Idei de cadouri pentru Ziua Femeii

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii

Nu mai este niciun secret faptul că în jurul vârstei de 26 de ani metabolismul nostru încetinește. Odată cu acesta, scade și nivelul de colagen, fapt care favorizează apariția primelor semne de îmbătrânire ale pielii. Pentru a amâna cât mai mult timp acest proces, femeile recurg la folosirea produselor de skincare special create în acest sens. Numai că majoritatea produselor de genul acesta au un termen de valabilitate destul de scurt. Iar dacă sunt depozitate necorespunzător, își pierd din proprietățile ingredientelor mai repede decât ne-am aștepta. Sugestia mea pentru prelungirea duratei de viață a acestora este folosirea unui Mini Frigider pentru cosmetice. Astfel vă veți putea bucura de produsele de îngrijire personală până la ultima picătură, având garanția că au fost ținute la temperatura optimă. Acest frigider poate fi inclus și pe lista cu idei de cadouri pentru Ziua Femeii, alături de alte câteva produse ingenioase. Haideți să descoperim împreună mai multe, în cele ce urmează.

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii

În cazul în care traversați o perioadă dificilă în alegerea cadourilor pentru femeile dragi din viața voastră, vin în ajutor cu câteva sugestii. Am descoperit la Meloni cateva colecții de beauty gadgets pe care sunt convinsă că femeile le vor considera inedite, le vor aprecia și le vor aduce zâmbetul pe buze. Haideți să vi le prezint.

Mini frigidere pentru cosmetice

Văzusem acest concept doar în străinate și m-am bucurat extrem când am văzut că a fost adus și în Romania de către un noul brand românesc. Sunt disponibile în trei nuanțe pastelate dintre care o puteți alege pe cea favorită. În funcție de preferințe și de decorul camerei sau al băii voastre puteți opta pentru lila, roz pastel și piersică.

Mini frigiderele pentru cosmetice au fost create special pentru depozitarea/păstrarea produselor cosmetice la temperaturi optime. Acesta funcționează pe baza unui sistem termo-electric care răcește cu 15-20°C sub temperatura mediului ambiant. Astfel, temperatura din interiorul acestuia va fi mai ridicată decât cea a unui frigider normal care poate provoca înghețul produselor și implicit deteriorarea acestora. Este recomandată folosirea acestui mini frigider atât pentru împiedicarea oxidării produselor, ci și pentru evitarea riscului de apariție al bacteriilor. Va las aici poza cu nuanta mea preferata din aceasta colectie, Baby Lily.

Idei de cadourSpre deosebire de frigiderele pentru alimente și băuturi, mini frigiderul pentru cosmetice dispune de o dublă funcție:

  • de răcire (5-10°C) – fiind perfect atât pentru creme și seruri, cât și pentru măști faciale;
  • de încălzire (50-65°C) – pentru prosoape faciale, ulei pentru masaj sau ceară depilatoare.

Capacitatea sa este de 4l, cântărește doar 1.75 kg, iar nivelul de zgomot este unul scăzut, fiind de doar 28dB. Pentru buna funcționare a mini frigiderului se recomandă evitarea supra-încărcării cu produse, deoarece ar putea afecta circulația aerului în interiorul acestuia. Astfel, pentru o ventilare corectă, este indicat a se lăsa 10 cm liberi în partea de sus a mini frigiderului. Așadar, ideal ar fi să nu fie umplut până sus.

Rollere, Gua Sha și Globuri Cryo pentru masaj facial

O altă modalitate prin care putem menține aspectul tânăr al tenului este masajul facial. Și nu, nu este necesar să mergeți la un salon de masaj, ci îl puteți realiza singure, acasă, cu ajutorul ustensilelor de masaj potrivite. Rollerele, Gua Sha și Globurile Cryo sunt cele mai la îndemână, fiind foarte intuitiv de folosit. Există mai multe tipuri de astfel de produse, descrise în amănunt mai jos.

