Grupul Medical RomGerMed – alegerea mea nr 1 la capitolul servicii medicale

Grupul Medical RomGerMed – alegerea mea nr 1 la capitolul servicii medicale

Mutarea mea în București nu a presupus numai schimbarea domiciliului, ci a adus cu sine și modificări de altă natură. Imediat după instalarea mea în capitală, am avut în vedere dobândirea unui nou loc de muncă. Ulterior m-am ocupat și de accesarea de servicii medicale. Mi-am schimbat medicul de familie care reprezintă puntea de legătură dintre mine și sistemul sanitar din țara noastră. Apoi, pentru intervențiile de stomatologice ori consultațiile ginecologice sau ORL am căutat o clinică apropiată de casă. Recunosc faptul că sunt comodă din fire și că îmi place să am toate aceste servicii la îndemână, în apropiere. Nu-mi place să traversez orașul pentru o problemă medicală, mai ales atunci când mă confrunt cu o urgență. După îndelungi căutări m-am oprit asupra unei clinici al cărui sediu din zona Tineretului este aproape de mine. Este vorba despre Grupul Medical RomGerMed care îmi este mult mai accesibil, fiind la doar câteva străzi distanță de domiciliu. Recent am călcat pragul clinicii pentru un consult și m-am gândit să vă povestesc mai multe despre experiența mea. Nu de alta, dar poate că și voi sunteți în căutarea unei astfel de clinici și v-ar prinde bine o sugestie.

Despre Grupul Medical RomGerMed

Grupul Medical RomGerMed a luat ființă în anul 1999, furnizând în ambulatoriul de specialitate servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate. În cei 22 de ani de existență RomGerMed s-a aflat într-o continuă expansiune, aflându-se printre cei mai importanți jucători din domeniul medical. Astfel, datorită serviciilor medicale integrate pe care le furnizează, are capacitatea de a deservi peste 150.000 pacienți anual. Dezvoltă relații pe termen lung cu pacienții, prin oferirea de planuri personalizate pentru tratamentul și monitorizarea stării lor de sănătate.

Investind continuu în aparatură de ultimă generație, Laboratoarele RomGerMed au capacitatea de a efectua peste 800 de tipuri de analize. De asemenea, atât timpul de execuție al analizelor, cât și cel de așteptare al rezultatelor s-a diminuat considerabil. Avantajele competitive ale acestui grup medical sunt multiple și într-o continuă îmbunătățire. Vorbim în special de sistemul logistic pentru transportul probelor biologice, sistemul informatic integrat și sistemul de management al calității.

Grup Medical RomGerMed

RomGerMed dispune de o echipă medicală tânără, formată din peste 500 de specialiști (medici, biologi, biochimiști, chimiști, asistenți de laborator). Aceștia își dedică fiecare zi pacienților cu profesionalism, atenție și dedicare. Întregul personal este inclus într-un program de perfecționare continuă, susținut de companie. Totodată, există o relație de colaborare între acest centru medical și mai mult de 50 de parteneri din domeniul medical. Vorbim aici despre societăți de asigurări, centre de dializă și alte centre medicale.

Iar în contextul actualei pandemii de CoronaVirus, în cadrul RomGerMed putem beneficia și de serviciul de telemedicină. Prin intermediul acestuia putem discuta cu medicul nostru oriunde ne-am afla și beneficia de răspunsuri privind starea noastră de sănătate. Putem trimite datele examinării la un specialist la distanță și primi un diagnostic corect. Prin intermediul telemedicinei pot fi acoperite numeroase servicii telemedicale, de cardiologie, endocrinologie, dermatologie, dermatologie, alergologie, reumatologie, ginecologie, oftalmologie, neurologie, ș.a.

Experiența mea cu Grupul Medical RomGerMed

Dacă, de regulă, medicul stomatolog sau oftalmolog este cumva mai ușor de ales, aspectele de ordin ginecologic îmi pot ridica unele probleme. Aceasta deoarece obișnuiesc să fiu foarte selectivă în ceea ce privește medicul ginecolog, cel care urmează să mă consulte în zona intimă. În orașul meu natal abia îmi găsisem un medic cu care să fiu pe aceeași lungime de undă. Și nu am apucat să merg de foarte multe ori la el deoarece a intervenit mutarea în București, care a presupus noi căutări. Un an de zile mi-a luat până să mă decid, dar am ales să mă las pe mâna medicului ginecolog al Grupului Medical RomGerMed, Dr. Simona Gheorghe, Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie. Și bine am făcut, deoarece dna doctor este exact așa cum mi-am imaginat eu. Este un medic ginecolog deschis, prietenos și cu atitudinea potrivită.

RomGerMed Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr Simona Gheorghe
Sursă foto: www.docbook.ro

De regulă consultația ginecologică avea obiceiul de a mă inhiba, de a mă face să mă simt inconfortabil. Ei bine, acesta a fost primul consult din viața mea în care nu m-am simțit deloc așa, totul datorită dnei Dr. Gheorghe. Atitudinea cu care dumneaei tratează lucrurile de genul acesta ca pe ceva absolut firesc, ajută mult la relaxarea pacientei și a situației în sine. Astfel, nu mai percep consultul ginecologic ca pe un lucru rușinos, ci ca pe unul absolut normal, cum de altfel și este. Vasta experiență a dnei dr. a ajutat la identificarea rapidă a problemelor cu care mă confrunt din punct de vedere ginecologic. Mi-au fost prescrise o serie de analize din a căror rezultate să se conchidă care este tratamentul de care aș avea nevoie. Așadar, îmi voi face o nouă programare la dumneaei în momentul în care voi intra în posesia rezultatelor.

În încheiere

Accesarea unui consult ginecologic la Clinica RomGerMed a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut. Sunt foarte încântată de serviciile medicale ale dnei Dr. Simona Gheorghe, astfel că voi continua să mă programez la dumneaei. Rezonez foarte bine cu modul de a fi al acesteia, fapt care mă motivează să revin periodic la consultații. Chiar mă bucur că am avut ocazia de a descoperi un om atât de cald și de profi, motiv pentru care vă recomand și vouă să mergeți la un consult.

Și pentru că mi-a plăcut atmosfera relaxată din cadrul clinicii, intenționez ca pe viitor să-mi mai fac alte două programări. Una dintre ele va fi la Oftalmologie deoarece experimentez ceva probleme cu vederea. Apoi, pentru că îmi doresc să fac asta de multă vreme, nu voi mai amâna și mă voi programa și la un cabinet ORL. Ceva îmi spune că voi fi la fel de mulțumită și de serviciile medicale ale celorlați medici, cel oftalmolog și cel ORL-ist. Asta pentru că am senzația că medicii care profesează în cadrul clinicilor RomGerMed sunt aleși ”pe sprânceană”.

Voi cunoșteați Grupului Medical RomGerMed? Ați apelat la serviciile acestuia?24 thoughts on “Grupul Medical RomGerMed – alegerea mea nr 1 la capitolul servicii medicale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.