Șosete călduroase din cutii Pirin Hill scoase

Șosete călduroase din cutii Pirin Hill scoase

Că am circulația periferică deficitară și că folosesc numai șosete călduroase nu mai este un secret pentru nimeni. Și nici faptul că în ultimii doi ani de zile am folosit numai șosete din portofoliul celor de la Pirin Hill. Ceea ce probabil nu cunoașteți încă este faptul că în spatele alegerii mele se mai află încă un motiv. Pe lângă calitatea și durabilitatea acestora, șosetele Pirin Hill sunt oficial preferatele mele și din motivul că sunt eco-friendly. Așadar, acestea nu sunt numai deosebite și comode, ci și prietenoase cu mediul înconjurător. Drept pentru care – din punctul meu de vedere – îndeplinesc toate atributele șosetelor perfecte.

Pirin Hill – brand implicat în ecologia și responsabilitatea socială

Pentru cei de la Pirin Hill nu este importantă numai oferirea unor șosete deosebite și calitative, ci urmăresc în activitatea acestora și protejarea planetei. Aceștia garantează că în procesul de producție al șosetelor sunt folosite numai materiale ecologice de la distribuitori europeni. Sunt aleși numai distribuitori de materie primă care acoperă cerințele certificatului ОЕКО-ТЕХ și care corespund cerințelor REACH (regulatorul Uniunii Europene). Astfel, este urmărită îmbunătățirea protejării sănătății oamenilor și a naturii de riscurile legate de utilizarea chimicalelor. Iar folosirea mașinilor de tricotare moderne, efective energetic, reduc considerabil consumul energiei electrice.

Șosete călduroase din cutii Pirin Hill scoase

Toate firele utilizate pentru confecționarea șosetelor Pirin Hill sunt moi, comode și în același timp blânde cu pielea. De aceea experiența senzorială a purtării acestora este unică, incomparabilă. Designurile colecțiilor de șosete Pirin Hill sunt cel mai adesea inspirate de bogăția naturii din regiunea unde sunt create, respectiv Ruse, Bulgaria. Așa cum zona aceea este frumoasă, interesantă, colorată și diversificată, tot la fel sunt și colecțiile de șosete. Designurile sunt atent alese în funcție de anotimp, putând fi înflorate, cu frunze și ghinde sau cu motive de Crăciun. Iar despre cele din urmă vă voi povesti chiar în momentele care urmează, mai cu seamă despre șosetele din colecția de Crăciun!

sosete calduroase pirin hill

După cum era de așteptat, șosetele crăciunistice Pirin Hill poartă în sine o încărcătură emoțională pozitivă. Și cu fiecare purtare a acestora sunt transpusă în spiritul Crăciunului puțin câte puțin. Anii au trecut, însă calitatea șosetelor lor nu s-a schimbat, sunt exact așa cum le știam, cum le-am descoperit. Șosetele din colecția de Crăciun sunt confecționate din bumbac pieptănat și fiind moi și plăcute la atingere sunt pretabile purtării zilnice. Cu toate că au vârful și călcâiul întărit, fiecare pereche de  șosete dispune de cusături plate care asigură un maxim de confort. Și pentru ca magia sărbătorilor să fie completă, fiecare dintre cele trei modele prezintă mici detalii strălucitoare.

sosete calduroase pirin hill

Idee de cadou de Crăciun

Cei de la Pirin Hill au stat dintotdeauna foarte bine la capitolul împachetare. Nu doar că pentru expedierea coletului au cutii branduite, însă și ambalajele șosetelor sunt foarte atrăgătoare. Cele mai spectaculoase sunt cele ale colecției DeLuxe, însă și celelalte sunt de luat în seamă. Pentru colecția de Crăciun de anul acesta s-a optat pentru un ambalaj minimalist, prietenos cu mediul și cu impact vizual plăcut, după părerea mea.

sosete calduroase pirin hill

Eu am deja doi ani de zile de când folosesc șosete Pirin Hill și sunt atât de încântată de ele, încât am și dăruit. Am considerat că de această experiență senzorială minunată trebuie să se bucure și alte persoane. Așadar, după părerea mea, aceste șosete pot reprezenta o bună idee de cadou de Crăciun, spre exemplu. Și chiar aveți de unde alege, pe site fiind disponibile numeroase modele ce pot acoperi o paletă variată de preferințe.

În încheiere

În cazul în care tot ceea ce ați citit mai sus v-a determinat să încercați și voi șosete călduroase marca Pirin Hill, am o surpriză pentru voi. Aveți 10% reducere la toate comenzile plasate pe site, doar folosiți codul ”IOANA10” la check-out până pe 15 decembrie.

Până data viitoare, mi-ar plăcea să-mi spuneți dacă știați despre cei de la Pirin Hill și dacă ați încercat șosetele acestora.17 thoughts on “Șosete călduroase din cutii Pirin Hill scoase”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.