THYMUSKIN CLASSIC – duo împotriva căderii părului

THYMUSKIN CLASSIC – duo împotriva căderii părului

Căderea părului reprezintă o problemă cu care, din nefericire, se pare că se confruntă din ce în ce mai multe persoane. Cauzele apariției acesteia sunt deseori anevoios de investigat, putând fi multiple. De la cauze genetice, până la stresul cotidian cu care ne confruntăm, aceștia pot reprezenta factori ce contribuie într-un procent sau altul la căderea părului. Am fost și eu de nenumărate ori în această situație și chiar recent am avut un episod de genul acesta. Dar ca o învățătură de minte, de data aceasta am apelat la cei mai buni încă de la primele semne. Am folosit un duo care s-a dovedit perfect pentru mine, compus din două produse THYMUSKIN CLASSIC. Este vorba despre șamponul și tratamentul împotriva căderii părului.

Thymuskin Classic

Despre THYMUSKIN

THYMUSKIN este un sistem dermatologic complet, special creat pentru a izbândi în lupta împotriva căderii părului. Sistemul a luat naștere acum mai bine de 30 de ani în cadrul companiei germane Vita-cos-Med Klett-Loch GmbH. Aceaasta este angajată cu succes în cercetarea, dezvoltarea și distribuirea de produse medicale cu agenți peptidici activi biologic. În cadrul companiei, cercetarea în domeniul farmaceutic și cosmetic a început în 1976. Iar în 1981 aceasta a putut demonstra eficiența unică a extractului hidrosalinat de timus GKL-01, în tratarea căderii părului.

Thymuskin-Logo

Peptidele timice patentate de tip GKL mimează acțiunea extractului total timic natural și sunt unice la nivel mondial. Terapiile timice sunt utilizate cu succes în practica medicală de zeci de ani. În prezent, ingredientele active de tip GKL permit aplicarea acestor terapii fără utilizarea ingredientelor de origine animală. Astfel, THYMUSKIN este considerat unul dintre liderii mondiali pentru contracararea pierderii părului. Și, în același timp, de regenerarea și stimularea activității foliculilor piloși. Ca atare, gamele THYMUSKIN sunt potrivite pentru lupta împotriva diferitelor tipuri și cauze de cădere a părului și pentru stimularea creșterii acestuia.

Experiența mea cu gama THYMUSKIN CLASSIC

Brandul THYMUSKIN cuprinde mai multe linii de produse, după cum urmează CLASSIC, MED, FORTE și ÎNGRIJIRE. Fiecare dintre ele sunt create pentru a lupta împotriva căderii părului, având concentrații diferite pentru nevoi diferite ale părului și scalpului. Acest lucru este posibil deoarece THYMUSKIN este singurul remediu din lume care ia în considerare diferitele grade de cădere a părului. Eu am ales să folosesc varianta CLASSIC deoarece problema mea era de gravitate minimă. Cu atât mai mult cu cât știam că în cazul meu este vorba despre o cădere temporară a părului, din motive de stres. Așadar, am început să folosesc un duo format din șamponul și serul împotriva căderii părului. Ce rezultate am obținut puteți afla din cele ce urmează.

Șampon THYMUSKIN CLASSIC

Șamponul împotriva căderii părului THYMUSKIN CLASSIC are o faină nuanță de turcoaz și o textură de gel. La contactul cu părul umed face o spumă foarte densă care curăță foarte bine pielea scalpului. Ce pot spune după folosirea acestui șampon este că mi-a revigorat părul la modul serios. Spun acest lucru deoarece după fiecare spălare părul meu se simțea foarte viguros. Este adevărat că îl simțeam cumva și puțin cam aspru, dar acest aspect a fost rapid remediat cu ajutorul unei măști de păr. Ca și rezultate, căderea părului a fost redusă cu aprox. 50% după aprox. 4 spălări, ceea ce mie mi se pare WOW. Continuând să îl folosesc problema s-a diminuat vizibil, în prezent totul revenind la normal. Îmi mai cad doar câteva fire de păr, atâtea cât este absolut normal să cadă zilnic.

