Cris Feather – accesorii cu suflet

Cris Feather – accesorii cu suflet

Accesoriile m-au atras dintotdeauna și m-au cucerit cu puterea lor de a schimba complet look-ul general al persoanei care le poartă. Acestea au capacitatea ca prin simpla lor prezență să scoată din anonimat chiar și cea mai banală ținută. Însă, după părerea mea, alegerea accesoriilor potrivite fiecărui outfit în parte presupune ceva simț estetic. Asta pentru că nu toate accesoriile se potrivesc în același context, dimpotrivă. Despre un tip de accesorii care se pliază de minune pe stilul vestimentar casual vă voi vorbi astăzi. Este vorba, mai exact, despre câteva brățări confecționate din piele naturală, semnate Cris Feather. Dar mai întâi propun să trecem împreună printr-o scurtă istorie a accesoriilor, în special a celor confecționate din piele naturală.

Scurtă istorie a accesoriilor din piele naturală

Că accesoriile au existat încă din cele mai vechi timpuri nu mai este un secret. Dovadă a acestui fapt stau picturile rupestre și descoperirile arheologice făcute de-a lungul timpului. Cel mai adesea, acestea obișnuiau să scoată în relief statutul social al celor care le purtau. Ba chiar, accesoriile purtate pe cap, la mâini și în jurul gâtului de către preoți și șamani aveau însemnătate sacră. Iar în ceea ce-i privește pe zei, se credea despre accesoriile acestora că le oferă putere și că îi ajută la predicarea cultului. Concluzia pe care o putem trage de aici este aceea că cei mai bogați oameni din statele antice posedau cele mai multe bijuterii.

bratara incasa
Brățară incașă

Evul Mediu a mai estompat din importanța bijuteriilor, acestea fiind purtate preponderent de către nobilime. Însă secolul al XVIII-lea a conferit o eliberare imaginației umane, apărând accesorii deosebite, dar purtate în funcție de relevanță. Noda accesoriilor pentru cap se întrerupe, colierele nu își pierd popularitatea, însă brățările câștigă tot mai mult teren. La început sunt confecționate din metale prețioase, uneori decorate cu pietre, dar apar acum și brățările din piele naturală. Acestea sunt cel mai adesea întâlnite în istoria triburilor incașe, unde împletirea fâșiilor din piele narurală în diverse culori avea diverse semnificații.

Despre Cris Feather

Cris Feather este un brand românesc ce poartă numele creatoarei de accesorii realizate manual, într-un atelier aflat la malul mării. Pe numele său real, Cristina Pană, și-a descoperit pasiunea pentru crearea de accesorii pășind într-un magazin cu materiale pentru lucrul de mână. Se întâmpla în 2013, când Cris a avut revelația care avea să-i aducă mai târziu succesul în această industrie.

Cris Feather LOGO

A început pe cont propriu, dar mai apoi i-a ancorat pe toți membrii familiei în visul acesteia. Au urmat zile și nopți petrecute cercetând despre tendințe și studiind despre tehnici și meșteșuguri, materiale, concepte și culturi. Dar în final, după foarte multă muncă, a rezultat Cris Feather – o experiență uimitoare, și cea mai faină aventură din viața Cristinei Pană.

Accesorii din piele naturală Cris Feather

Pe mine accesoriile confecționate din piele naturală m-au atras mereu ca un magnet. Nici nu e de mirare faptul că brățările Cris Feather m-au cucerit de cum le-am văzut. M-au impresionat atât combinațiile de nuanțe, cât și patternurile și texturile.

Cris Feather bratara

Pielea din care sunt confecționate brățările este de cea mai bună calitate, având o rezistență și de câțiva ani de zile. Cu alte cuvinte, le puteți purta fără probleme, deoarece indiferent de modelul pe care-l veți alege, el va fi rezistent la uzură.

bratara roz Cris Feather

Niciunde nu am văzut o împletire mai faină între pielea normală și cea întoarsă, spre exemplu. În imaginea de mai jos este doar un exemplu de brățară bărbătească în care s-a folosit acest mix. Iar soțul meu este atât de încântat de ea, încât o poartă zilnic de când i-am oferit-o.

Cris Feather bratara barbateasca

Este adevărat faptul că brățări din piele naturală sunt multe, însă cele ale Cristinei sunt incredibil de versatile! Ea are un simț estetic așa de dezvoltat, încât poate crea combinații de nuanțe pretabile multor ținute.

bratara maro Cris Feather

Și asta nu este tot, dacă vă era dor de acele accesorii pentru gât numite chockere, să știți că la Cristina găsiți câteva modele. Eu mă bucur în prezent de unul dintre ele și abia aștept să-l scot la plimbare mai des.

Cris Feather chocker

În încheiere

Toate accesoriile Cris Feather sunt lucrate cu o maximă atenție la detalii, astfel încât rezultatele finale sunt perfecte. Așadar raportul calitate-preț este excelent, drept pentru care consider că nu puteți face afacere mai bună. Mai mult decât atât, brățările și chokerele CF reprezintă investiții pe termen lung, nefiind genul de accesorii care să se demodeze după un sezon.

După părerea mea, brățările din piele naturală reprezintă cadouri cu care nu veți da greș, deoarece acestea se pliază pe o paletă variată de gusturi. Până și cele mai exigente preferințe pot fi satisfăcute cu brățările Cristinei și aici vorbesc chiar despre mine. Mie îmi plac foarte puține modele de accesorii, dar acest lucru mă ajută la identificarea celor mai faine variante.

În final vă îndemn să fiți cu ochii pe mine și pe Cristina, deoarece avem o surpriză pentru voi în perioada imediat următoare. Dar până atunci mi-ar plăcea să aflu dacă voi sunteți adeptele brățărilor de genul acesta. Și, de asemenea, spuneți-mi care dintre cele prezentate în acest articol v-a plăcut cel mai mult.

P.S.: Toate accesoriile mele pot fi achizițiionate de aici, din shopul Cristinei! 🙂21 thoughts on “Cris Feather – accesorii cu suflet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.