THE FUNNY BRAND – jocuri pentru întreaga familie

THE FUNNY BRAND – jocuri pentru întreaga familie

Perioada pe care o traversăm cu toții a fost un bun prilej de a petrece mai mult timp alături de cei dragi. Și deși poate părea că activitățile pe care le putem desfășura în intimitatea căminului nostru sunt limitate, nu este deloc așa. Spun acest lucru din experiență, eu și partenerul meu de viață am descoperit numeroase variante de petrecere a timpului liber. În sensul acesta, am o sugestie ce constă în câteva jocuri pe care le-am achiziționat recent și cu ajutorul cărora alegem să ne destindem. Despre seturile THE FUNNY BRAND este vorba și vă voi povesti mai multe despre ele în momentele care urmează.

THE FUNNY BRAND – jocuri pentru petrecerea timpului liber

După părerea mea, seturile THE FUNNY BRAND nu sunt doar niște simple jocuri. Parcurgându-le veți descoperi faptul că acestea au capacitatea de a trezi amintiri și de a genera emoții. Fiecare cartonaș ale acestor jocuri vă va pune față în față cu diferite momente cheie din viața voastră. Poate fi vorba despre momente vesele sau triste, intense sau romantice, plăcute sau chiar rușinoase.

THE FUNNY BRAND Daca as...

Scopul acestor jocuri este acela de a oferi prilejul pornirii unei discuții antrenante pe un subiect sau
altul, pornind de la oricare dintre cartonașe. Sau, după caz, de la ce povestește una sau unul dintre voi, jocurile putând fi desfășurate în familie sau între prieteni. Seturile THE FUNNY BRAND sunt compuse din câte 80 de cartonașe încărcate cu multă distracție și voie bună.

THE FUNNY BRAND Amintiri

Experiența mea cu seturile THE FUNNY BRAND

De îndată ce am intrat în posesia seturilor, noi am început cu Testul Relației și am râs încontinuu pe tot parcursul jocului. Totodată, a fost încă un prilej pentru a descoperi cât de bine ne potrivim și cât de bine ne cunoaștem. Au fost numeroase ocazii în care am răspuns amândoi același lucru, în același timp.

THE FUNNY BRAND Testul relatiei

Ce vă pot spune despre cele trei seturi pe care le avem în colecția noastră de jocuri este că ne ajută să face terapie prin râs. Eu și cu soțul meu fiind două firi cu simțul umorului dezvoltat, ne amuzăm teribil ori de câte ori le jucăm. Și ne place atât de mult genul acesta de jocuri, încât ne dorim să mai achiziționăm.

THE FUNNY BRAND ESTE MAGIC!

Echipa TFB desfășoară o campanie foarte faină despre care cred că ar trebui să aflați și voi. Toată luna ianuarie, din prețul oricărui joc achiziționat de pe site, 10 lei merg către Asociația Magic. Practic, THE FUNNY BRAND nu oferă reduceri, însă oferă șansa de a face bine împreună! 🙂

După părerea mea, este o campanie ”win-win”, deoarece avem cu toții de câștigat din ea. În primul rând, susținem un brand românesc în aceste vremuri tulburi. Apoi, ajutăm atât Asociația Magic să meargă mai departe, cât și psihicul nostru, prin eliberarea de serotonină generată de râs.

În încheiere

Mă declar foarte încântată de aceste seturi și tare mult mă bucur că le-am descoperit. Este incredibil cum ne pun memoria și imaginația la încercare ori de câte ori ne jucăm cu ele. Aș putea spune chiar că au devenit modalitatea mea preferată de petrecere a timpului liber. Puține sunt jocurile care mi-au intrat în grații de la prima interacțiune, drept pentru care vi le recomand și vouă cu toată încrederea! Sunt convinsă că veți fi și voi la fel de încântată de ele ca și mine. Va fi o reală plăcere să le jucați și pariez că veți întinde mâna către ele foarte des!

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă vă erau cunoscute aceste jocuri sau dacă este pentru prima dată când le vedeți. Care dintre cele trei jocuri de mai sus v-ar tenta în mod special?37 thoughts on “THE FUNNY BRAND – jocuri pentru întreaga familie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.