Thymuskin Classic

De reținut faptul că acest șampon este recomandat în special persoanelor cu părul normal și gras. Acesta ajută în mai multe moduri în cazul tuturor tipurilor de pierdere a părului. Inhibă enzimele responsabile pentru căderea părului, blochează DHT și ajută la îmbunătățirea stării părului pe termen lung. În același timp, acționează direct la rădăcinile părului, unde începe ciclul de viață al părului, și contribuie la regenerarea lor și la extinderea fazei de creștere. THYMUSKIN CLASSIC ajută la dezvoltarea celulelor în matricea firului de păr. Șamponul stimulează și susține creșterea părului atâta timp cât foliculii piloși nu sunt complet atrofiați. Adică pierderea părului să nu fie mai veche de max. 3 ani. Produsul este recomandat pentru îngrijirea părului ȋmpotriva căderii fiziologice a părului, atât la bărbați, cât și la femei.

Ser THYMYSKIN CLASSIC

Serul împotriva căderii părului THYMUSKIN CLASSIC are o textură fluidă, fiind ușor de aplicat datorită recipientului. Produsul se aplică la rădăcina părului și se masează cu mișcări circulare până la absorbție completă. Acesta nu numai că are rolul de a completa rutina împotriva căderii părului, dar totodată conferă acestuia și un volum de invidiat. De menționat faptul că acest ser nu îngrașă părul, cu toate că este un produs leave-in.

Thymuskin Classic

Serul are scopul de a activa eficient regenerarea părului, adresându-se atât femeilor, cât și bărbaților. La fel ca șamponul, serul funcționează de minune și în cazul căderilor de păr prezente de maxim 3 ani. Produsul are o contribuție radicală în tratamentul contra căderii părului, acționând în toate etapele de cădere a acestuia. Are capacitatea de a stimula creșterea unor noi fire de păr. Însă eficiența regenerării depinde atât de viabilitatea rădăcinilor, cât și de gradul de atrofiere al foliculilor piloși.

În încheiere

Pe lângă complexul peptidic activ GKL-02, principalele ingrediente care stau la baza acestor două produse sunt cofeina, Vitamina E, și urzica. Toate acestea au contribuit activ la stoparea căderii părului meu și, în același timp, la regenerarea acestuia. În cazul meu se văd concret noi fire de păr crescute, având în jur de 2 cm, voi reveni și cu o fotografie ca dovadă a acestui lucru. Dar până atunci zic să vă spun și de unde puteți achiziționa cele două produse. Eu le-am descoperit în portofoliul celor de la OnConnect și sunt tare bucuroasă că am alfat despre ele. Altfel, nu știu ce m-aș fi făcut și dacă nu cumva aș fi chelit de-a dreptul, la cât de tare mi-a căzut părul.

Voi cunoșteați aceste produse? Le-ați folosit? În cazul vostru după cât timp s-au observat rezultate?45 thoughts on “THYMUSKIN CLASSIC – duo împotriva căderii părului”

 • Nu am auzit pana acum de aceste produse,ma tenteaza sa le incerc și eu ca ma confrunt în ultima perioada cu caderea parului.

 • Ma confrunt cu căderea parului de sezon, primăvara. Și cum se apropie perioada, recomandarea ta vine la fix. Cu siguranță voi încerca aceste produse.

 • Am avut mai demult probleme cu caderea, din fericire acum sunt ok. Nu stiam de produse, dar le-as incerca pentru intarirea parului!

 • Folosesc astfel de produse, și stiu că e nevoie de timp și răbdare ca să se vadă rezultatele.

 • Eu nu mai știu ce sa mai încerc, ca pana acum nu prea am găsit ceva sa dea rezultate. Le voi încerca și pe acestea, poate vor avea efect și la mine, nu știam de ele.

 • Offf! Chiar am încercat tot felul de șampoane și tratamente, dar rezultatul este nesatisfăcător.
  Îmi cade mult și nu mai știu ce să fac. Voi încerca și Thymuskin, poate voi reuși să stopez căderea părului.
  Mulțumesc!

 • Ser pentru caderea parului care nu ingrasa parul, in schimb ofera volum? Trebuie neaparat sa-l incerc si eu!

