Mască de față cu ingrediente naturale – perfectă înainte și după petrecerea de Revelion

Mască de față cu ingrediente naturale – perfectă înainte și după petrecerea de Revelion

Toată degringolada care se produce înaintea marilor sărbători din an nu aduce cu sine numai lucruri bune. Spun asta deoarece pregătirile pentru Revelion, spre exemplu, ne răpesc din timpul pe care obișnuiam să ni-l dedicăm nouă. Astfel, tenul nostru are de suferit, arătând vizibil obosit și nu ne dorim asta pentru petrecerea din noaptea dintre ani, nu-i așa? Ei bine, voi știți deja că eu am o soluție pentru orice problemă, așa că vă vin în ajutor și de data aceasta. Recomandarea mea este ca, după finalizarea tuturor pregătirilor, să vă dedicați 15 minute. 15 minute în care să lăsați să acționeze o mască de față cu ingrediente naturale de la 7th Heaven. Îmi veți mulțumi ulterior.

Câteva cuvinte despre 7th Heaven

Ceva îmi spune că brandul 7th Heaven nu vă este deloc străin, cu siguranță ați mai auzit despre el. Sau poate chiar le-ați testat produsele, măștile de față și de păr fiind domeniul în care aceștia s-au specializat. Două lucruri importante pe care ar trebui să le rețineți despre 7th Heaven este că produsele acestora sunt vegane și cruelty-free.

7th Heaven

De asemenea, fabrica în care se produc măștile de care noi ne bucurăm este ECO, respectând mediul înconjurător. Folosirea unei mori de vânt a ajutat brandul să reducă amprenta carbonică, iar sediul actual este mult mai eficient în privința consumului de energie electrică. Din anul 2016 produsele 7th Heaven au ajuns în toată lumea, strângând peste 750.000 de fani.

Mască de față cu ingrediente naturale 7th Heaven

Eu obișnuiesc să folosesc o mască de față cu ingrediente naturale ori de câte ori îmi simt tenul obosit. În cazul meu, acest truc dă roade întotdeauna, fără excepție. Și cel mai adesea prefer măștile 7th Heaven. Acestea sunt printre puținele măști după a căror folosire tenul meu se simte mai hidratat și arată mai plin din interior. Indiferent de varianta aleasă, pielea feței radiază și arată vizibil revigorată.

Masca de fata superfood 7th heaven

7th Heaven și-a diversificat mult colecția de măști faciale de-a lungul timpului. În prezent sunt disponibile numeroase texturi, de la măști cu nămol și măști peel-off, la măști textile cu infuzie de minerale botanice. Portofoliul de măști 7th Heaven reușește să acopere cu succes o variată paletă de gusturi. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure, nu-i așa?

masca de fata peel-off 7th heaven

Măști pentru păr 7th Heaven

În funcție de nevoile tenului meu, obișnuiesc să le alternez, dar preferatele mele sunt – de departe – cele peel-off și cele sub formă de șervețel. Asta pentru că – pentru o leneșă ca mine – sunt cel mai ușor de îndepărtat. Dar să nu uităm nici de păr, mai ales că măștile pentru păr de la 7th Heaven sunt incredibil de calitative! Îl hidratează și-l fac să devină mai mătăsos și mai ușor de pieptănat, după doar 5 minute de acționare!

masca de par 7th heaven

Brandul sărbătorește diversitatea prin crearea unor măști și tratamente faciale inspirate din toate colțurile lumii. Și toate sunt foarte ușor de utilizat în secolul vitezei, în care trăim. Măștile de față cu ingrediente naturale au fost create pentru a oferi tuturor utilizatorilor ocazia de a-și trata pielea cu dragoste și grijă, rapid, ușor și convenabil.

masca de fata ingrediente naturale 7th heaven

Așadar, să luăm aminte și să-i oferim tenului nostru un răsfăț binemeritat, atât înainte, cât și după petrecerea de Revelion. Nu de alta, dar cu siguranță nu ne dorim să întâmpinăm noul an cu tenul obosit și cu cearcăne. Și cea mai ușoară cale prin intermediul căreia putem preveni acest lucru este aplicarea unei măști 7th Heaven.

În încheiere

7th Heaven este mai mult decât un brand care oferă o simplă mască de față cu ingrediente naturale. Este dragoste și grijă pentru noi înșine, dar și pentru mediul înconjurător. Folosind produsele acestui brand, avem garanția că avem grijă atât de noi înșine, cât și de planeta pe care o populăm. Așadar, măștile 7th Heaven sunt ideale atât înainte și după o petrecere de anvergură precum Revelionul, cât și în viața de zi cu zi.

În final, sunt curioasă să aflu vouă ce tip de mască de față cu ingrediente naturale vă place mai mult. Mi-ar plăcea să aflu dacă mai sunt printre voi persoane în asentimentul meu. Le preferați pe cele care se îndepărtează mai ușor de pe ten sau nu aveți preferințe?17 thoughts on “Mască de față cu ingrediente naturale – perfectă înainte și după petrecerea de Revelion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.