Olfactive.ro – parfumuri originale în recipiente luxury travel size

Olfactive.ro – parfumuri originale în recipiente luxury travel size

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubesc parfumurile și că am o plăcere deosebită să le folosesc. Și cu toate că o bună perioadă de timp am avut o fixație pe parfumurile floral-orientale, iată că de anul trecut preferințele mele s-au mai schimbat. Rămân în continuare o împătimită a miresmelor parcă desprinse din orient, însă mi-am mai extins puțin orizontul parfumistic. Am ieșit puțin din zona mea de confort, am mai testat și alte tipuri de parfumuri, iar unele dintre ele chiar m-au prins. Numai că după câteva dezamăgiri cauzate de achiziții blind, mi-am schimbat puțin strategia. Acum nu mai cumpăr parfumuri full size, ci optez pentru început pentru variante travel size. Iar un astfel de furnizor de decanturi în recipiente luxury este Olfactive.ro, despre care vă povestesc în cele ce urmează.

Despre Olfactive.ro

Pentru mine Olfactive.ro este mai mult decât un magazin online de parfumuri, este o revelație. Spun asta deoarece mi se pare foarte bună ideea acestora de a ne înlesni alegerea unor parfumuri. Echipa Olfactive.ro ne oferă posibilitatea de a ne achiziționa 8ml din parfumurile care ne tentează, dar nu oricum. Decanturile alese se livrează într-un recipient luxury, inscripționat, care la rândul său beneficiază de un săculeț de catifea.

Olfactive.ro logo

În același timp, ideea este foarte ingenioasă și din punct de vedere al ușurinței cu care putem transporta parfumurile preferate. Avem posibilitatea de a purta în geantă prețioasele miresme, inclusiv atunci când călătorim cu avionul. Astfel, ne putem bucura de parfumurile care ne încântă simțurile olfactive oriunde și oricând. Iar atunci când le consumăm, recipientele luxury pot fi refolosite, putând găzdui mereu noi și noi parfumuri Olfactive.ro.

Experiența mea cu parfumurile Olfactive.ro

Pe mine, această snoabă a ambalajelor, m-au cucerit instantaneu recipientele reutilizabile despre care vă povestesc. Sunt foarte pe gustul meu și-mi plac nu numai culorile și texturile acestora, ci modalitatea de deschidere prin răsucire. Iar săculețul din catifea neagră le adaugă un plus de rafinament, eleganță și bun gust. Deci, prezentarea este – fără dar și poate – demnă de un 10 cu felicitări.

Revenind la parfumuri, din portofoliul Olfactive.ro eu mi-am ales două miresme pe care le cunoșteam și de care îmi era dor. Am făcut această alegere pentru a testa calitatea acestora întru-totul. Știind cum miros și cam care ar trebui să fie performanțele variantelor originale, mi-am spus că le voi putea compara cu succes. În colecția mea de miresme și-au făcut loc Florabotanica de la Balenciaga și Hypotic Poison de la Christian Dior. Și după ce le-am testat temeinic, m-am convins că Olfactive.ro decantează din parfumuri originale. Dar haideți să le luăm pe rând și să vă spun impresiile mele de după testare.

Olfactive.ro

Balenciaga Florabotanica EDP

Încă de la primul contact cu apa de parfum Balenciaga Florabotanica am știut că este una specială. Mi-a lăsat această impresie deoarece nu seamănă cu nimic, fiind unică după părerea mea. Ba chiar, când am testat-o mi s-a părut că este unisex spre bărbătească, tocmai datorită ”asprimii” acesteia.

Din piramida olfactivă a acestui parfum listat ca fiind aromatic fac parte:

 • menta la vârf;
 • trandafirul, garoafa și cannabisul la mijloc;
 • vetiverul și chihlimbarul la bază.

