Bocanci din piele naturală Reverse

Bocanci din piele naturală Reverse

Privesc în urmă și îmi dau seama cât de mult am evoluat în decursul ultimilor 10 ani. Am experimentat cu toate stilurile vestimentare și în final le-am adoptat pe cele care mi s-au potrivit 100%. În prezent mă situez undeva între smart-casual și elegant, comoditatea câștigând deseori teren în fața eleganței. Până și la capitolul încălțăminte se vede un progres. Obișnuiam să colecționez numeroase perechi de încălțăminte confecționate din piele ecologică pe care le asortam genților din garderobă. În prezent, însă, optez pentru mult mai puține perechi, realizate numai din piele naturală. Analizez destul de mult piața de profil înainte de a face o achiziție, apoi aleg perechea ce întrunește cel mai bun raport calitate-preț. Așa s-a întâmplat și cu noii mei bocanci din piele naturală despre care mi-am propus să vă povestesc astăzi.

Scurtă istorie a pielii naturale

Pielea naturală a fost materialul din care oamenii și-au confecționat îmbrăcăminte sau încălțăminte încă din cele mai vechi timpuri. Acesta era, practic, materialul cel mai ușor de găsit, deoarece provenea de la animalele vânate pentru consumul alimentar. Cea mai veche pereche de încălțăminte confecționată din piele naturală datează prin anii 3500, î.Hr. Era vorba despre piele de bovină, acesta rămânând de-a lungul timpului materialul cel mai des folosit pentru realizarea încălțămintei sau marochinăriei. Motivul este unul simplu – pielea bovinelor este extrem de rezistentă, garantând astfel durabilitate pe termen lung.

piele naturala

Prelucrarea pielii naturale a suferit modificări și îmbunătățiri odată cu evoluția uneltelor meștesugarilor. La începuturi manufacturarea încălțămintei confecționate din piele naturală implica foarte multă muncă fizică. Și nu întotdeauna erau obținute cele mai bune rezultate. În prezent, însă, revoluția industrială a permis obținerea unor rezultate mult mai bune, cu mult mai puțină muncă manuală. Timpul necesar prelucrării pielii naturale s-a redus considerabil, iar calitatea rezultatului finit a devenit net superioară. Așadar, chiar dacă este mai costisitoare decât alte materiale, încălțămintea din piele naturală își merită toți banii.

Bocanci din piele naturală Reverse

Principala mea sursă de inspirație în ceea ce privește outfiturile o reprezintă aplicația Pinterest. Ea mi-a dărâmat un mit și acolo am remarcat pentru prima dată versatilitatea unei perechi de bocanci. Aveam ideea preconcepută că bocancii pot fi purtați numai în ținute casual, dar se pare că m-am înșelat. M-am convins că arată de minune chiar și atunci când sunt purtați cu o rochie sau o fustă, spre exemplu. Așa s-a declanșat în mine dorința de a avea o pereche de bocanci din piele naturală. Dar achiziția s-a lăsat așteptată aproximativ un an de zile, timp în care am probat nenumărate perechi. Pur și simplu, nu găsisem o pereche care să-mi placă 100% și pe care să o consider potrivită pentru mine. Plus că în ultima perioadă preferințele mele au suferit modificări radicale și cu greu îmi mai intră ceva în grații. Însă iată că miracolul s-a produs și am găsit perechea de bocanci din piele naturală care mă reprezintă la cei de la Reverse.

bocanci piele naturala Reverse

Recunosc, că până și în ceea ce-i privește am oscilat puțin până m-am decis asupra culorii. Aveam opțiunea de a-i comanda fie pe bleumarin, fie pe burgundy. Dar cum eu nu prea rezonez cu nuanțele calde la capitolul încălțăminte, am optat pentru bleumarin și nu regret deloc! Pielea din care este confecționată această pereche de bocanci din piele naturală este de foarte bună calitate. După cum se poate observa și din fotografii, este vorba despre o piele groasă și foarte atent cusută. Oficial, pot spune că aceasta este cea mai călduroasă pereche de încălțăminte pe care o dețin în prezent. Pentru mine este de-a dreptul incredibil să constat că – în sfârșit – nu mai am tălpile reci! Acest lucru este posibil datorită căptușelii îmblănite de care dispun acești bocanci numiți Farisha. Talpa, deși pare masivă, este neașteptat de ușoară, lucru care mi-a permis parcurgerea a 15km pe jos într-o singură zi! Tare sau ce?

În încheiere

Studiindu-i per ansamblu, remarc cu mulțumire atenția la detalii cu care au fost realizați acești bocanci din piele naturală. Sunt exact așa cum mi-am dorit, aparent simpli, dar de efect, cu închidere cu șiret și nu cu fermoar. Și – desigur – fără alte accesorii precum catarame, ținte sau capse. Merg pe principiul că less is more și mi s-a dovedit de-a lungul timpului că exact așa este.

Bocancii mi-au fost foarte admirați și multe persoane m-au întrebat de unde sunt achiziționați. Așa că pentru acelea dintre voi care doriți să îi comandați, îi puteți achiziționa de aici. Ba chiar v-aș îndemna să vă grăbiți, deoarece sunt la reducere, iar folosind codul ”REVERSE10” beneficiați de încă 10% discount. Sunt convinsă că veți fi la fel de mulțumite de ei ca și mine!

În încheiere, mi-ar plăcea să știu dacă bocancii din piele naturală aleși de mine sunt și pe gustul vostru. Mai sunt printre voi persoane care aleg să poarte numai încălțăminte confecționată din piele naturală?



26 thoughts on “Bocanci din piele naturală Reverse”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.