4YouDesign.ro – articole vestimentare fără asemănare

4YouDesign.ro – articole vestimentare fără asemănare

Nu cred că am vorbit foarte des despre acest subiect, însă eu mă regăsesc foarte mult în moda anilor de mult apuși. Ori de câte ori privesc imagini care surprind ținutele doamnelor din secolele XIV-XV simt că mă reprezintă în totalitate. Am în sânge grația și eleganța acelor vremuri, deși în mod curent mi-ar fi destul de greu să mă afișez astfel. Și de cele mai multe ori, comoditatea câștigă în fața eleganței, drept pentru care mai mereu mă îmbrac casual. Însă nu refuz niciodată un articol vestimentar care îmbină stilul clasic cu cel contemporan. Este și cazul celui mai nou hanorac ce a intrat în garderoba mea cu puțin timp în urmă. Poartă semnătura Danei Caramitru, designerul din spatele brandului 4YouDesign.ro și este unic prin modelul său.

Despre 4YouDesign.ro

4YouDesign.ro este un brand autohton, ce a luat naștere în atelierul designerului român Danei Caramitru. A pornit ca o provocare, din dorința de a rezolva dilema hainelor care nu puteau fi deopotrivă stilate și comode. Și având la bază un aparent banal hanorac, 4YouDesign.ro a devenit o adevărată revelație. A fost stilizat în așa manieră încât să deservească toate categoriile de persoane, de la adolescenți, la adepții de haute couture. Astfel, creațiile acestui brand pot fi purtate cu lejeritate întreaga zi, fiind potrivite persoanelor ce adoptă de fel un stil chic, dar relaxat.

4YouDesign.ro

Experiența mea cu 4YouDesign.ro

Pe cei de la 4YouDesign.ro i-am descoperit la finele anului trecut și a fost suficientă o singură privire ca să mă îndrăgostesc iremediabil. Toate modelele de hanorace disponibile pe site sunt faine, însă mi-e mi-a căzut cu tronc Knowing YOU Turquoise. Acesta dispune de un design care nu are cum să treacă neobservat, având atașat tulle bleumarin la glugă și la manșete. Este un model oversized confecționat dintr-un polar foarte calitativ, foarte bine croit.

Îmi place că gluga acestuia este suficient de încăpătoare astfel încât îmi încape capul fără să mi se tragă hanoracul de la spate. Sper că are sens ce spun. De asemenea, apreciez mult faptul că nu este larg la manșete, acesta fiind un aspect pe care eu îl urmăresc la hanorace. Am ales să scriu acest articol după ce l-am spălat în prealabil, pentru a vă povesti și despre lucrul acesta. Materialul s-a comportat exemplar la spălat, nu s-a deformat și nu s-a scămoșat. Așadar, hanoracul Knowing YOU Turquoise este confecționat dintr-un material de calitate superioară. Per ansamblu, consider că își merită fiecare bănuț, fiind o piesă statement.

În încheiere

Mă declar încântată de achiziția făcută și mă bucur că am adăugat acest hanorac garderobei mele. După părerea mea, hanoracele 4YouDesign reprezintă un must have, orice femeie ar trebui să aibă măcar unul. Sunt perfecte pentru acele zile când nu avem chef de nimic, dar ne dorim să ne îmbrăcăm stilish. Combinate ca în cazul de față cu pantaloni skinny și bocanci, de exemplu, veți un look comod, de invidiat.

Pe final, mi-ar plăcea să aflu părerea voastră despre hanoracul pe care l-am ales din portofoliul acestui brand. Vă vedeți purtându-l? Voi cum l-ați stiliza?



17 thoughts on “4YouDesign.ro – articole vestimentare fără asemănare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.