Roller Duo facial din Quartz Roz

Acest tip de Roller are o suprafață netedă și este recomandat în special persoanelor cu pielea sensibilă, oferind un masaj relaxant și de detensionare a mușhilor faciali. De asemenea, acest tip de Roller se folosește cu succes și pentru absorbția rapidă a serurilor și a cremelor. Eu recomand achiziționarea celor cu două capete, precum cel din imaginile de mai jos. Capătul mai mic își dovedește utilitatea în masajul zonelor înguste (precum ochii, nasul, tâmplele). Cu ajutorul mini frigiderului pentru cosmetice acest Roller se poate răci la 5–10 °C pentru un efect antiinflamator și încălzi la 40–60 °C pentru un efect relaxant.

idei de cadouri

Mini Roller facial Texturat din Sodalit

Mini Rollerul cu suprafața texturată a fost creat pentru a oferi tenului un masaj energizant, stimulându-i totodată circulația sanguină. În urma masajului pielea devine mai receptivă la absorbția serurilor și a cremelor, accelerând acțiunea ingredientelor. Folosirea acestui Roller Texturat din Sodalit conduce la îmbunătățirea aspectului general al pielii, aceasta devenind mai fermă și mai luminoasă. Desigur, și acesta se poate răci la 5–10 °C pentru un efect antiinflamator și încălzi la 40–60 °C pentru un efect relaxant.

idei de cadouri

Gua Sha din quartz Alb

Gua Sha este o tehnică de masaj non-invazivă ce se folosește în medicina tradițională chineză atât pentru tratament, cât și pentru relaxare. Pentru acesta se folosesc pietre confecționate cel mai adesea din quartz, având forme anatomice ce se pliază perfect pe conturul feței. Efectuat corect, masajul Gua Sha are capacitatea de a încetini îmbătrânirea celulară și de a normaliza metabolismul. Gua Sha practicat dimineața ajută la detensionarea mușchilor faciali și pregătirea tenului pentru machiaj. Seara, în schimb, acest masaj conduce la eliminarea surplusului de apă din țesuturi.

idei de cadouri

Globuri Cryo

Globurile Cryo au fost special concepute pentru a fi utilizate în crioterapie. Acest tip de masaj are rolul de a revigora pielea și de a reduce inflamația și iritațiile de după tratamentele care sensibilizează pielea. Globurile Cryo se folosesc doar reci, lichidul special din interiorul acestora având capacitatea de a le păstra temperatura scăzută pe parcursul masajului. Cu ajutorul acestor globuri se poate efectua atât un masaj descendent pentru drenaj limfatic, cât și ascendent pentru efect de lifting. Pentru a vă bucura de ele pentru o perioadă îndelungată nu le introduceți în congelator și răciți-le la temperaturi cuprinse între 4–10 °C.

idei de cadouri

Despre Meloni

Meloni este un magazin online dedicat naturaleții și simplității, creat cu scopul de a oferi momente unice de relaxare. Este locul în care orice reprezentantă a sexului frumos își poate completa rutina de îngrijire cu accesorii esențiale acesteia. Produsele colecțiilor Meloni au fost atent selectate pentru a garanta o îmbunătățire a experienței de îngrijire. Este vorba despre produse inedite, ce merită descoperite.

Meloni Care

Despre cei de la Meloni am aflat relativ recent și am fost încântată de portofoliul de produse al acestora. Și dacă rollerele pentru masaj facial îmi erau cunoscute, celelalte au reprezentat o noutate pentru mine. M-am bucurat să simt dedicarea și implicarea echipei la fiecare scroll în acest magazin online. Este minunat sentimentul găsirii unor persoane angajate în slujba frumuseții și înfrumusețării!

În încheiere

Mini frigiderul pentru cosmetice reprezintă unul dintre cele mai bune și mai ingenioase electrocasnice mici care se puteau inventa. Astfel, îl putem amplasa pe măsuța de machiaj, având toate produsele de înfrumusețare la îndemână, păstrate în condiții optime. Iar îmbunătățirea aspectului pielii cu ajutorul rollerelor, a pietrei Gua Sha și a Globurilor Cryo mi se pare de vis!

Iată, așadar, câteva produse pe care eu le consider indispensabile rutinei de îngrijire a unei femei. Toate acestea reprezintă un must have, de care orice femeie ar trebui să se poată bucura pe termen lung. Cu ajutorul acestor articole Meloni este foarte simplă păstrarea în bune condiții a produselor cosmetice, precum și efectuarea unui masaj facial.

Voi cunoșteați brandul Meloni? Ce produse v-ar tenta să încercați de la ei în mod special?18 thoughts on “Idei de cadouri pentru Ziua Femeii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.