DUOLYS – specialist în îngrijirea pielii

DUOLYS – specialist în îngrijirea pielii

Deși eram conștientă de faptul că metabolismul începe să încetinească în jurul vârstei de 26 de ani, am amânat ceva timp folosirea produselor de skincare anti-ageing. Însă de cum am trecut de 30 de ani mi-am spus că este imperios necesar să încep să o fac. O bună perioadă de timp am tot fost în căutarea acelor produse perfecte, până de curând când le-am descoperit. Și nu știu voi cum sunteți, dar mie îmi place ca întreaga rutină de îngrijire a tenului să aparțină aceluiași brand. Este și cazul celei de față care poartă numele de DUOLYS – cea mai recentă inovație a Laboratorului ACM.

Despre Laboratorul ACM

ACM este un laborator francez independent, cu o dimensiune internațională, ce s-a fondat pe trei valori, și anume onestitate, ambiție și exigență. Activitatea din interiorul laboratorului este realizată de de echipe interdisciplinare și puternice, formate din personalități din diferite domenii precum dermatologi, chimiști, și biochimiști. Cu toții sunt uniți sub același scop – acela de a asigura stimularea creativității și urmărirea obiectivelor, cu respect și încredere.

Laboratorul ACM logo

Fondat în anul 2001 și specializat în dermatologie, laboratorul ACM dezvoltă și comercializează diverse produse din această zonă. Vorbim despre dermatocosmetice, medicamente, suplimente alimentare adresate celor mai întâlnite probleme ale pielii, părului și unghiilor. Laboratorul are la activ numeroase proiecte de cercetare. Acestea au condus la obținerea unor brevete ce permit oferirea de răspunsuri țintite și eficiente în vederea redării frumuseții pielii și părului.

Rutin mea de îngrijire a pielii cu produse DUOLYS

În ceea ce privește rutina de îngrijire a tenului, de regulă îmi sunt suficiente trei produse: un ser, o cremă contur pentru ochi și o cremă hidratantă. Astfel, din portofoliul DUOLYS mă bucur în prezent de serul DUOLYS.CE, de crema pentru conturul ochilor DUOLYS și de emulsia hidratantă DUOLYS Legere. Propun să vă povestesc despre fiecare în parte în momentele care urmează.

Ser intensiv antioxidant DUOLYS.CE

DUOLYS.CE este un ser intensiv antioxidant, special creat pentru persoanele cu vârsta peste 30 de ani. Este aliatul perfect al pielii terne, oferind eficacitate ridicată datorită conținutului său ridicat de Vitamina C pură. Vorbim despre o concentrație de 15%, care combate simultan toate semnele de îmbătrânire ale pielii. Folosindu-l cu regularitate, liniile fine, ridurile și semnele de îmbătrânire ale pielii rămân doar o amintire. Vitamina C pură are rolul de a bloca acțiunea radicalilor liberi, intensificând producția de colagen proprie pielii. Astfel, tenul își recapătă strălucirea și fermitatea.

DUOLYS.CE

Cremă pentru conturul ochilor DUOLYS

DUOLYS este un produs de îngrijire destinat zonei sensibile din jurul ochilor. Principalul său scop este acela de a netezi ridurile, de a reduce pungile de sub ochi și de a reduce cearcănele. Este bine-cunoscut faptul că pielea din jurul ochilor este subțire și sensibilă, fiind predispusă la semne de oboseală și riduri specifice vârstei. Însă grație mixului de ingrediente precum Vitamina C, E și peptide din această cremă, aceasta devine mai fermă, iar pungile și cearcănele de sub ochi sunt vizibil reduse. Iată cât de si

DUOLYS

Emulsie hidratantă anti-îmbătrânire DUOLYS LEGERE

Emulsia hidratantă anti-îmbătrânire DUOLYS LEGERE este un produs de îngrijire ce ajută în lupta împotriva îmbătrânirii cutanate prin hidratarea pielii normale și mixte. Contrat așteptărilor, chiar și acestor două tipuri de piele le este necesară hidratarea, doar că au nevoie de produse cu texturi ușoare, lejere. Acidul hialuronic din această emulsie cu cristale lichide vine în sprijinul tenului conferind nu numai hidratare, ci și fermitate, strălucire și catifelare.

DUOLYS LEGERE

Rezultate

Serumul DUOLYS.CE m-a cucerit inițial cu mirosul deosebit al acestuia. Știu deja că parfumul din produsele cosmetice ar afecta tenul pe termen lung, însă folosite din când în când, consider că nu mă poate afecta. Are o textură foarte fină ce se distribuie cu ușurință pe ten și care se absoarbe instanteneu în piele. Îmi place tare mult că nu rămâne lipicios și nici nu se transformă în ”scame”. M-am ”ținut” de el și l-am aplicat zilnic, deoarece termenul de valabilitate al acestuia este de doar o lună de zile. Ce am putut remarca după doar câteva aplicări a fost faptul că m-a ajutat și în depigmentarea unor pete, precum și în uniformizarea nuanței tenului.

Cremele pentru conturul ochilor sunt marea mea slăbiciune, dar rareori găsesc una cu care să rezonez. Cu DUOLYS a fost dragoste la prima vedere, este foarte fină și este o reală plăcere să o tapotez în jurul ochilor. Surprinzător, este printre puținele creme de genul acesta de la care nu mă ustură ochii după absorbție. Ceea ce, după părerea mea, este un mare plus! Zi după zi, pielea pleoapelor este mai netedă și mai întinsă, iar cearcănele sunt vizibil estompate.

Emulsia hidratantă anti-îmbătrânire este exact ceea ce tenul meu are nevoie în această perioadă. Vorbesc aici despre o hidratare corespunzătoare conferită de un produs cu o textură lejeră. Nu degeaba se numește DUOLYS Legere. Îmi place finețea acestea, felul cum se absoarbe în piele, precum și cât de catifelat și de neted rămâne tenul după.

În încheiere

Sunt atât de fericită că am descoperit aceste trei produse din gama DUOLYS încât abia pot exprima în cuvinte. Rareori manifest așa mare entuziasm față de dermatocosmeticele pe care le testez. Însă acestea m-au fascinat efectiv, iar tenul meu le este recunoscător. Arată foarte bine de când folosesc cu regularitate această rutină despre care v-am povestit. Le recomand cu toată încrederea și consider că și voi meritați să vă bucurați de beneficiile acestora.

Dacă experiența mea de testare v-a convins, nu mai rămâne decât să achiziționați produsele din farmacii. Iar pentru orice detaliu pe care ați dori să-l aflați cu privire la acestea consutați site-ul celor de la MagnifiqueSkin.

De curiozitate, voi știați despre existența acestor produse? Ați avut ocazia de a încerca ceva din portofoliul Laboratorului ACM?



18 thoughts on “DUOLYS – specialist în îngrijirea pielii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.