Regestril – aliatul tău împotriva vergeturilor

Regestril – aliatul tău împotriva vergeturilor

Prin natura sa, pielea noastră este destul de elastică, însă întinderea bruscă a acesteia poate cauza apariția vergeturilor. Când stratul de mijloc al pielii – respectiv dermul – se întinde foarte mult, are loc ruperea fibrelor de colagen care se materializează prin dungi paralele pe piele. Culoarea acestora este diferită de cea a pielii și pot să varieze de la nuanțe de alb sau roz pal, până la nuanțe roșii-vineții. Vergeturile nu sunt dureroase și nici periculoase, însă sunt inestetice, acesta fiind principalul lor dezavantaj. Și dacă până odinioară vergeturile erau considerate ireversibile, iată că în prezent există o cale de a le trata. Este vorba despre Regestril și despre el vă voi povesti în momentele care urmează.

Regestril Dermatologic

Regestril este un produs cu ingrediente active foarte puternice cu rol în regenerarea pielii și în stimularea producției de colagen. Acesta acționează la nivelul matricei celulare, ajutând-o să se refacă și să estompeze vergeturile în proporție de până la 72%. Studiile clinice au arătat că Regestril este un produs non-invaziv care ajută la recăpătarea culorii naturale a pielii în zonele afectate de vergeturi.

Regestril

Componentele care stau la baza lui Regestril sunt extractul de Phaseolus lunatus, Rutin și cele 2 peptide palmitoyl oligopeptide și palmitoyl-tetrapeptide-7. Eficacitatea acestuia precum și refacerea matricei extracelulare au fost demonstrate prin evaluare dermatologică și ecografie. Acest lucru face din Regestril  un produs inovator de prevenire și de tratare a vergeturilor albe.

Alte beneficii ale lui Regestril

Pe lângă stimularea producției de colagen și îmbunătățirea fermității pielii, Regestril mai are o serie de beneficii asupra pielii. Datorită uleiului de macadamia din compoziție, acesta contribuie la regenerarea țesuturilor pielii. Favorizează microcirculația și accelerează sistemul limfatic, fiind restructurant și ușor cicatrizant.

Cura minimă recomandată

Cura minimă recomandată este de două luni de zile, cu aplicare de două ori pe zi, dimineața și seara. Primele rezultate încep să fie vizibile după primele patru săptămâni, însă este recomandată aplicarea produsului timp de 60 de zile. RegestrilRegestril conține substanțe naturale de ultimă generație, fiind dezvoltat în laboratoarele Sesderma din Franța. Este un produs sigur, fără efecte adverse, nefiind totuși recomandat femeilor însărcinate. El poate fi folosit, însă, după naștere.

Experiența mea de testare

Eu nu am experimentat oscilații în greutate, însă soțul meu da, el fiind subiectul potrivit pentru testarea produsului. Singura zonă în care el depune țesut adipos atunci când ia în greutate este abdomenul. Aceasta este, de altfel, și zona cea mai predispusă la apariția vergeturilor, drept pentru care necesită o îngrijire mai atentă. Și pentru a preveni apariția vergeturilor albe, i-am aplicat soțului meu crema Regestril conform indicațiilor. Deși circumferința abdomenului este la fel ca acum două luni, sunt mulțumită că pielea acestuia nu a suferit modificări. Sunt recunoscătoare acestui produs pentru că l-a ajutat să evite ruperea fibrelor de colagen și implicit apariția vergeturilor.

În încheiere

În alte circumstanțe, cu siguranță persoanele ale căror abdomene a crescut în circumferință s-ar fi confruntat cu vergeturi. Dar iată că folosind Regestril cu un complex de ingrediente revoluționar, acest lucru a putut fi evitat. Eu voi profita de ocazie că este redus cu 50% față de prețul său inițial și voi mai achiziționa câteva recipiente. Nu de alta, dar acum că m-am convins că funcționează, vreau ca soțul meu să continue să-l folosească. De altfel, nu este singurul produs realizat de Laboratoarele Sesderma pe care l-am încercat și de a cărui eficiență m-am convins. Epiline Dermatologic este creat tot de către acestea și v-am arătat în articolul dedicat că funcționează.

Acum, în final, sunt curioasă dacă voi știați despre Regestril, dacă l-ați încercat și ce rezultate ați obținut.26 thoughts on “Regestril – aliatul tău împotriva vergeturilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.