Novophane pentru păr și unghii

Novophane pentru păr și unghii

Căderea părului și ruperea unghiilor sunt două probleme cu care aproape orice femeie se confruntă în mod curent. Și avem tendința de a încerca să le remediem apelând la diverse produse sau leacuri care nu întotdeauna dau rezultate. Dacă este un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului, acela ar fi că în astfel de cazuri trebuie să acționăm atât intern, cât și extern. Pentru că de cele mai multe ori, cauzele apariției acestor neplăceri sunt de ordin intern, iar noi trebuie să tratăm cauza, nu efectul. În acest sens, vă pot face o recomandare care în cazul meu a funcționat de minune. Este vorba despre gama Novophane care și-a dovedit eficacitatea încă din primele două săptămâni de utilizare. Ea acționează țintit pe spectrul părului și al unghiilor și cuprinde opt produse complementare. În cele ce urmează vă voi povesti în detaliu despre fiecare produs în parte.

Despre Laboratorul ACM

Despre Laboratorul ACM nu este pentru prima dată când vă povestesc, am scris amănunțit în acest articol. Vă reamintesc, însă, că motto-ul acestuia este ”De la știință la frumusețe”, portofoliul acestuia cuprinzând produse dermato-cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Acestea răspund celor mai complexe și frecvente dezechilibre fiziologice ale pielii, părului și unghiilor. Gama Novophane este creată sub pavilionul Laboratorului ACM cu scopul de a evidenția frumusețea și sănătatea părului și a unghiilor. Propun să nu vă mai țin pe jar și să vă spun mai multe despre produsele cu care mă răsfăț în prezent.

Capsule vegetale Novophane

Capsulele vegetale Novophane sunt un supliment alimentar ce acționează simultan asupra părului și a unghiilor. Au capacitatea de a contribui la redarea vigorii acestora datorită complexului de aminoacizi, 7 vitamine, minerale și extract apos din părți aeriene de Coada-calului. Acest supliment alimentar acționează eficient atât în căderea temporară sau ocazională a părului, cât și în cazul unghiilor moi, casante. Capsulele au o toleranță digestivă bună, fiind create pe bază de plante, fără dioxid de titan.

Novophane capsule

Iată care sunt ingredientele capsulelor Novophane:

 • Cistină;
 • Metionină;
 • Biotină – contribuie la menținerea sănătății pielii, a membranelor mucoase și la metabolismul normal al macronutrienților;
 • Arginină;
 • Extract apos din părți aeriene de Coada-calului;
 • Fier – contribuie la procesul de diviziune celulară;
 • Magneziu – contribuie la sinteza normală a proteinelor și la procesul de diviziune celulară;
 • Siliciu;
 • Gluconat de Zinc – contribuie la metabolismul acido-bazic normal, la sinteza normală de ADN, la metabolismul normal al macronutrienților, al acizilor grași, al vitaminei A, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor;
 • Gluconat de Cupru – contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive;
 • Vitamina C – contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii;
 • Vitamina E/DL (alfa acetat de tocoferil);
 • Vitamina B3 (niacină) – contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase.Niacina contribuie la menținerea sănătății pielii;
 • Vitamina B5 (acid pantotenic);
 • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) – contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor;
 • Vitamina B2 (riboflavină) – contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase și la menținerea sănătății pielii.
Rezultatele studiului clinic

Capsulelor vegetale Novophane le-au fost făcute în anul 2011 un studiu clinic pe 21 de subiecți, deopotrivă femei și bărbați. Într-o cură de 3 luni de administrare zilnică a capsulelor a fost urmărită variația foliculului pilos cu ajutorul videotricogramei. Rezultatul a fost creșterea semnificativă (+35%) a coeficientului de creștere Anagen/Telogen. Cu alte cuvinte, raportul dintre numărul de fire de păr în faza de creștere și numărul de fire de păr în faza de cădere a părului a fost unul favorabil. La finalul curei de 3 luni cei 21 de subiecți au observat un păr:

 • cu 94% mai puternic;
 • cu 76% mai rezistent;
 • cu 75% mai dens;
 • cu 82% mai mult volum;
 • cu 95% mai ușor de aranjat;
 • cu 88% mai frumos.