 • Am avut vreo 2 luni crunte in care chiar am cazut ca raman fara par. Asta s-a datorat nasterii/alaptarii etc. In concluzie, dupa ce am luat cateva vitamine am vazut ca s-a stopat aceasta problema si acum sunt bine … chiar foarte bine si inclin sa cred ca vitaminele ma ajuta. Am sa incerc si ceva produse care sa vina in ajutorul parului meu

  • Așa e, când te confrunți cu o cădere masivă a părului, recomandat este să acționezi atât din interior, cât și din exterior. La tine căderea părului este clar justificată. 🙂

 • Buna Ioana, acum am citit si eu despre aceste produse, dar un client scria pe site-ul lor ca i-au activat acneea de care suferise in tinerete, imi poti spune te rog ce legatura au aceste peptide sau ingredientul de baza al produsului cu acneea? De asemenea vad ca de alopecia androgenetica nu mentioneaza asa ca persoanele care sufera de aceasta sau care cred ca sufera de aceasta alopecie( in cazul meu ca inca nu mi s-a pus diagnostic)nu pot folosi produsele😐.Ce parere ai despre ce ti-am mentionat( in special de treaba cu acneea)? multumesc mult!!

  • Bună! Pentru căderile masive de păr se recomandă folosirea gamei Forte, nu a celei Classic despre care am povestit eu în articol. Eficiența gamei Forte a fost dovedită chiar și în cazul persoanelor care și-au pierdut părul în urma ședințelor de chimioterapie. Producătorul menționează că folosirea produselor Thymuskin nu creează efecte adverse. Eu am încredere în ceea ce spun ei, mai ales că și eu am suferit de câteva episoade crunte de acnee, iar folosirea acestor două produse nu mi-au reactivat-o. Tind să cred că recidivarea acneei acelei persoane s-a datorat altor cauze (cel mai probabil vreun dezechilibru hormonal), nicidecum folosirii produselor acestui brand.

   P.S.: Ca o mică paranteză, eu i-am dat din serul meu unei colege de muncă ce se confruntă cu alopecie (are porțiuni de dimensiunea unei monede de 50 bani în care i-a căzut părul de tot). După o săptămână de utilizare a serului nu numai că nu se mai confruntă cu căderea părului, dar pe zona respectivă i-au apărut noi firicele de păr care par să se dezvolte foarte bine, fiind într-o continuă creștere. Și nici ei nu i-a apărut nimic pe față de când îl folosește.

   • Super, merci mult de parerea ta sincera, chiar am sa le incerc pt ca vad ca nu da nimic rezultate dar am sa merg si la dermatolog, sper sa dea rezultate acest produs, am sa revin peste cateva luni cu o parere! Multumesc mult!!

    • Buna ziua! Am o fetița de 13 ani care se confrunta cu o alopecie areata de aproximativ 1 an,am folosit tot felul de tratamente dar in zadar,alopecia a evoluat. Credeți ca s-ar rezolva problema dacă am folosi si noi șamponul si serul?

     • Bună ziua,

      Produsele nu au nicio contraindicație legată de vârstă, deci le poate folosi și fata dvs de 13 ani.
      Eu i-am dat din serul meu unei colege de muncă ce se confruntă cu alopecie (are porțiuni de dimensiunea unei monede de 50 bani în care i-a căzut părul de tot). După o săptămână de utilizare a serului nu numai că nu se mai confruntă cu căderea părului, dar pe zona respectivă i-au apărut noi firicele de păr care par să se dezvolte foarte bine, fiind într-o continuă creștere.

 • Ma confrunt cu căderea a parului, am alopeci , goluri în cap fără par și mau sunt și operat de gastric sleeve credeți ca ar fi potrivite acestea?

  • Bună! Pentru căderile masive de păr și slopecie se recomandă folosirea gamei Forte, nu a celei Classic despre care am povestit eu în articol. Eficiența gamei Forte a fost dovedită chiar și în cazul persoanelor care și-au pierdut părul în urma ședințelor de chimioterapie. Producătorul menționează că folosirea produselor Thymuskin nu creează efecte adverse.

   P.S.: Ca o mică paranteză, eu i-am dat din serul meu unei colege de muncă ce se confruntă cu alopecie (are porțiuni de dimensiunea unei monede de 50 bani în care i-a căzut părul de tot). După o săptămână de utilizare a serului nu numai că nu se mai confruntă cu căderea părului, dar pe zona respectivă i-au apărut noi firicele de păr care par să se dezvolte foarte bine, fiind într-o continuă creștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.