Eu percep o interesantă blenduire de cannabis cu trandafir și un strop de mentă uscată, totul așezat pe un pat de vetiver condimentat cu puțin chihlimbar. La dry-down se simt atât de bine cannabisul și vetiverul, încât sunt aproape convinsă că ele sunt cele două note care conferă masculinitate parfumului.

balenciaga-florabotanica-eau-de-parfum
Sursă foto: internet

Cât privește performanțele, ele sunt peste medie, surprinzătoare pentru o apă de parfum de calibrul acesteia:

 • persistența este de 12h lejer;
 • siajul este de aprox. 3 metri;
 • proiecția de aprox. 2 m.

Din punctul meu de vedere Florabotanica este un parfum ușor bossy, care categoric nu se potrivește oricui. Este genul de parfum pe care fie îl iubiți, fie îl urâți. În ceea ce mă privește, eu am încă mixt feelings față de acesta.

Christian Dior Hypnotic Poison EDP

Am făcut cunoștință cu această apă de parfum cu mulți ani în urmă și am păstrat pentru ea aceeași dragoste de la început. Hypnotic Poison este unul dintre parfumurile care exprimă cel mai bine personalitatea mea, care vorbește pentru mine. Din prima clipă în care l-am descoperit l-am catalogat ca fiind parfumul feminității absolute.

Iată ce note olfactive se regăsesc în această apă de parfum:

 • migdale și lemn dulce la vârf;
 • iasomie și flori de portocal la mijloc;
 • boabe de Tonka și vanilie la bază.

Eu simt foarte bine o împletire de migdale, cu iasomie și cu vanilie, o combinație caldă și gurmandă. Din punctul meu de vedere se pliază foarte bine pe anotimpurile reci, asprimea temperaturilor scăzute punându-l foarte bine în valoare.

christian-dior-hypnotic-poison
Sursă foto: internet

Apa de parfum Hypnotic Poison de la Christian Dior stă foarte bine la capitolul performanțe:

 • persistența acesteia trece de 12h în cazul meu;
 • siajul este mai mare decât mă așteptam, cam 4-5 metri;
 • proiecția este în jur de 3 metri.

Dacă sunteți în căutarea unui parfum feminin, senzual, acesta este fix ceea ce vă trebuie. Nu cred că aveți nevoie de nimic mai mult, îndeplinește toate caracteristicile unui parfum cuceritor, cu priză la sexul opus. Eu îl ador și intenționez să-l adaug din nou colecției mele în format full size.

În încheiere

Trebuie să menționez un aspect foarte important din punctul meu de vedere. Majoritatea persoanelor au tendința de a se gândi că 8ml de parfum înseamnă puțin. Ca idee, însă, acești 8ml ajung pentru 120 de pulverizări. Astfel că dacă obișnuiți să aplicați 3 pulverizări zilnic, asta înseamnă că recipientul vă va ajunge pentru 40 de zile de aplicare. Mie mi se pare mai mult decât rezonabil. Și totodată este o perioadă suficient de lungă pentru a vă putea crea o părere pertinentă despre ele. După consumarea celor 8 ml puteți conchide dacă rezonați cu parfumul respectiv, dacă îl achiziționați la sticlă mare, etc.

Eu mă declar foarte mulțumită de cele două parfumuri comandate, drept pentru care vi le recomand și vouă. În portofoliul Olfactive.ro se regăsesc numeroase parfumuri celebre, astfel că aveți de unde alege. Iar prețul unui astfel de recipient este mai mult decât accesibil și arată și într-un mare fel. Eu mă bucur mult că i-am descoperit și voi continua să-mi achiziționez parfumuri de la ei. Deja am mai pus ochii pe câteva dintre ele și iau în calcul să aleg ceva și pentru soțul meu Sunt convinsă că și lui i-ar face plăcere să se răsfețe cu o licoare parfumată pulverizată dintr-un recipient luxury negru.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă voi îi cunoșteați pe cei de la Olfactive.ro și dacă ați folosit parfumurile acestora.35 thoughts on “Olfactive.ro – parfumuri originale în recipiente luxury travel size”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.