La Sultane de Saba – un lux accesibil

La Sultane de Saba – un lux accesibil

Faptul că mă simt foarte apropiată de Orient cu siguranță nu mai este un secret pentru nimeni. V-am povestit de nenumărate ori despre faptul că mă simt foarte apropiată de acea zonă a globului. Am o atracție greu de explicat în cuvinte față de vestimentația, accesoriile, cosmetica și parfumeria acelor meleaguri. Dintre toate câte există pe Pământ, ele mă reprezintă cel mai bine și în ele mă regăsesc 100%. De-a lungul timpului am cochetat cu această cultură, dar în final am rămas doar la produsele de skincare și de parfumerie. Îmi place să experimentez cu tot ceea ce m-ar putea aduce mai aproape de Orient la nivel senzorial. Și am observat că reușesc să mă teleporteze acolo uleiurile parfumate, cremele de față și de corp și parfumurile. Ori de câte ori le folosesc, port cu mine o parte din Asia. Recent am descoperit un nou brand de astfel de produse, despre care îmi doresc să vă povestesc astăzi. Așadar, mai multe despre La Sultane de Saba puteți afla parcurgând acest articol până la final.

Despre brandul La Sultane de Saba

La Sultane de Saba este un loc unic în Paris care desfășoară servicii precum Hammam Oriental, masaje Thai și tratamente ayurvedice. Terapeuții și maseorii acestui SPA oriental au urmat vaste programe de formare în vederea inițierii în ritualurile Hammamului. Aceștia au învățat tehnici specifice și au obținut diploma faimoasei școli WAT PHO din Bangkok, Thailanda. Inspirat de ritualurile de înfrumusețare ale Orientului mistic, dar și din alte zone ale Asiei, La Sultane de Saba oferă numeroase game de produse, fiecare bazându-se pe autenticitate și magie. Dincolo de tratamentele cu zeci de miresme, acest SPA reprezintă împletirea armonioasă dintre welness și autenticitate. Este o combinație unică de senzorialitate și evadare capabilă să genereze un amestec rar de emoții, inspirată de culturi și tradiții ancestrale.

La Sultane de Saba

Însuși conceptul La Sultane de Saba se bazează pe ritualurile de frumusețe străvechi și prețioase ale femeilor din Orient. Vorbim despre ritualuri transmise de la mamă la fiică, din generație în generație, care au trecut testul timpului. Prin produsele sale autentice și originale și prin tratamentele corporale disponibile într-o gamă surprinzătoare de parfumuri și culori, La Sultane de Saba încurajează la visare. Prin intermediul acestora, oricui îi este îngăduit să călătorească spre meleaguri îndepărtate. Astfel, oricine le folosește este purtat spre orizonturi însorite, unde corpul și spiritul se întorc la esența relaxării și a bunăstării. Este o adevărată călătorie a simțurilor printre tradiții, creații originale și inovații, totul transpus în lumea reală de acest brand de lux, autentic.

Experiența mea cu produsele La Sultane de Saba

Eu am făcut cunoștință cu produsele acestui brand mulțumită celor de la Paris Chats Beauty Shop care le-au adus în țara noastră. Astfel, grație lor posibilitatea de a experimenta relaxarea supremă, precum și calea spre noi înșine. Portofoliul de produse al acestora este unul foarte vast, însă eu mă răsfăț în prezent cu două dintre ele. Este vorba despre laptele pentru corp cu Flori de Tiare și Aloe Vera și crema facială cu Flori de portocal și Argan.

GEMIDI Paris Chats

Lapte pentru corp Flori de Tiare și Aloe Vera

La baza laptelui pentru corp Flori de Tiare și Aloe Vera stau untul de Shea și uleiul de migdale dulci, care conferă pielii o hidratare de durată. Acesta are o textură fină, delicată, care se absoarbe aproape instantanee în piele, fără să lase peliculă grasă. Iar mirosul plăcut al florilor de Tiare se menține multe ore atât pe piele, cât și pe îmbrăcăminte.

Lapte de corp La Sultane de Saba

Cremă de față Flori de Portocal și Argan

Această cremă de față este puternic hidratantă deoarece este îmbogățită cu ulei de argan, revigorând și catifelând pielea. Epiderma este hrănită și reîmprospătată cu fiecare aplicare, textura sa fină pătruzând foarte repede în aceasta. Tenul rămâne neted, strălucitor și frumos mirositor pentru mai multe ore, fiecare aplicare a acesteia fiind un real răsfăț.

crema de fata La Sultane de Saba

Bonus

De apreciat la cei de la Paris Chats Beauty Shop este și faptul că la fiecare comandă oferă numeroase mostre. Astfel avem ocazia de a testa și alte produse ale brandului menționat și a descoperi ce ni s-ar mai potrivi sau ce ne-ar mai plăcea. Mie mi se pare o idee foarte bună, mai ales fiind vorba despre produse middle range.

mostre La Sultane de Saba

Un alt aspect de care am fost foarte încântată a fost modul în care au fost ambalate produsele. Am putut remarca atenția la detalii, precum și respectul față de consumatorul final, drept pentru care au o mare bilă albă de la mine. Mă impresionează magazinele online care sunt atente la toate aceste mici detalii, de la împachetare, la mostrele oferite.

În încheiere

Ori de câte ori descopăr produse a căror calitate este la superlativ rămân, pur și simplu, speachless. Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele pentru a descrie cât mai bine ceea ce simt ori de câte ori le folosesc. Însă un lucru este sigur, simt cum – cu fiecare folosire a acestora – mă ajută să mă reîntregesc. Pentru că pentru mine este deja o certitudine faptul că undeva, într-o viață anterioară, am avut origini orientale.

Folosind produsele La Sultane de Saba experimentez un bizar dar plăcut sentiment de apartenență, de ”acasă”. Simt că miresmele acestora fac parte din mine, din ADN-ul meu, mă reprezintă și îmi dau o stare de bine. Este incredibil cum aceste produse de înfrumusețare îmi pot da o stare de bine. Și cum îmi pot readuce zâmbetul pe buze în zilele mohorâte!

Voi cunoșteați acest brand de produse? Ați încercat vreun produs din portofoliul acestora?40 thoughts on “La Sultane de Saba – un lux accesibil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.