Noile balsamuri de rufe Lenor Moods

Noile balsamuri de rufe Lenor Moods

Una dintre activitățile de care mă ocup personal în gospodărie este spălarea rufelor. Le sortez atât pe culori, cât și pe materiale, astfel încât să pot alege programul de spălare potrivit acestora. Din experiență pot spune că nu este o idee bună combinarea materialelor și spălarea acestora la același program. Asta pentru că unele dintre ele se pot deteriora în timpul spălării. Și, în fond, mașinile de spălat n-ar mai fi prevăzute cu atâtea programe de spălare, nu-i așa? Însă nu despre asta voiam să vă vorbesc, ci despre faptul că eu nu concep spălarea rufelor fără a folosi balsam pentru acestea. Iar noile balsamuri de rufe Lenor Moods m-au impresionat atât de tare, încât mi-am dorit să vă povestesc și vouă despre ele.

De ce folosesc balsam de rufe?

Din câte am auzit de-a lungul timpului, multe persoane au renunțat la a mai folosi balsam de rufe din diverse motive. Eu nu aș putea face acest lucru, deoarece îmi place foarte mult cum se simt rufele clătite cu balsam. Nu doar că sunt frumos mirositoare și plăcute la atingere, dar se și calcă mult mai ușor. Iar eu sunt această maniacă a călcatului rufelor, deci am nevoie de un produs care să-mi ușureze munca.

De când mă ocup personal de igienizarea hainelor, am folosit numeroase balsamuri de rufe. Unele mi-au plăcut mai mult, altele mai puțin, însă cele care fac subiectul articolului de astăzi m-au fascinat! Pot spune că noile balsamuri de rufe Lenor Moods sunt, de departe, cele mai calitative dintre toate câte am încercat. După fiecare spălare rufele arată vizibil revigorate, mirosul acestora persistând multe zile în țesături.

Noile balsamuri de rufe Lenor Moods

Noile balsamuri de rufe Lenor Moods au fost create din dorința de a aduce un suflu nou acestei industrii. Astfel, sortimentele de Lenor Moods au formule noi, super-concentrate. Asta implică o prospețime care durează mai mult și un parfum mult mai intens al hainelor. În prezent, eu mă bucur de două dintre variante, mai exact Happy și Relax.

Lenor Moods Happy

Lenor Moods Happy învăluie simțurile într-un parfum plăcut și vesel. Folosindu-l, ne putem bucura de notele calde ale florilor de tei și gălbenele, la fel de reconfortante ca razele soarelui după o iarnă lungă. Noul balsam de rufe Lenor Moods Happy este un moment parfumat care aduce cu sine bucurie și energie. Ori de câte ori îi simt mirosul, acesta reușește să mă transpună pe un câmp însorit și plin de flori!

Lenor Moods

Lenor Moods Relax

Lenor Moods Relax ne transpune într-o grădină japoneză liniștită, un loc calm, tihnit, unde simțurile se pot relaxa. Cu balsamul de rufe Lenor Relax, ne putem bucura de note delicate de bambus și de mosc alb. Atunci când îi simt mireasma unică și inconfundabilă, mă imaginez în atmosfera liniștită a unui SPA de pe meleaguri asiatice. Practic, când tânjesc după un moment de relaxare, mă învelesc cu o păturică mirosind a Relax și închid ochii pentru câteva minute.

Lenor Moods

În încheiere

Sunt convinsă că multe persoane se gândesc că este – la urma urmei – un balsam de rufe. Însă pe mine m-a cucerit, pentru mine este mai mult decât atât. Nu este doar ajutorul meu de nădejde în spălatul rufelor, ci și cea mai accesibilă evadare din cotidian. Cumva, noile balsamuri de rufe Lenor Moods au capacitatea de a te deconecta de la rutina zilnică. Și de a te purta pe tărâmuri unde poate doar cu gândul ai putea ajunge. Pentru mine este mare lucru și rareori găsesc produse care să mă facă să am această senzație. Așadar, vă recomand cu toată încrederea să încercați și voi noile balsamuri pentru rufe Lenor Moods. Nu aveți nimic de pierdut, numai de câștigat. Îmi puteți mulțumi după aceea! 🙂

De curiozitate, este cineva care deja a folosit aceste noi balsamuri de rufe? Care dintre ele v-a plăcut cel mai mult?18 thoughts on “Noile balsamuri de rufe Lenor Moods”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.