Old Skipper – brățările spiritului liber

Old Skipper – brățările spiritului liber

Exprimarea personalității prin intermediul accesoriilor mi s-a părut dintotdeauna unul dintre cele mai faine lucruri. Accesoriile pe care o persoană alege să le poarte vorbesc despre sine în aceeași manieră în care o fac parfumurile, spre exemplu. Acest fapt mă ajută să-mi creez o părere despre cei cu care interacționez, chiar dacă nu îi cunosc. Astfel, îmi este mult mai ușor să găsesc canalul și codul de comunicare cu o persoană necunoscută, doar studiindu-i accesoriile. Iar cele despre care vă voi povesti în cele ce urmează reprezintă întruchiparea persoanelor care au un spirit liber. Despre brățările Old Skipper este vorba și mai multe detalii despre ele puteți afla parcurgând în continuare acest articol.

Despre Old Skipper

Old Skipper este un brand european al cărui public țintă este format din persoane nonconformiste, care apreciază accesoriile handmade aparte. În portofoliul acestuia se regăsește o mare varietate de brățări confecționate din frânghie nautică sau piele naturală. Ce le scoate din anonimat este elementul lor reprezentativ – ancora specială, gravată cu numele brandului. Toate sunt realizate din materiale produse în Europa și sunt autentice, originale.

Logo Old Skipper

În România ne bucurăm de accesoriile Old Skipper datorită Biancăi Constantin, o iubitoare a sporturilor nautice şi un fin cunoscător al tendinţelor în modă. Îndrăgostită de mare, Bianca a reuşit să transpună latura sa aventuroasă într-o colecţie diversă de brăţări nautice. Fiecare dintre ele dispune de elemente decorative inedite precum împletituri sau noduri specifice marinarilor. Grație controlului CTC la care sunt supuse, brățările Old Skipper corespund celor mai riguroase criterii privind designul şi rezistenţa.

Experiența mea cu brățările Old Skipper

Eu am dobândit pasiunea colecționării brățărilor nautice Old Skipper de la soțul meu. El are deja o colecție măricică și văzându-le am dezvoltat și eu o atracție față de ele. Și deși inițial credeam că nu se vor potrivi stilului meu vestimentar, iată că le-am putut integra în ținutele mele.

bratara franghie Old Skipper

Aveam o idee preconcepută, că genul acesta de brățări nautice s-ar potrivi numai stilului casual sau sport. Dar nu este deloc așa, ele pot completa cu succes orice ținută, indiferent de tipul acesteia. Sau cel puțin eu le-am purtat la orice outfit abordat și mi s-a părut că se integrează cu succes.

bratara sfoara Old Skipper

Fiind disponibile în numeroase combinații de nuanțe, putem găsi cu ușurință brățări care să se potrivească de minune look-ului nostru general. Și în cazul în care nu vă simțiți atrași de brățările din frânghie nautică, ele sunt disponibile și pe varianta piele naturală. Mie îmi plac ambele în egală măsură, atât pielea, cât și sfoara.

bratara piele

Măști de protecție din material textil Old Skipper

Am fost plăcut surprinsă să descopăr măști de protecție din bumbac în portofoliul acestui brand. În contextul actualei pandemii, acestea au venit ca un pansament pe rană. Spun asta deoarece noi nu prea rezonăm cu măștile medicale, transpirăm foarte tare sub ele. Este incredibil condensul care se produce în timpul purtării acestora, motiv pentru care noi nu le prea agreăm.

Masca textila bleumarin

Eu și cu soțul meu am testat numeroase măști de protecție din material textil de-a lungul timpului. Însă singurele cu care ne-am simțit confortabil au fost acestea de la Old Skipper. Sunt incredibil de comode, respirăm foarte bine cu ele și ne și protejează de praf, frig, particule mici din aer, polen și multe altele. Fiecare mască dispune și de un filtru interschimbabil.

Masca textila

În plus, forma anatomică a acestora nu ne mai acoperă aproape toată fața precum cele medicale. Iar firul metalic din zona nasului fixează foarte bine masca pe față, ceea ce este foarte bine. A, și nici nu mai experimentăm dureri după urechi, deoarece șnurul lor este foarte moale și delicat cu pielea.

masca textila rosie

Fiecare mască de protecție dispune de patru straturi de bumbac în zona gurii și a nasului și nu se poate stinge o lumânare suflând prin acestea. Este potrivită pentru a fi purtată o perioadă lungă de timp și este reutilizabilă, spălându-se ușor în mașina de spălat rufe.

Garanția autenticității

Pentru că a intuit ceea ce avea să urmeze, Bianca Constantin s-a ocupat și de înregistrarea modelelor originale de brățări cu temă nautică la OSIM. În prezent, cele cinci modele originale Old Skipper sunt reproduse de foarte multe persoane fizice sau juridice. Aceștia le comercializează fără acordul lor, lucru care intră sub incidența legii penale.

Și chiar dacă acest tip de brățări exista pe piața internațională la momentul introducerii lor pe piața din România, modelele create de Old Skipper au adus cu sine ceva nou. Este vorba despre ingeniozitatea combinării diverselor materiale folosite în navigație cu diverse alte accesorii metalice. Astfel au fost obținute brățări originale, inedite, valoroase atât prin faptul că sunt lucrate 100% manual în atelierele proprii, cât și prin calitatea materialelor acestora.

Fiecare model este gândit și creat ținând seama de dorința fiecărei persoane de a avea/purta accesorii originale, care să o reprezinte. Așadar, brățările Old Skipper vă diferențiază de cei din jur și spun ceva despre personalitatea voastră și despre atitudinea cu care înfruntați viața. Purtarea brățărilor acestui brand este despre autenticitate, despre materii prime neobișnuite în acest segment de accesorii.

În încheiere

Mă bucur tare mult că am luat decizia colecționării și purtării brățărilor nautice Old Skipper! Simt că mă reprezintă și că exprimă foarte bine personalitatea mea, firea mea liberă și îndrăzneață. Mi se pare că acest tip de brățări se mulează perfect pe felul de a fi a celor curajoși și puternici. Toate accesoriile acestui brand au personalitate, astfel că n-ar putea fi purtate decât de persoane ca atare. Aș îndrăzni chiar să spun că au fost create special pentru persoanele ușor rebele, care-și doresc să iasă din tipare.

În final mi-ar plăcea să aflu dacă voi rezonați cu brățările nautice, dacă aveți sau dacă ați purta.



26 thoughts on “Old Skipper – brățările spiritului liber”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.