Charm Beauty – produse de îngrjire corporală

Charm Beauty – produse de îngrjire corporală

Deoarece am fost înzestrată de Mama Natură cu o piele cam uscată, folosesc zilnic produse pentru hidratare corporală. Preferatele mele sunt unturile și balsamurile pentru corp, pe cât posibil parfumate. Am făcut o pasiune pentru produsele parfumate pentru îngrijirea corporală, dar parcă pandemia a accentuat-o. Asta pentru că, lucrând majoritar de acasă, nu prea mai folosesc parfum. În schimb, pentru acel plus de prospețime, mă bazez pe produsele cu care aleg să-mi hidratez pielea. Și pentru că sunt extrem de mulțumită de o serie de produse pe care le-am folosit acum ceva timp, am zis să vă povestesc și vouă despre ele. Se regăsesc în portofoliul celor de la Charm Beauty și trebuie să le încercați și voi pentru să sunt absolut geniale.

Despre Charm Beauty

Charm Beauty a luat ființă din dorința de a oferi consumatorilor o experiență unică de îngrijire corporală, folosind o abordare holistică și proactivă a frumuseții. În viziunea sa, echipa vede acest lucru ca pe un prim pas spre o piele sănătoasă și spre restabilirea armoniei și echilibrului dintre minte și corp.

Logo-CharmBeauty.ro

Misiunea echipei este aceea de a inspira consumatorii să descopere o lume a răsfățului. Și totodată un univers romantic și modern, presărat cu detalii parfumate și atingeri delicate. Charm Beauty este despre răsfățul personal cu o selecție de produse pentru corp infuzate cu elemente nutritive, extrase din natură.

Experiența mea cu produsele Charm Beauty

Încă de la început m-a atras faptul că Charm Beauty este un magazin online în al cărui portofoliu se regăsesc numai produse cruelty-free. Pentru că aceștia consideră că nici animalele, nici oamenii, nici mediul înconjurător nu ar trebui să sufere pentru luxul nostru. Apoi, am considerat că produsele acestora sunt perfecte pentru mine deoarece conțin:

  • amestecuri unice de uleiuri esențiale;
  • extracte din plante, fructe și flori;
  • vitamine;
  • antioxidanți.

Toate acestea hidratează și protejează pielea în același timp, accentuând frumusețea naturală. Așa că iată cu ce produse m-am răsfățat în ultima perioadă.

Scrub pentru corp Almond Honey

Scrubul de corp Almond Honey este realizat în Statele Unite ale Americii de către o echipă de cosmeticieni de talie mondială. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă, rezultatele fiind vizibile de la prima folosire. Particularitatea acestui scrub de corp este aceea de a putea îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii dintr-o singură ”trecere”. Pielea rămâne curată și catifelată datorită concentrației puternice de unt de Shea din compoziție. Acesta contribuie la hidratarea și recondiționarea pielii, redându-i strălucirea naturală. Producția de colagen care redă elasticitatea pielii este asigurată de conținutul de vitamine (A, E, F).

Scrub Charm Beauty

Unt pentru corp Almond Honey

Din aceeași gamă face parte și untul de corp Almond Honey, al cărui ingrediente de bază sunt – evident – migdalele și mierea. Este, de asemenea, creată de către o echipă de cosmetologi americani de clasă mondială, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele. Are o consistență foarte bună și deși este un unt, se absoarbe repede în piele și nu lasă urme grase. Ca și în cazul scrubului pentru corp, rezultatele folosirii acestui unt se pot observa de la prima aplicare. Pielea rămâne hidratată, cu un aspect sănătos și radiant, senzație care se menține timp de 24 h. Untul de shea hidratează și protejează pielea împotriva factorilor nocivi ai mediului, prevenind primele semne de îmbătrânire ale pielii. Mixul de ingrediente ale untului de corp Almond Honey lasă pielea catifelată și netedă, hidratând-o în profunzime și vconferindu-i un miros plăcut de lungă durată.

Unt de corp Charm Beauty

Balsam pentru buze Bomb Rhubarb & Custard

Balsamul pentru buze Bomb Rhubarb & Custard a fostde o reală surpriză pentru mine, nu mă așteptam să-mi placă atât de mult. Este un balsam de buze care se aplică direct din recipient cu degetul sau cu pensula, ce miroase delicios a bomboane, a dulciuri. Este o reală plăcere hidratarea buzelor cu acesta și consider că este ideal și pentru cei mici. Datorită ingredientelor sale naturale are capacitatea de a netezi și catifela buzele, pregătindu-le pentru aplicarea luciului sau a rujului de buze. Balsamul de buze Bomb calmează pielea uscată și subțire a buzelor, o hidratează, o protejează și o catifelează.

Balsam buze

Săpun Bomb Sweet Star Surprise

Săpunul Bomb Sweet Star Surprise este, de asemenea, un produs de la care nu am avut prea mari așteptări. Mi-am spus că, la urma urmei, este un săpun și nu vedeam ce ar putea fi special la acesta. Ei bine, de la forma sa de felie de tort, până la felul cum se simt mâinile după spălare, totul este deosebit. Folosirea acestui săpun este o experiență extrasenzorială, care face spălatul pe mâini dezirabil și frumos.

Sapun

În încheiere

Mă bucur tare mult că am avut ocazia de a folosi aceste patru produse din portofoliul celor de la Charm Beauty. S-au pliat perfect pe preferințele mele în materie de produse de îngrijire corporală și m-am bucurat din plin de fiecare moment în care le-am folosit. Din aceste motive, eu vă recomand cu toată încrederea să le încercați și voi și să vă bucurați de toate beneficiile acestora.

În final, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă voi ați folosit produse din portofoliul acestora și ce altceva mi-ați mai recomanda.



20 thoughts on “Charm Beauty – produse de îngrjire corporală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.