KidLet.ro – partenerul bugetului nostru și al planetei

KidLet.ro – partenerul bugetului nostru și al planetei

Nu ar fi pentru prima dată când vă povestesc despre importanța reciclării hainelor, însă întotdeauna este binevenită reamintirea, nu-i așa? Ei bine, acesta este unul dintre subiectele despre care vorbesc mereu cu entuziasm, deoarece este unul de maxim interes pentru mine. Dintotdeauna am fost pasionată de modă și de tendințele acesteia, însă de la începutul anului m-am reorientat către sustenabilitate. Astfel, în setea achiziționării de noi și noi articole vestimentare, mi-am îndreptat atenția către magazinele de tip second hand. Nu de alta, dar nu aș vrea să continui să molestez mediul înconjurător cu adicțiile mele. Așadar, mă simt mai puțin vinovată atunci când adaug garderobei mele haine pre-loved din magazine precum KidLet.ro.

De ce recomand frecventarea magazinelor second hand

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că resursele planetei noastre s-au diminuat considerabil în ultimele zeci de ani. Continuând în același ritm de epuizare a acestora, cu siguranță nu vom mai avea ce le lăsa urmașilor noștri. Și poate că nu v-ați gândit niciodată la acest aspect, dar îl aduc eu din nou în discuție. Simpla producere a unui tricou de bumbac implică risipirea a mii de litri de apă și a unei considerabile cantități de energie electrică. Așa că sugestia mea ar fi aceea de a căuta ceea ce vă doriți mai întâi în magazine cu articole vestimentare la mâna a doua. Nu este nicio rușine, dimpotrivă, a devenit o modă și totodată o dovadă de respect față de planeta noastră. Și tare mult mă bucură faptul că tot mai multe persoane par să fi conștientizat acest lucru și să fi început această frumoasă călătorie.

KidLet.ro second hand

Desigur, achiziționarea din magazinele de genul acesta are un impact semnificativ și asupra bugetului familiei. Este incredibil cum, căutând cu atenție, puteți adăuga garderobei voastre articole vestimentare de brand, cumpărate cu câțiva lei! Aveți ocazia de a găsi în magazinele second hand piese la care poate că nici măcar nu ați îndrăznit să visați vreodată! Vorbesc chiar și de branduri precum Prada, Versace sau Mugler. Totul este să vă înarmați cu răbdare și să aveți mereu în minte că o faceți pentru bugetul vostru și pentru mediul înconjurător. De asemenea, nu aruncați la gunoi toate acele articole care nu mai corespund gusturilor voastre sau care s-au demodat. Cu siguranță persoane mai puțin norocoase ca voi se vor bucura de ele. Este și aceasta o altă formă de reciclare și de salvare a resurselor care au mai rămas.

Câteva cuvinte despre KidLet.ro

Despre magazinul online KidLet.ro nu este pentru prima dată când vă povestesc, de fapt este a doua oară când achiziționez de la ei. Fiind un magazin online dedicat în mare parte copiilor, este destul de dificil să găsesc ceva pe gustul meu în secțiunea dedicată adulților. Însă recent mi-am dat seama că eu încap cu succes și în măsurile de la copii, mai exact cele care sunt măsura 164. Așadar, când nu găsesc la Adulți ceva care să mi se potrivească, arunc o privire și la Fete. Și chiar am găsit câteva articole vestimentare faine, care îmi vin perfect și care corespund preferințelor mele. În imaginea de mai jos vă voi arăta doar două dintre ele. Mai exact, cămașa și cardiganul, ambele într-o faină nuanță de verde-mentă. Ce spuneți, nu-i așa că ”mă prinde” bine această culoare? 🙂

Kidlet.ro

În portofoliul celor de la KidLet.ro găsiți atât articole aparținând brand-urilor de fast fashion, cât și celor slow fashion. Comanda mea a conținut atât îmbrăcăminte marca H&M, spre exemplu, cât și Abercrombie&Fitch sau Hugo Boss. Fiecare articol beneficiază de o descriere clară, măsurile corespund, iar calitatea este cea specificată pe site. Astfel, starea acestora poate fi fie nouă cu etichetă, fie nouă fără etichetă, fie ca nouă, fie impecabilă. De când comand de la ei nu am primit niciodată îmbrăcăminte uzată sau defectă, scămoșată sau decolorată. Nici vorbă! Toată marfa trece prin mâinile personalului KidLet.ro care o selectează atent și o verifică de defecte. Apoi este igienizată inclusiv prin călcare, fotografiată și urcată pe site. De reținut faptul că echipa încarcă zilnic aproximativ 1000 de noi articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

În încheiere

Magazinul online Kidlet.ro este ideal mai ales pentru acelea dintre voi care și-ar dori să frecventeze sh-urile dar cărora le este rușine, să zicem. Cumpărând astfel de produse online aveți totodată garanția intimității, nimeni nu va ști de unde ați făcut achizițiile. Eu vă recomand cu toată inima să apelați la serviciile acestora, mai ales când vine vorba despre îmbrăcămintea pentru copii. Aceștia cresc văzând cu ochii și, după părerea mea, investirea în îmbrăcăminte nouă și/sau scumpă nu e decât o risipă. Achiziționarea de articole vestimentare impecabile de la KidLet.ro vă protejează totodată și bugetul.

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă voi știați despre acest magazin și dacă aveți vreo comandă la activ.17 thoughts on “KidLet.ro – partenerul bugetului nostru și al planetei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.