat. Epilează perfect părul, fiind foarte blândă cu pielea, chiar și cu cea sensibilă. Unul dintre avantajele cerii elastice este acela că reușește să epileze chiar și cele mai scurte fire de păr. Și pentru că se trage mult mai ușor de pe piele, epilarea este mai puțin dureroasă.

Epilarea cu ceară elastică

De când mă știu am fost fana epilării și nu a depilării. Pentru acelea dintre voi care nu cunosc diferența dintre cele două proceduri, o voi spune foarte pe scurt în cele ce urmează. Epilarea presupune îndepărtarea părului cu tot cu rădăcină, pe când depilarea înseamnă îndepărtarea acestuia de la suprafața pielii. Este lesne de înțeles de ce o prefer pe prima, nu-i așa? Dacă ați încercat epilarea, atunci cu siguranță ați sesizat că părul crește cu cel puțin de două ori mai greu decât în cazul depilării. Și, să fim sincere, cui îi face o plăcere deosebită să-și îndepărteze părul nedorit atât de des? Ei bine, mie mi-a fost de mare ajutor epilarea cu ceară elastică, kitul celor de la EpilatPRO fiindu-mi de mare ajutor.

Epilare cu ceară elastică

Epilarea cu ceară clasică este mult mai anevoioasă, enervantă și dureroasă decât epilarea cu ceară elastică. Ca să nu mai vorbesc de tot deranjul provocat în timpul topirii acesteia… Dar cu kitul pentru epilarea cu ceară elastică, îndepărtarea părului nedorit aproape că devine o plăcere. Acest lucru se datorează nu numai calității superioare ale cerii, cât și încălzitorului pentru ceară. Cu ajutorul acestuia, în doi timpi și trei mișcări, ceara elastică ajunge la temperatura optimă și devine perfectă pentru epilare. Fiind foarte flexibilă, ceara elastică reușește să se facă agreată prin ușurința cu care se folosește. Și faptul că este mai pușin dureroasă decât cea tradițională o face și mai dezirabilă.

În încheiere

Ador ceara elastică deoarece având o temperatură de topire mai mică decât a cerii clasice, poate fi folosită imediat. Timpul răcire al cerii este complet eliminat din discuție, ceara elastică putând fi aplicată pe piele imediat după topire.
Și mai am un motiv pentru care aleg să folosesc ceară elastică. Este preferata mea deoarece are capacitatea de a se mula perfect pe relieful zonelor ce se doresc a fi epilate. În plus, un mega bonus este acela că nu se rupe în timpul epilării.
În final, mi-ar plăcea să știu dacă voi vă epilați singure cu ceară. Ați încercat ceara elastică de la EpilatPro?


20 thoughts on “Epilarea cu ceară elastică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.