În final, gradul general de satisfacție în urma folosirii acestui supliment alimentar a fost de 100%.

Șampon energizant Novophane

Șamponul energizant Novophane a fost creat cu scopul de a deservi părului cu fir subțire, fragil și lipsit de volum. Are o textură delicată și datorită combinației sale de 6 vitamine cu proprietăți de stimulare, curăță delicat și stimulează scalpul și firul de păr fragil. Totodată, ajută la redarea volumului părului, conferindu-i deopotrivă rezistență și vitalitate. Poate fi folosit complementar cu alte șampoane de îngrijire, precum cel anti-cădere, spre exemplu. 

Novophane sampon energizant

Cremă pentru unghii Novophane

Crema pentru unghii Novophane a fost concepută pentru înfrumusețarea unghiilor, fiind un produs pentru utilizare zilnică. Scopul acesteia este cel de a repara unghiile fragile, casante, îngroșate și neregulate. Se aplică ușor, pătrunzând repede în piele și lăsând la suprafața unghiei un film protector împotriva deshidratării. Folosit cu regularitate, această cremă hrănește și hidratează unghia, conferindu-i rezistență și flexibilitate.

Novophane crema unghii

Experiența mea cu gama Novophane

Am început să folosesc Novophane într-un moment în care experimentam mai probleme cu căderea părului. Și nici la capitolul unghii nu stăteam prea grozav, dacă le lăsam naturale, fără ojă semipermanentă, se rupeau imediat. Și ca să vă faceți o idee despre gravitatea situației, îmi cădeau cam doi pumni de păr la fiecare spălare și un pumn la fiecare pieptănare. Nu știu dacă ați experimentat vreodată teama de a vă mai spăla pe cap sau de a vă mai pieptăna… Aveam senzația că voi deveni cheală dacă mai continui în acest fel. Dar slavă Domnului că am descoperit gama Novophane și lucrurile au intrat pe făgașul normal mai repede decât m-aș fi așteptat.

Mi-am pus toată baza în aceste trei produse și nu am greșit, pentru că rezultatele nu au întârziat să apară. Părul a început să cadă din ce în ce mai puțin cam de pe la a treia spălare, dar precis aceasta se datorează în primul rând capsulelor. După aproximativ două săptămâni deja puteam vorbi despre unghii mult mai rezistente și despre păr în curs de regenerare. În prezent chiar am firicele noi de păr în zona tâmplelor, lucru de care sunt foarte încântată! Acum, în momentul în care vă scriu, pot spune cu zâmbetul pe buze că îmi mai cad doar câteva fire de păr. La spălare, cel puțin, abia dacă mai zăresc vreo 10 fire căzute, ceea ce e un mare progres!

În încheiere

Sunt foarte fericită că am descoperit gama Novophane și pentru că în cazul meu a funcționat, o recomand cu încredere tuturor! Părul meu arată vizibil mai sănătos, este plin de volum, plin de viață! Unghiile și-au recăpătat rezistența și au devenit cumva mai flexibile, nu mai sunt casante și nu se mai rup așa ușor.

Sfatul meu este să acționați țintit împotriva căderii părului și ruperii unghiilor încă de la primele semne de slăbiciune. Nu așteptați ca situația să se agraveze, ci interveniți din pripă cu ajutorul gamei Novophane. Găsiți cele trei produse despre care v-am povestit atât în farmacii, cât și la cei de la MagnifiqueSkin.

În încheiere, aș fi curioasă să aflu dacă voi știați despre Novophane și dacă ați încercat vreun produs din această gamă.24 thoughts on “Novophane pentru păr și unghii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.