Vision Haircare – partenerul părului sănătos

Vision Haircare – partenerul părului sănătos

Dintotdeauna am primit complimente pentru cât de bine arată părul meu, de cât de sănătos este indiferent prin câte schimbări a trecut. Însă puține persoane știu că aspectul acestuia se datorează unei rutine de îngrijire a părului compusă din produse profesionale. De-a lungul timpului mi-am dat seama că nu voi putea un păr ”de revistă” decât prin folosirea unor produse precum cele din saloanele de înfrumusețare. Și este adevărat că uneori acestea pot fi puțin mai costisitoare, însă merită fiecare bănuț. Un exemplu de astfel de produse calitative și care nu afectează bugetul aparțin brandului Vision Haircare. Recent am început să folosesc trei produse din portofoliul acestora și pentru că sunt geniale, mi-am propus să vă povestesc despre ele.

Despre Vision Haircare

Vision Haircare este un brand de produse vegane și organice pentru îngrijirea părului, fondat pe coasta vestică a Suediei, în Varberg. Acesta a luat ființă la inițiativa lui Jonas și a lui Reijo. Dorința lor a fost aceea de a aduce pe piața de profil calitatea produselor suedeze, pentru dobândirea unui păr sănătos. Deviza Vision Haircare este ”less is more” adică mai puțin înseamnă mai mult, prin aceasta urmărindu-se îmbinarea produselor de calitate superioară cu prețurile accesibile.

Vision Haircare

Toate produsele Vision Haircare au un design suedez, ecologic și modern, iar în procesul de producție nu sunt implicați intermediari. Brandul furnizează produse profesionale pentru îngriijirea părului, de cel mai înalt calibru, pentru toate tipurile de păr. Acestea se pretează uzului zilnic, asigurând un plus de eleganță aspectului nostru general. Vision Haircare este mândru că poate oferi reprezentantelor sexului frumos produse premium adaptate nevoilor oricărui tip de păr.

Experiența mea cu produsele Vision Haircare

Am descoperit acest brand de produse profesionale pentru îngrijirea părului în primăvara acestui an. Atunci am făcut cunoștință cu șamponul lor anti-mătreață care m-a ajutat mult în problema pe care o experimentam. Îmi amintesc că am reușit să scap complet de mătreață după doar 3 sau 4 spălări, ceea ce pentru mine a fost uimitor. Tot în acea perioadă am început să-mi coafez timid părul cu spuma lor pentru fixare rapidă de care am fost, de asemenea, mulțumită. Și, după cum menționam anterior, recent mi-am creat o rutină de îngrijire a părului cu trei alte produse din portofoliul acestora. Este vorba despre șamponul Volume&Color, masca hidratantă și deja bine-cunoscuta spumă fixatoare pentru păr.

Șampon Volume&Color Vision Haircare

Șamponul Volume&Color de la Vision Haircare este vegan, conferă volum părului și protejează culoarea acestuia. Până aici nimic neobișnuit, însă șamponul acesta face mai mult decât atât. Cred că este primul astfel de produs care protejează părul împotriva radiațiilor UV, lucru care mie mi se pare foarte tare!

Sampon Vision Haircare

Acest șampon are un miros deosebit, luxuriant, care se păstrează multe ore în păr. La contactul cu apa face o spumă densă care învăluie părul și curăță foarte bine scalpul de sebum și impurități. Se clătește ușor, în final părul rămânând curat, hidratat și cu un volum de invidiat. Îmi place mult acest produs.

Mască hidratantă Vision Haircare

Încă de când am descoperit acest brand mi-am dorit să încerc un balsam sau o mască de la ei. Iată că am avut ocazia de a mă răsfăța cu unul 2 în 1, dacă pot spune așa. Asta pentru că produsul acesta are textura subțire a unui balsam pentru păr, dar puterea de hidratare și de descâlcire a unei măști.

Masca par Vision Haircare

Mă așteptam să aibă o textură ceva mai groasă, dat fiind faptul că este o mască, dar îmi place cât de bine se distribuie pe păr. De asemenea, mă încântă că nu îi este necesar un timp îndelung de acțiune, câteva minute îi sunt suficiente. Iar în final, părul este incredibil de hidratat și de disciplinat.

Spumă fixatoare pentru păr Vision Haircare

Deși nu mă coafez foarte des, sunt genul căreia îi place să aibă mereu o spumă pentru păr în casă. Asta pentru că nu se știe niciodată când pot avea nevoie de ea sau când se ivește o ocazie ce necesită coafare. Ca să nu mai spun că până și soțul meu o mai folosește din în când, pentru modelarea părului.

Spuma par

Motivul pentru care recumpăr exact această spumă este acela că se simte diferit de celelalte. Asta nu numai la nivel de textură, ci și ca modalitate de fixare. Este printre puținele spume pentru păr pentru fixare rapidă care arată insesizabil. Conferă fixare lejeră, flexibilă și nu face părul să arate ca sârma.

În încheiere

Tot ce v-am povestit în acest articol despre produsele Vision Haircare v-a stârnit curiozitatea? Ei bine, să știți că le găsiți în portofoliul de produse al celor de la Haircare.ro. Au o gamă variată de unde le puteți alege pe cele potrivite nevoilor părului vostru. Repet, luând în calcul calitatea superioară a acestora, prețurile sunt mai mult decât accesibile. Și din câte am putut observa pe site, în perioada aceasta sunt chiar la reducere! Deci este un bun prilej pentru a vă face un cadou și a vă răsfăța părul cu tot ce este mai bun! Eu m-am convins din primăvară de calitatea produselor acestui brand, astfel că voi continua să le folosesc. Am mai pus ochii pe câte ceva, urmează doar să mă hotărăsc asupra următoarei mele comenzi pe site.

Acum aș fi curioasă să aflu dacă voi știați despre acest brand suedez de produse pentru îngrijirea părului. Care dintre produsele folosite de mine vă tentează cel mai mult și de ce?14 thoughts on “Vision Haircare – partenerul părului sănătos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.